- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
kızlar bu aralar çok gerginim..bir inşaat şirketinde ön muhasebe elemanı olarak 1,5 ay önce işe başladım..ofis ortamı sadece ben varım..ofisin temizliği, çay servisi vs herşeyden ben sorumluyum işimin yanında..normalde sabah 8.30 akşam 18.30 da çıkıyordum..erkenmiş 19 da çık dedi patron tamam dedim..ama gelgelelim geçen günde yok yaz geliyor çıkış saatini 20.00 yap dedi..bişey diyemedim ama sinirlendim açıkcası ya kanun var nizam var kafasına göre çalışma saatlerini belirleyebilir mi anlamadım..
günlük nerdeyse 12 saat çalışmış olacağım..buda yasaya aykırı diye biliyorum..birde işimin yanında yukarıda da bahsettiğim temizlik var..ofis ortamı diye bana her dediğini yaptırıyor..açıkcası zıtlaşmak da istemiyorum işe ihtiyacım var ama böyle sömürmeside zoruma gidiyor..
ayrıca üniversite mezunuyum..
kızlar sizce bu çalışma saatlerini nasıl çözebilirim yani iyi yolla nasıl anlatsam fikir verirseniz sevinirim..
günlük nerdeyse 12 saat çalışmış olacağım..buda yasaya aykırı diye biliyorum..birde işimin yanında yukarıda da bahsettiğim temizlik var..ofis ortamı diye bana her dediğini yaptırıyor..açıkcası zıtlaşmak da istemiyorum işe ihtiyacım var ama böyle sömürmeside zoruma gidiyor..
ayrıca üniversite mezunuyum..
kızlar sizce bu çalışma saatlerini nasıl çözebilirim yani iyi yolla nasıl anlatsam fikir verirseniz sevinirim..
Son düzenleme: