• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ashlee simpson'ın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
$Ashlee+Simpson+normal_1.jpg buyrunnnnnnnnn

paylaşımın için teşekkürler canım bende çok beğeniyorum saçlarını boshayallersmile

Fotolarda kadının saçları konuşuyor resmen yaa sempatiksalakcinni
Ama Allah için kuaförü hakkını vermiş saçların, yürekten bir tebrik etmek istiyorum Ashlee'nin kuaförünü alkisalkisalkis
Bu arada paylaşım için çok teşekkürler, bu renklere boyatmak isteyenlere bir fikir olur :lepi:

Fotolarda kadının saçları konuşuyor resmen yaa sempatiksalakcinni
Ama Allah için kuaförü hakkını vermiş saçların, yürekten bir tebrik etmek istiyorum Ashlee'nin kuaförünü alkisalkisalkis
Bu arada paylaşım için çok teşekkürler, bu renklere boyatmak isteyenlere bir fikir olur :lepi:

rica ederim canım:enbuyukkk:

bırı bana bu rengın hangı boyalarla saglandıgını soylemelı :(:50::50::52::53:

mrb canım. bende araştırıyorum da burengi .bu araştırmalarımın sonucunda bukızın saç rengi yoğun bakır kumralmış:)

ünlü bir kuaför sitesinde yazmıstı aynen şöyle:

Ashlee Simpson Saç Rengi aşşağıdaki iki saç renginde Wella Koleston Perfect 7/4 Tizian 30 luk oksidan krem Başka saç boyası ile karıştırmanıza gerek yok alt zemin koyu değilse ya da açık değilse yani saçınızın alt zemini uygunsa istediğiniz renk olur. Majirel Majirouge Saç Boyası ile 7.44 Kumral Yoğun Bakır 30 luk oksidan kremde kullanabilirsiniz.

bende önce kuaförde bu rengi boyatcam, daha sonra kendim evde bu önerilen boyalardan biriyle boyarım diye düşünüyorum

xxxxxx

dediği saç boyalarının linkide bunlar .

Eki Görüntüle 385691 Eki Görüntüle 385692
Eki Görüntüle 385693 Eki Görüntüle 385694

Son düzenleyen: Moderatör:
her renk yakışıyor bu kadına off :))
ama ben bu resimdeki rengi arıyorum karar veremedim kızlar sizce kızıl karamel mi ?

Back