'Asgari Ücret ve En Düşük Emekli Maaşı 1500 TL'ye Çıkacak'

Öncelikle bu yasak neden geldi? Refah Partisi yüzünden. Doğru muydu? Hayır. Koalisyonda suçu aramayın kaldı ki Chp koalisyonda da değildi.

İslam sadece başörtüsü takılmasını ve imam hatipte okunmasını emreden bir din mi ki Akp'nin İslam ile uzaktan yakından alakası olmayan uygulamalarını yok sayıp Akp'yi dindar parti ilan ediyoruz? İsraf, yolsuzluk, rant, kul hakkı, haram, hırsızlık, dini kullanarak çıkar elde etme, torpil bunlar İslam'da kati şekilde yasak olan şeyler değil mi? Akp bunlara dibine kadar batmış değil mi? Akp İslami açıdan dindar bir parti değil, dini algılama şeklinizde bir sorun yoksa.
ya yorum yapmayim diyorum dayanamiyorum :)
biz birbirimizi neden anlamiyoruz? yada benim yazdiklarim cok mu karmasikta cogu kisi söylemek istediklerimden cok daha farkli seyler anliyorlar bilmiyorum..
ak parti tam anlamiyla dindar bir parti olmasi icin zaten seriati getirmesi lazim! buda kisa yada uzun vadede en azindan benim icin mümkün görünmüyor. o yüzden diyorum ya dini hassasiyeti olan bir parti diye.
seriati getirse dindar bir parti olur ama buda isinize gelmez. adam demokrasiyle özgürlükle dini hassasiyetleri uygulamaya calisiyor o zamanda yok efendim islama göre davranmiyor! islama göre davranmasini inanin istemezsiniz...
calmis cirpmis diyorsunuz ya sanki gözünüzle görmüs gibi, bu maalesef hükümetlerin elinde olan birsey halk pek bisey yapamaz anca secim zamani kararini verir bu hep böle olmustur, ama basörtüsüne engel koymak yada engeli kaldirmak dogrudan halki ilgilendiren birsey oldugu icin bu engeli kaldiran saygida görür oyu da alir bilmem anlatabildimmi

ayrica torpil, rant falan demissiniz vardir illaki yok diyemez kimse
ama kötünün iyisi diye de bir söz var (yani yukardaki hassasiyetlere önem verip engelleri kaldirmak gibi)
mükemmel parti mükemmel lider mükemmel hükümet nerde varda türkiyeye de bir tane düssün :mad:

evet alakasi yok olmasinida eminim istemez cogu kimse
tam olarak islam ülkesi olmayan iran afganistani bile öcü gibi gördükleri icin...
bizde islamiyeti biliyoruz en az sizin kadar,peygamber efendimizin dini ile siyasi partinin dini aynı değil olamazda yanından dahi geçmez,imam hatip yapımı için banka dolandırıcılığı,iyi amaç uğruna!kim demiş araştır bakalım..iyi amaç uğruna yolsuzluk hangi dinde var olsa olsa parti dininde olur:KK14:

biz birbirimizi neden anlamiyoruz? yada benim yazdiklarim cok mu karmasikta cogu kisi söylemek istediklerimden cok daha farkli seyler anliyorlar bilmiyorum..
ak parti tam anlamiyla dindar bir parti olmasi icin zaten seriati getirmesi lazim! buda kisa yada uzun vadede en azindan benim icin mümkün görünmüyor. o yüzden diyorum ya dini hassasiyeti olan bir parti diye.
seriati getirse dindar bir parti olur ama buda isinize gelmez. adam demokrasiyle özgürlükle dini hassasiyetleri uygulamaya calisiyor o zamanda yok efendim islama göre davranmiyor! islama göre davranmasini inanin istemezsiniz...
calmis cirpmis diyorsunuz ya sanki gözünüzle görmüs gibi, bu maalesef hükümetlerin elinde olan birsey halk pek bisey yapamaz anca secim zamani kararini verir bu hep böle olmustur, ama basörtüsüne engel koymak yada engeli kaldirmak dogrudan halki ilgilendiren birsey oldugu icin bu engeli kaldiran saygida görür oyu da alir bilmem anlatabildimmi

ama kötünün iyisi diye de bir söz var (yani yukardaki hassasiyetlere önem verip engelleri kaldirmak gibi)
mükemmel parti mükemmel lider mükemmel hükümet nerde varda türkiyeye de bir tane düssün :mad:
torpil,rant,yandaşçılık,islamda bir araştır bakalım!

kötü olan ne biliyormusun diğer partiler peygamberimizin dinini ağzına dolamıyor dinle siyaset evet sonra rant,torpil yandaş,kollamak,1000 tllık su bardağı,4000 tllik kol saati 500 tllik eşarp,4 katirilyonluk saray,islamiyet peygamberimiz,islam adı kullanılmasa

Çalıp çırptıkları ispatlandı, sağır sultan duydu, hala gözünle görmüş gibi demek, reddetmek falan gerçekçi değil ona cevap vermiyorum.

