Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamün aleyküm kızlar hayırlı geceler daha demin lavaboya gittim ve sanki bir yerim yara olmuş veya kesilmiş gibi küçük kan gördüm ne yapmam lazım nedir bu bir bana yardımcı olabilir mi
Aleyküm selam, kan nereden geldi biz bilemeyiz ki, tahriş olan bir yer mi var, akıntı mı, lekelenme mı, öncesinde birşey oldu mu, ağrı sancı var mı, yani fikir yürütmek için veri lazım, hiç vermemissin ki
Aleyküm selam, kan nereden geldi biz bilemeyiz ki, tahriş olan bir yer mi var, akıntı mı, lekelenme mı, öncesinde birşey oldu mu, ağrı sancı var mı, yani fikir yürütmek için veri lazım, hiç vermemissin ki
Ağrım falan yoktu vajinamdan olması lazım akıntım normal ağrım da yok sancım da 3 aylık hamileyim tahrişte değildi lekenmede olmadı normal idararımı yaptım peçeteye sildim küçük kan geldi
Ağrım falan yoktu vajinamdan olması lazım akıntım normal ağrım da yok sancım da 3 aylık hamileyim tahrişte değildi lekenmede olmadı normal idararımı yaptım peçeteye sildim küçük kan geldi
Bence doktora görünün.Ben gun içerisinde ayaktayken yaşamıştım sonra bir anda ağrı saplandı akşamına acile gitmiştim Yatış yapılmıştı düşük olmasın diye