• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asel ismine uygun erkek bebek ismi?

Arkadaşımın oğlunun adı Arel.Asel ve Arel uyumlu geldi bana.Söylemesi kolay mı değil..ama uyumlu

İyi günler asel adında bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse asel ismine uygun erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınızı bekliyorum 😁
Asel arapça bal demektir , ahsen ise en güzel demek , bence iki isim arasındaki uyum süper, ve ikisi de arapça kökenli..

Gerçekten mi? Benim 60 yaşındaki annem bile kırk sene önce o uyuma aramış isimlerimizi koyarken 🙄
Vallahi evet. Niye isimler arasında uyum olsun ben de anlamıyorum şu an. İki ayrı birey. Benzer olsa ne farklı olsa ne. 😐 Ama yorumlarda Atlas var o hoşuma gitti mesela. 😁

Aras,asil,arven,artun hem değişik isimler hemde asele uygun

Vallahi evet. Niye isimler arasında uyum olsun ben de anlamıyorum şu an. İki ayrı birey. Benzer olsa ne farklı olsa ne. 😐 Ama yorumlarda Atlas var o hoşuma gitti mesela. 😁
Benim kızlarımın isimleri içinde de uyum var ablası koydu kardeşinin ismini .İki ayrı birey evet ama zaten isimlerini kendi seçmiyorlar ki ?! Ona bakarsan koyma isim ilerde kendi seçsin bireyselliği pekişir😂Çocuğun isminin kız olursa babaannesinin ,erkek olursa dedesinin konulduğu topraklarda isminin kardeşinin ismi ile uyumlu olması bireyselliğine hiçbirşey yapmaz 😂

Ama öyle olursa havalı olmaz..
Hem çocukla dalga geçerler..
"Kaynak lazım,kaymak lazım..
Vekilime kaymak lazım.
Afyondan vekilime taze taze kaymak lazım" şeklinde..🤗
Çocukların öyle vekilli Afyonlu şakalar yapabileceklerini sanmıyorum ama evet dalga geçilir😂Benim kızlardan birisinin ismi Deniz..onla bile dalga geçildi.

Benim kızlarımın isimleri içinde de uyum var ablası koydu kardeşinin ismini .İki ayrı birey evet ama zaten isimlerini kendi seçmiyorlar ki ?! Ona bakarsan koyma isim ilerde kendi seçsin bireyselliği pekişir😂Çocuğun isminin kız olursa babaannesinin ,erkek olursa dedesinin konulduğu topraklarda isminin kardeşinin ismi ile uyumlu olması bireyselliğine hiçbirşey yapmaz 😂
Bireyselliği pekişsin demedim. İki ayrı insanın ismi uyumlu olsun kısmı bana saçma geliyor dedim. Tercih meselesi. Ailemde babaanne koysun yok dede koysun olayı yok zaten. Yorum yapmayayım ona. 🙄

Back