Ben Akp %100 dindar bir parti olmalı, şeriat gelmeli demiyorum, Akp dini hassasiyetleri gözeten bir parti değildir diyorum. Çünkü İslam'da başörtüsünden ve İmam Hatip'te okumaktan daha önemli olan temel kurallara aykırı davranıyor. Şunu anlıyorum, halkın büyük çoğunlu İslam'ın özünden bihaber olduğu için kendilerince en önemli gördükleri konularda onlara kolaylık sağlayarak dini hassasiyetleri yüksek bir partiymiş gibi davranıyor, evet, ben zaten buna itiraz etmiyorum ki? Ama bu onu dini hassasiyeti olan bir parti yapmaz, gerçek de bu yani.

Öte yandan başörtüsü halkı direkt etkileyen bir şey demişsiniz ancak inanın yolsuzluk ve rant da halkı direkt etkileyen bir şey aslında. Ama işte din faktörü burada devreye giriyor, fakire şükretmeyi öğret ki zenginin düzeni bozulmasın.

[QUOEsmerpapatyam, post: 40583332, member: 441436"]evet alakasi yok olmasinida eminim istemez cogu kimse
tam olarak islam ülkesi olmayan iran afganistani bile öcü gibi gördükleri icin...[/QUOTE]
Çok fazla kulaktan dolma bilgi ile konuşuyorsunuz zaten onun için sorduğum soruya cevap alamadım hangi soru demeyin sizi alıntılamıştım. Bir baş örtüsü tutturmuş gidiyorsunuz. Bu parti bir gecede torba yasalarla istediğini yapıyor değil mi? Hemfikir miyiz? Ama bu baş örtü yasağını geldikten kaç sene sonra kaldırdı meydanlarda konuştu konuştu ama kaç sene sonra kaldırdı konu eskiyince. Çok baş örtüden gidiliyor şu yalan olduğu ortaya çıkan baş örtülü bacımı yerlerde sürüklediler örneğinde olduğu gibi. Unutmayalım para ve iman kimdedir belli olmaz. Hadi para kimde öldükten sonra ortaya çıkıyor mirasçıları alıyor da iman o zaman bile çıkmıyor değil mi? Ahirette göreceğiz. Ama siz bu kadar kesin yargılarla nasıl konuşuyorsunuz bilmiyorum

nasıl baskı yapılmadı benim kızkardeşim kapalıların yoğun olduğu bölgede iyi bir yuvası bir eşi ve oğlu var,senin başın açık sen açık zarfsın benimki kapalı ben kapalı zarfım demişler..lütfen kimse kendini mağdur göstermeye kalkmasın!
erdogandan bahsettigimizi saniyordum?
o mu dedi böyle yapin diye?
yapmis olabilirler ama basörtülülerede tacizler yapiliyor
evet bencede kimse kendini magdur göstermeye kalkmasin
cünkü eskisi gibi devlet eliyle magdur edilmiyor kimse bu konuda!

ya bırak arkadaşım başı örtülü arkadaşım var dı bir tane namaz kılmaz ama ben namazımı kılarım,bir gün cehennemde cayır cayır yanacaksın dedi bana,kızkardeşimede benzer şeyler yapıldı biz uğramadık hiç değilmi haksızlığa!

Çalıp çırptıkları ispatlandı, sağır sultan duydu, hala gözünle görmüş gibi demek, reddetmek falan gerçekçi değil ona cevap vermiyorum.

Ben Akp %100 dindar bir parti olmalı, şeriat gelmeli demiyorum, Akp dini hassasiyetleri gözeten bir parti değildir diyorum. Çünkü İslam'da başörtüsünden ve İmam Hatip'te okumaktan daha önemli olan temel kurallara aykırı davranıyor. Şunu anlıyorum, halkın büyük çoğunlu İslam'ın özünden bihaber olduğu için kendilerince en önemli gördükleri konularda onlara kolaylık sağlayarak dini hassasiyetleri yüksek bir partiymiş gibi davranıyor, evet, ben zaten buna itiraz etmiyorum ki? Ama bu onu dini hassasiyeti olan bir parti yapmaz, gerçek de bu yani.

