• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ASi_DENiZ'in başarı öyküsü

birde şu var benden neredeyse 18 kiloluk koca yağ tenekesi çıktı...oğlum 3 yaşında ve 15 kilo onu sanki içimden çıkardım,böyle düşününce çok daha mutlu oluyorum....

Tebrik ediyorum ASİ_DENİZ inşallah amacına ulaşıp istediğin kiloya gelirsin:) İnşallah bende gelirim inşallah:)
insallah canım lakin kilo vermem durdu :( insallah sende kavusursun canım zor değil ama birazda sıkmak gerek kendini :) benim hormonlar düzgün olsaaaaaa ahh ahh
bende gün geçtikçe kilo alıyorum çok canım sıkılıyor ara sıra beni de dürter misin lütfen
tesekkürler canım :) seni dürteim lakin kaç oldun ki sen...?
Canım tebrik ederim seni. Şeniz
Kendini salmayıp dur demeyi bilmişsin. Ne güzel...
Sen bu azimle 75 de olursun canım.
Allah kolaylık versin.
tesekkürler canım insallah 75 i görürüm yarabbimmmm:)
bana da yardımcı olun:(
tabi olurum söyle bakam kilonu ..?

bende 99 dan 80 lere inen biri olarak en büyük destekçilerinden biriyim canım,seninle istediğimiz kilolara gelicez ve sen ozaman sana o lafları eden insanların karşısında salına salına yürüyebileceksin,dediğin gibi kilo verince özgüvenim geldi,ve yolda yürüyüşüm bile değişti,eskiden utana sıkıla,herkez bana bakıyor ve arkamdan konuşuyor diye,caddeyi hızla geçerdim,şimdi daha iyiyim 7 li rakamlarda daha daha iyi olucam,sende olucaksın arkadaşım..arkandayım.....
insallah canım senin adına coook seviniyorum :) sen idealine vardın gibi ama ben takıldım yine şu 90 lara dr ye gidip hormonlara baktırcam :(

eğer şuan 57 kiloyasan helal olsun sana arkadaşım inanı ki seninle ben gurur duydum :34::34:

Back