- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Merhabalar hanımlar 2 aylik bir bebeğim var ve 2.Ay aşısını gecen hafta kaçırdık. Sabah gitmemiz lazımmış ASM ye ancak bu hafta yapılabilir dendi akabinde rotavirus aşısı..
Ancak Düşüncelerim tamamen değişti aşılar ile ilgili
Ben çocuğuna hic asi yaptırmayan annelerin yorumlarını bekliyorum.
Ne gibi bir etkisi oldu yaptırmamanızın
Çocuğunuz su çiçeği ve ya herhangi bir rahatsızlığa yakalandığında nasil bir yol izlediniz
Ayrıca aşı yaptıranlar aşı sonrası çocuklarınızda ne gibi seyler oldu? Asi sonrası cocugu nöbet geçiren ve ya boynunu tutamayan ve ya otizm olan pek çok şey duydum da. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de otizmli cocuklarin kadavralarinda yüksek miktarda civa bulunmuş .
Yarar görmek isterken zarar görmek istemem herkes fikrini paylaşırsa sevinirim kavgasiz..
Ancak Düşüncelerim tamamen değişti aşılar ile ilgili
Ben çocuğuna hic asi yaptırmayan annelerin yorumlarını bekliyorum.
Ne gibi bir etkisi oldu yaptırmamanızın
Çocuğunuz su çiçeği ve ya herhangi bir rahatsızlığa yakalandığında nasil bir yol izlediniz
Ayrıca aşı yaptıranlar aşı sonrası çocuklarınızda ne gibi seyler oldu? Asi sonrası cocugu nöbet geçiren ve ya boynunu tutamayan ve ya otizm olan pek çok şey duydum da. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de otizmli cocuklarin kadavralarinda yüksek miktarda civa bulunmuş .
Yarar görmek isterken zarar görmek istemem herkes fikrini paylaşırsa sevinirim kavgasiz..