Öte yandan başörtüsü halkı direkt etkileyen bir şey demişsiniz ancak inanın yolsuzluk ve rant da halkı direkt etkileyen bir şey aslında. Ama işte din faktörü burada devreye giriyor, fakire şükretmeyi öğret ki zenginin düzeni bozulmasın.
yine anlamamissiniz bakin diyorum ki calip cirpsa bile torpil yapsa rant saglasa birilerine halk kalkip ta dur napiyorsun diye müdahale edemez bireysel olarak! ancak secim zamani cevabini verir bunun! ama kilik kiyafet anlaminda dogrudan günlük yasami etkiledigi icin o yasaklar daha göze batiyor ve kalktigindada insanlar minnettar oluyor.

davutoğlunun 2033 te istanbul başta olmak üzere büyük güvenlik sorunları yaşayacağını söyledi ülkenin bu konud ne diyorsun!

yine anlamamissiniz bakin diyorum ki calip cirpsa bile torpil yapsa rant saglasa birilerine halk kalkip ta dur napiyorsun diye müdahale edemez bireysel olarak! ancak secim zamani cevabini verir bunun! ama kilik kiyafet anlaminda dogrudan günlük yasami etkiledigi icin o yasaklar daha göze batiyor ve kalktigindada insanlar minnettar oluyor.
o dediğiniz iyi niyetli oy veren 100 de 25 dir birde yandaş,kar vs kesimi var,ha sen görmek istemeyebilirsin biz daha bile bağlılarını gördük burada fark etmez:KK14:

ya bırak arkadaşım başı örtülü arkadaşım var dı bir tane namaz kılmaz ama ben namazımı kılarım,bir gün cehennemde cayır cayır yanacaksın dedi bana,kızkardeşimede benzer şeyler yapıldı biz uğramadık hiç değilmi haksızlığa!
iyide ona bakarsan banada bos yere yaniyorsun su sicakta cikar su üstündekileri allah senin böyle sicak günde günes altinda pismeni istermiydi diye soran arkadasim vardi
ee ne olmus yani? ben bu arkadasa kizip bütün acik gezenleri taslayim mi ??
cok genelleme yapiyorsunuz hemde haksiz yere
ben diyorum ki bu insanlari ilgilendirir kimisi böyle sacma sapan ayristirmalar yapiyor evet ama devlet eliyle konmus bir yasak yok senin mesela sifir kol yada kapri jean le gezmene ama eskiden vardi okulada alinmiyorlardi kamuda isede

AMA SIMDI YOOOOOOOOOK, kilik kiyafet konusunda herkes serbeeeeeest!
anlamissindir umarim artik ya ellerim agridi :)

fakire şükretmeyi öğret ki zenginin düzeni bozulmasın

tek gerçek şu üstteki cümlen tek gerçek bu dileyen inanır dileyen inanmaz

iyide ona bakarsan banada bos yere yaniyorsun su sicakta cikar su üstündekileri allah senin böyle sicak günde günes altinda pismeni istermiydi diye soran arkadasim vardi
ee ne olmus yani? ben bu arkadasa kizip bütün acik gezenleri taslayim mi ??
cok genelleme yapiyorsunuz hemde haksiz yere
ben diyorum ki bu insanlari ilgilendirir kimisi böyle sacma sapan ayristirmalar yapiyor evet ama devlet eliyle konmus bir yasak yok senin mesela sifir kol yada kapri jean le gezmene ama eskiden vardi okulada alinmiyorlardi kamuda isede

AMA SIMDI YOOOOOOOOOK, kilik kiyafet konusunda herkes serbeeeeeest!
anlamissindir umarim artik ya ellerim agridi :)
kısa etek giyen lise öğrencilerinin okul yönetiminden uğradıkları hakaretleri araştır!

davutoğlunun 2033 te istanbul başta olmak üzere büyük güvenlik sorunları yaşayacağını söyledi ülkenin bu konud ne diyorsun!
Arkadaşım bişey diyemez tek diyeceği millet cevap veriyor seçimde çok temiz çünkü seçimler bal yine on yedi milyon fazla pusula basılmış. Sonra noluyo bunlar. Bir seri numarası olsa sonra temiz bir şekilde imha edilse falan. Ne bileyim yüzde on kalksa. Ya da bir mesaj sistemi olsa oylar sayılınca foto çekilip bütün partilere gönderilse falan filan me hoş olursu

Arkadaşım bişey diyemez tek diyeceği millet cevap veriyor seçimde çok temiz çünkü seçimler bal yine on yedi milyon fazla pusula basılmış. Sonra noluyo bunlar. Bir seri numarası olsa sonra temiz bir şekilde imha edilse falan. Ne bileyim yüzde on kalksa. Ya da bir mesaj sistemi olsa oylar sayılınca foto çekilip bütün partilere gönderilse falan filan me hoş olursu
dese ne olur demese ne olur gerçek gerçektir..gerçek halkın yaşadığıdır

niye desin ki ? vatan sözkonusuydu diyemezdi zaten! deseydide halk onu dinlemezdi savas kaybedilse komutan mi cok zarar görürdü halk mi ? suan bir savas ciksa erdogan der mi ?? ben söyleyim demez herzaman dedigi gibi gün birlik günüdür der :KK9:

Der der ama başkanlık sistemini kurup kürdistan inşa etme planları da yapar. Vatan söz konusu erdoğan nerede? Bu mu birlik?

X