Aserdigimiz seyi yiyemezsek ne olur?

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
arkadaslar hamileyim ve canimin istedigi bir kac seyi bulamiyoruz.dolayisiyla yiyemiyorum.bunun bebege bir zarari olur mu? bu konuda hic bir bilgim yok.beni aydinlatirmisiniz?

tatlm ben kızıma hamileykn canm kırmızı bişi çekti aldğmda tarihi geçmiş diye içemeden attm ve şu an kıımın bileğinde kırmzı leke vr

tatlm ben kızıma hamileykn canm kırmızı bişi çekti aldğmda tarihi geçmiş diye içemeden attm ve şu an kıımın bileğinde kırmzı leke vr

ne alaka simdi arkadasim?CADIARZU
o kadar fakir durumu musait olmayan canlari cektigini halde alamayan insanlar war..
sizinki oyleyse onlarinkini dusunemiyorum:sinifsinif:

yok alasıya kadar vücuduma değdiği için izi kaldı o an canm çekti elime değmişti ondan

benim eşimin bacağında da kayısı var annesi denemk için sürmüş ve izi kalmış tabi ben bilerek yapmadım

bu arada ben durumu olmayanlara birşey demedim yargıda bulunuyorsunuz benim durumumu nereden bileceksiniz ki

ya tabiii cani birsey cekipte yenmedigi zaman leke olabiliyor. bu cokta karsilasilmis bir durum! bazi arkadaslar cok sacma oldugunu söylemisler ama bu olabiliyor!

evet arkadaşım benimde çevremde var böyle şeyler hatta kızımda da zaten sonra yendiğinde bi anlamı kalmıyo o an olması önemli bunun

eger bu dogruysa Allah gostermesin bebegimde bir suru leke olur.hep olmadik seyler istiyo canim.hatta yiyemeyince ruyalarima bile giriyor ruyamda yedim kac defa

bir taraftanda fakir aileleri dusunuyorum.onlar ne yapsinlar imkansizliktan dolayi alamayanlarda var.onlarda hamilelik donemi gecirip asermiyorlarmi? Allah yardimcisi olsun butun hamilelerin,bebeklerimizi korusun ...

banada sacma geliyor yiyemeyince leke olmasi, ne kadar batil inancimiz var hamilelikle ilgili, bunun gibi bir kismida gercekten komik. hadi yiyecek neysede bazen sigaraya kolaya as erenler oluyor, sakincali her ikiside ne olacak simdi mafoldumben

as erme bence tamamen vucudun o donemde as erilen yiyecekte olan vitamine olan ozel ihtiyacindan kaynaklaniyor. tabiki biz ah potasyuma ihtiyacim var hurma yemeliyim diye dusunmuyoruz, canim hurma cekti diyoruz. lekelerde fetus olusurken renk pigmentlerinin homojen dagilimi yerine bir yerde toplanmasindan olusuyor.

YA AFRıKA DAKıLER ONLARHEM BıR SÜRÜ HAMıLE KALAN VAR HEMDE YıYEMıYORLAR Ben burda her yediğimde onları düşünüyorum .... senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…