Asetonsuz Oje Çıkarmı ????

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Acele ojelerimi çıkartmam lazım ama asetonum bitmiş ve oturduğum yerde de hiç biyerde asetın bulamadım asentonsuz bir çözüm varmı kızlar bana yardımcı olun Çok üzgünüm çoook

ojelerin eskidiyse soyuluyorsa kazımayı dene, tırnağına zarar versede törpüleyince de çıkıyor. Ama 1-2 gün önce sürdüysen pek işe yaramabilir bu yöntemler.
Kolonyalı pamuğa oje biraz bulaşır kolonya deneyebilirsin, ama ojeyi aseton gibi çıkaram bir madde var mı ben duymadım canım.
Çok kötü durumdaysa aseton bulana kadar koyu renkli bir oje sür bence.. pütürlü olabilir ama kötü görüntüyü kapatır. ya da aynı renkten üstüne sür...

tatLım bide koLonya iLe denemeni tavsiye ederim,zor oLuyo ama yinede bi çare yanii a.s
hiçbişi yapamamaktan iyidirr değiL mi Şeniz

ben dişlerimle bir güzel koparıyorum. ama katlı olması lazım...kalın yani. kalıp gibi .çıkıyor:roflol:

oluyo oluyooo benımkıdee cıkıyooo oje ustune oje surr cıkarrrr ama bunu oparmagında bı kac kezzust uste yapman gerekır gurbısımm aynı kafadırrss canımmm

bende en son care öojenin üstüne oje sürüp hemen siliverdim işe yaradı valla saolun şekerlerrrkaydirigubbakcemile5:dance::teytey:

bol klorakla gusell b temızlık yap,,kaydirigubbakcemile3
oje moje kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…