Merhabalar,
Eşimle 2 yıl önce Asel ismini öğrendik ve çok beğendik. Ama anlam ve içeriğini araştırdığımda kız ismi yazıyordu. Eşim Asel isminde 2 erkek arkadaşının olduğunu söyledi. Geçen hafta erkek Bebeğimiz olacağını öğrendik. Tabi kafam da karışmadı değil açıkcası. Büyüdüğü zaman bana kız ismi koymuşlar demesin çocuk Asel ismi erkekte olur mu sizce?
Aslında düşününce erkek ismi de olur gibi duruyor. Yani sonuçta çok çift kullanılan isim de var deniz vs gibi. Ama ben beğeniyorum diye bana böyle de geliyor olabilir tabi.
Aslında düşününce erkek ismi de olur gibi duruyor. Yani sonuçta çok çift kullanılan isim de var deniz vs gibi. Ama ben beğeniyorum diye bana böyle de geliyor olabilir tabi.
Asel son dönemlerde çoğunlukla kızlara konulan bir isim olduğu için çocuğunuz okul döneminde yaşıtlarıyla sıkıntı yaşayabilir. Bana kalırsa farklı bir ad bakmanizda fayda var.
Çocuğunuz ileride kız ismi diye rahatsız olur mu bilemiyorum ama yaşıtları arasında milyonlarca Asel olacağı için bu durumdan çok da memnun kalmaz sanki.
Merhabalar,
Eşimle 2 yıl önce Asel ismini öğrendik ve çok beğendik. Ama anlam ve içeriğini araştırdığımda kız ismi yazıyordu. Eşim Asel isminde 2 erkek arkadaşının olduğunu söyledi. Geçen hafta erkek Bebeğimiz olacağını öğrendik. Tabi kafam da karışmadı değil açıkcası. Büyüdüğü zaman bana kız ismi koymuşlar demesin çocuk Asel ismi erkekte olur mu sizce?
Bence tartisma konusu bile olamaz.Kiz ismi.Ben kizima koymayi dusundum ama Aysel diye anlasilir diye vazgectim.Oglunuzla Aysel.diye dalga gecerler.Sikinti yasar bu isimle.