ya yorum yapmayim diyorum dayanamiyorum :)
biz birbirimizi neden anlamiyoruz? yada benim yazdiklarim cok mu karmasikta cogu kisi söylemek istediklerimden cok daha farkli seyler anliyorlar bilmiyorum..
ak parti tam anlamiyla dindar bir parti olmasi icin zaten seriati getirmesi lazim! buda kisa yada uzun vadede en azindan benim icin mümkün görünmüyor. o yüzden diyorum ya dini hassasiyeti olan bir parti diye.
seriati getirse dindar bir parti olur ama buda isinize gelmez. adam demokrasiyle özgürlükle dini hassasiyetleri uygulamaya calisiyor o zamanda yok efendim islama göre davranmiyor! islama göre davranmasini inanin istemezsiniz...
calmis cirpmis diyorsunuz ya sanki gözünüzle görmüs gibi, bu maalesef hükümetlerin elinde olan birsey halk pek bisey yapamaz anca secim zamani kararini verir bu hep böle olmustur, ama basörtüsüne engel koymak yada engeli kaldirmak dogrudan halki ilgilendiren birsey oldugu icin bu engeli kaldiran saygida görür oyu da alir bilmem anlatabildimmi
ayrica torpil, rant falan demissiniz vardir illaki yok diyemez kimse
ama kötünün iyisi diye de bir söz var (yani yukardaki hassasiyetlere önem verip engelleri kaldirmak gibi)
mükemmel parti mükemmel lider mükemmel hükümet nerde varda türkiyeye de bir tane düssün