Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşı en geç ne zaman yapılmalı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Mavi_Eftelya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
950
2.970
113
Kızlar iyi akşamlar . Bebeğimin 1 yaş aşıları yapılacak ama 1 haftadır hasta . Ateş yok burnu akıyor gece de öksürük var .hasta iken aşı yapılmıyor biliyorum ama ne zamana kadar sarkıtabiliriz . En geç ne zaman yapılmalı aşısı ?
Sağlık ocağında ki hemşire arkadaş yeni başladı işe . Telefon ile arıyorım açan olmadı. Kendim gidip de soramadım sizlerden bilgisi olan var mı

Ben de benzer durumdayım. 2.ay aşısı tam 60.günde mi vurulmalı ? Yoksa 60.günden itibaren kaç gün gecikebiliriz ?

1 2 hafta cok birsey farkettirmez. Iyilesince goturursunuz. Allahim sifa versin yavrunuza

Ben 15 gun sonra yaptirdim hastaliktan dolayi. Ama hemsiremiz biraz daha vaktimiz oldugunu soylemisti.
Teşekkür ederim, yani bebişinizin 2. Ay aşılarını doğumdan sonraki 60. Gün degil de 75.gün yaptırdınız o zaman ?
Tüm hepsi aynı gün mü yapılıyor bu arada ? Kıyamam ben bebişe, o kadar aşıyı bir günde nasıl kaldırır

Ben de benzer durumdayım. 2.ay aşısı tam 60.günde mi vurulmalı ? Yoksa 60.günden itibaren kaç gün gecikebiliriz ?
Bide 2. Ayda verem asisi yapiliyor onun icin saglik ocaklari belli bir gun aciyor. O gun sabah yapiyolar asilari. Digerleri icin bi kac gun ileri gitmesi farketmiyor ama 2.ayda ozellikle gun saat veriyolar. Biz ilk verildiginde gidemedik bidaha acilmasini bekledik acilmasaydi baska saglik ocagina yonlendirecekti. Ayin 9unda 2 aylik oldu obur ayin 6sina kadar olmasi lazim demisti ama biz 22sinde tekrar acilinca yaptirabildik

Hepsini ayni gun yaptilar 3 tane. Bende bi seferde olsun bidaha bidaha dayanamam diye dusundum zaten gectigi icin gunu hepsini yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…