benim başörtüm yok namazımı kılar orucumu tutarım,nasib olurdu helal para ile hacca gitmek gitmekte isterim..din kimsenin adının altında değil,hele halka bin tl yi reva görüp yediği önünde yemediği arkalarında olanın hiç değil..
bak ben seni anliyorum benimde kuzenim akp den hic haz etmez hatta nefret eder ayni ailelerde büyüdük
ortamlarimiz ayniydi ama belli bir yastan sonra insanlar kendilerine uygun gelen fikirleri benimsiyorlar bunada sözüm yok
ama bir gercek varki oda bu ülkede büyük bir kitle var sizin fikirlerinizi benimsemeyen
o kitle sayesinde ak parti ilk secimi ezici bir cogunlukla kazandi halada kazaniyor
kimisi koyun diyor bu kitleye kimisi ezelden beri ezilen artik hakkini arayan neredeyse tamami müslüman olan bir ülkede dinine dininin gerekliliklerine saldiri olmadan, özgürce yasamak isteyen insanlar...
aradaki fark ne biliyormusun?
eskiden de ekonomi iyi degildi yolsuzluk hirsizlik girla gidiyordu, ama üstüne birde dine baski vardi herkonuda
simdi ise ekonomi biraz daha iyi yolsuzluk belki vardir bilemem yoktur demiyorum ama dine baski kaldirildi ve en önemlisi kisasa kisas yapilmadi!! dindara baski kalkti ama digerine baski üstüne baski yapilmadi! bu bir arti degil midir?
simdi diyeceksin ki din herseymi? evet cogu kisi icin hersey hayatta en önemli sey!
ben burda iktidar olamayacagini hatta mecliste sandalye sayisinin cok az olacagini bilmeme ragmen yesillere oy veriyorum cünkü dinlere baska etnik kökenli insanlara en sicak yaklasimi onlar gösteriyor. ekonomi mi? hangisi basa gelirse gelsin
sartlarin el verdigince kadariyla yapabildikleri icin hangisi olursa olsun fark yok..