İşte bende bu yüzden çok karıştım cidden. Hiç koyan yok sanırımAsel cocugunuzun yasitlarinda hep kiz ismi olarak kullaniliyor.Evet cocugunuz bu konuda sikinti yasayabilir..
Aslında düşününce erkek ismi de olur gibi duruyor. Yani sonuçta çok çift kullanılan isim de var deniz vs gibi. Ama ben beğeniyorum diye bana böyle de geliyor olabilir tabi.Ben hep kız ismi olarak görüyorum sıkıntı olur muhtemelen
Muhtemelen cocugunuz rahatsız olurdiye düşünüyorum ilkokul döneminde falan özellikleAslında düşününce erkek ismi de olur gibi duruyor. Yani sonuçta çok çift kullanılan isim de var deniz vs gibi. Ama ben beğeniyorum diye bana böyle de geliyor olabilir tabi.
Benim de asıl korkum o. Çok teşekkürler ederimMuhtemelen cocugunuz rahatsız olurdiye düşünüyorum ilkokul döneminde falan özellikle
Merhabalar,
Eşimle 2 yıl önce Asel ismini öğrendik ve çok beğendik. Ama anlam ve içeriğini araştırdığımda kız ismi yazıyordu. Eşim Asel isminde 2 erkek arkadaşının olduğunu söyledi. Geçen hafta erkek Bebeğimiz olacağını öğrendik. Tabi kafam da karışmadı değil açıkcası. Büyüdüğü zaman bana kız ismi koymuşlar demesin çocukAsel ismi erkekte olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?