- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
- Konu Sahibi tinimini_hnm
-
oje kullanmayı çok seviyorum ama asetonun tırnaklarımı yıpratması
kat kat ayrışmalara neden olup kırmasına sinir oluyorum
aseton kullanıpta benim tırnaklarımda kırılma yada kat kat ayrışma olmuyor diyeniniz varmı aranızda?
oje kullanmayı çok seviyorum ama asetonun tırnaklarımı yıpratması
kat kat ayrışmalara neden olup kırmasına sinir oluyorum
aseton kullanıpta benim tırnaklarımda kırılma yada kat kat ayrışma olmuyor diyeniniz varmı aranızda?
aynı sorun bende de var cnm ama asetonla alakası yok vıtamınsızlıkten kaynaklanıyo benım mesela folık asıt eksıktı bı ara hap kullnıyodum ıyıdım ama tırnaklarım ole bı soyulmya basladıkı artık ılarledı ben de acaba tekrardan mı baslasam kı dedım tekrar basladım bı de bu arada babam gecenlerde meyve sıkacagı almıs bol bol meyve suyu tuketıyoruz bakalım :) bı suru vıtamın almıs oluyorum sen de eger ole bı ımkanın yoksa meyve ye bol bol benım portakal yemem gerekıyo yesıllık yemem gerekıyo bende bu ara elma havuc portakal vs meyvelerın suyunu ısıyorum karısık bı doktora gıt sen oncevıtamın eksıklıgın varsa doktor ona gore sana sunları sunları ye der bu arada tırnak morarması da folık asıt eksıklıgınden kaynaklanıyomus kızlar haberınız olsun ek bılgı dıye soleyım dedım benım tırnaklarım dıplerı mosmor oluyo usudugumde
kız allah senibenimde tırnaklarım morarıyo hatta sadece parlatıcı sürdüğümde 'aaa ojenin rengi ne güzelmiş' diyen bile oldu yani o derece
benimde tırnaklarım morarıyo hatta sadece parlatıcı sürdüğümde 'aaa ojenin rengi ne güzelmiş' diyen bile oldu yani o derece
kız allah seniasetonsuz oje çıkarıcılar var flormarın fln onu deneyin tırnaklar güçsüzsede menekşe yağı ve dax krem sürün vitamn alın patates yiyinn
patatesten kastın kızartmasıyla o konuda masallhım vardır cnmbı de patates salatası tabı bıu arada gecenlerde bı aseton gordum kucuk bı kutu ıcıne sunger koymuslar bu ne dedım sunger aseton dedı bayan ole bı urunle karsılastınız mı kullnanan varsa nasıl bısey dıger asetonlarsan daha mı ıyı ve de kokusu nasıl benı sıvı aasetonların kokusu mahvedıyo
canım süngerli asetonu önermem özellikle tırnaklarına simli ve çok sık oje sürüyorsan.hemen bozuluyor süngeri ve parça parça ayrılıyor
flormarın pembe renkli jel oje temizleyicisi güzel koyu renk simli ojeleri anında çıkarıyor tırnağa özen gösderiliyorsa öyle 1 2 tl lik aseton kullanmayın derim oje pek yararlı değil ama sürüyoruz ee birde kötü bir aseton tırnağı ne yapar ama siz genede doktora görünün vtamin eksikliği ise ona göre davranırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?