ASi_DENiZ'in başarı öyküsü

OiRPATA

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.516
18
318
Ankara
--------------------------------------------------------------------------------

selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)

üstdeki yazı kk yeni geldiğim ve çok üzgün oldugum zamana ait

benimki basarı sayılmaz ama kk ilk geldigimde tamamen psikolojim dagılmıstı dogum vs sebeblerden dolayı asırı sismanlamıstım( boyum 160 ilk geldigimde 107 di ama ben dalga konusu olcak die 103 vya 105 diyordum vel hasıl kelam basarı öykülerine sorunlarımı yazdım cogu arkadas bana mesaj bıraktı yaparsın kendine güven die :)) onlar okadar çok mutlu ediyoduki beni:))

esimin etrafı ve kendi akrabalarımın dalga konusu olmustum...kendimle barısık gibi görünmeye çalıssamda öyle degildi hep üzüntüler içindeydim kendimi toplumdan soyutlamıstım kiiii burası çıkageldi :)

bazı ark lar takımları söyledi bende yazdım katılmak istegimi 8, takım yarısmacısı oldum:)) 107 ile yarısa basladım mayısda temmuza kilo verip aldım ve dr ye gittim teshis hipotiroid metebolizmam yavasmıs ilaç tedavisine basladım 105 ile agustosdan bu yana 92 oldum sonunda :)) eski esyalarıma girdim en azından :)) özgüver geldi :))ve yapacagıma inandım :)) hedefim 75 insallah sizlere onu da yazarım arkadaslar:)) kilo veremiyorum diyen arkadaslar öncelikle dr gözetimine girin ve kendinize dürüst olun acaba ben ugrasıyormuyum kilo vermek için bunu kendinize mutlaka sorun :)) özelestiri gerekli:)) 8,TAKIM ARKADASLARIMA TESEKKÜR EDİYORUM ONLAR OLMASAYDI EMİNİM YAPAMAZDIM SİZLERİ SEVİYORUM KIZLAR ....:)

dürüst söylemek gerekirse ben ordan burdan yazılon hikayeleri pek ciddiye almıyorum ama hikayeyi yasayan ve yapan yazıyor ise imrenerek bakıyor ve onun sınırına gelebilmek için ugras veriyorum ... o yapabiliyorsa ben de yaparım mantıgı ile yola cıkıyorum:)) kılolarınızı geri almamanız dilegi ile:))

yeni yazım ve özgüvenin geldigi zaman:)

Son düzenleme:
:))))))))))))benimde kendi öyküm olmuşşş sevindim doğrusu:)))))) arkadaslar insallah yeni yeni hikayeler yazacam buraya:)))

arkadaşım diyet grupları var ordan basvurunu yap......

yada ben sana bi arastırayım hangi takımda bos yer var ise söyleyim...

yalnız takımların belli kuralı var bunları yapabilecegine inanıyorsan katıl arkadasım

paylasım mutlak sart takım kaynasma ve motivasyon için 1 hafta deneyip takıma alacagına öyle kara veriyorlar bilgine ...

ben katıldım nasılsa yapıp ortadan kaybolmıyacaksan katıl canım ve emin ol ise yarıyor çünki yüksek motive ve sorumlulk alıyorsun üstüne ve basarmak için ugras veriyorsun tabi meyvelerinide alıyorsun:))))

asi deniz insanın kendisi ile gurur duyması kadar güzel bişey olamaz sanırım sende bunu yaşamışın seni gönülden tebrik ediyorum.
ayrıca alıntı hikayeler banada gerçek gelmiyor kişinin yaşadığını yazması daha inandırıcı ve okunmaya değer bence.

tesekkürler arkadasım gerçekten öyle insan nasıl değisiyor yolda yürüyüsün değisiyor:))) alıntı hikayeler gerçekten bana hırs yaptırmıyor...

işte kızlar ben insallah yeni güzel ve zayıf resimler eklerim:) bu arada gögüslerim okadar büyük değil yumusak doku enfeksiyonu çıktı bende şişlerdi resim çekildiginde

canım asim inş kalanlarda gitcek ve sen hedefine ulaşıp başarı öyküm diye koca koca yazcan,
ki tatlım sen zor olanı başardın 5 kilo için yola çıkıpta buda benim başarım demedin seni inan çok ii anlıyorum 109 kilodan 87 ye gelen biri olarak...öpüyorum seni kocaman...

kız senide ben öpüyom kocamana.s. kolaymı 7 yasındaki çocuk kadar kilo vermek....
5 kilo verip basırı diyenlere bendedelikafaduldendelikafadulden biz herhalde biz davul zurna kurmalıyık:jeyyar:

ne yalan söyleyim bende senden farklı değildim
gerçi hala çok farklı değilim ama olsun en azından pes etmedim:)

olurmu hayatımmm çizelgene bak fark orda:))) sende ne yollar kat etmissin sen benim idolümsün unutmaaaa:)))

Tebrik ediyorum ASİ_DENİZ inşallah amacına ulaşıp istediğin kiloya gelirsin:) İnşallah bende gelirim inşallah:)

bende gün geçtikçe kilo alıyorum çok canım sıkılıyor ara sıra beni de dürter misin lütfen

Canım tebrik ederim seni. Şeniz
Kendini salmayıp dur demeyi bilmişsin. Ne güzel...
Sen bu azimle 75 de olursun canım.
Allah kolaylık versin.

bende 99 dan 80 lere inen biri olarak en büyük destekçilerinden biriyim canım,seninle istediğimiz kilolara gelicez ve sen ozaman sana o lafları eden insanların karşısında salına salına yürüyebileceksin,dediğin gibi kilo verince özgüvenim geldi,ve yolda yürüyüşüm bile değişti,eskiden utana sıkıla,herkez bana bakıyor ve arkamdan konuşuyor diye,caddeyi hızla geçerdim,şimdi daha iyiyim 7 li rakamlarda daha daha iyi olucam,sende olucaksın arkadaşım..arkandayım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…