• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asetonun tırnakları yıpratması

watsons dan almışdım 2.99tl ama suan şelale nilüfer özlü var oda çok güzel çıkarıyor flormarım suan bittiği için attım ml hatırlamıyorum ama küçük boy değildi şelalede 2.5 tl 120 cc

a cok ucuzmus ben de bı tane almısıtım 3 tlydı flormarın falan degıl ole rastgele parmex nemlendırıcılı yazıyo ustunde nar cıcegı kokulu dıyo ama ben memnun degılım ama guzel cıkartıyo da ıste kırıyo asetonum bıtsın alıcam dedıgınız tesekkurler .)

a cok ucuzmus ben de bı tane almısıtım 3 tlydı flormarın falan degıl ole rastgele parmex nemlendırıcılı yazıyo ustunde nar cıcegı kokulu dıyo ama ben memnun degılım ama guzel cıkartıyo da ıste kırıyo asetonum bıtsın alıcam dedıgınız tesekkurler .)

evet simli zor çıkan ojeler varya hani mesela gabrini diamond shine serisi onu flormar orkideli jel olan anında çıkarıyor jel gibi olmasıda değişik açıkcası belki sulu asetonlardan daha iyi gelebilir tırnaklarıza deneyin derim parmex bende almışdım ama idare ederdi şelale ve flormar iyi birde watsonsda kendi asetonları var acaba onlar nasıl bilmiyorum 3 tl idi onlarda

evet simli zor çıkan ojeler varya hani mesela gabrini diamond shine serisi onu flormar orkideli jel olan anında çıkarıyor jel gibi olmasıda değişik açıkcası belki sulu asetonlardan daha iyi gelebilir tırnaklarıza deneyin derim parmex bende almışdım ama idare ederdi şelale ve flormar iyi birde watsonsda kendi asetonları var acaba onlar nasıl bilmiyorum 3 tl idi onlarda

cnm watsons neresı bılmıyorum ben ankarada bulundugum ıcın ama bıldıgın sasma bence flormarın her urunu begenılır genelde zaten jel olması benı de sasırttı vala bu arda su anda badem yagı surdum tırnaklarıma bakalım kırılmadan uzayana kadar oje surmeme kararı aldım :1:

Back