Asabi eş .İzlemem gereken yol sizce nedir arkadaşlar?

Ben olsam farkında değilmiş gibi davranıp yilismayi tercih ediyorum yani erkekler basit beyinliler bence.sadece duruma göre hareket ettikleri için soğuk davrandiginda 2 sokulursaniz "noluyo gıızzz" moduna giriyorlar ki siz evlisiniz biz sadece sevgili olunca noluyo gız 'lar çok öteye gidemiyo ama sorun kaldiricak haliniz yoksa o an 2 sokulun olsun bitsin. Yok tartisirim bende sinirliyim diyosaniz o soğuksa siz bin kat soğuk olun. Eninde sonunda konusulucak yani nede olsa. Tamamen kendi ruh halimize göre takilin ve evet emin olun soylediklerim çok işe yarıyor,biraz sabır istiyor.benimki nin cevap veremeyisime akıl mantık erdirebilmesi kizmamasi yine bi 5 ayı buldu ama 3 yıllık ilişkide 5 ay nedir ki.şimdi kafalar rahat

ne kadar dogru bi yere degndnzz...aynen ben daha dün ona nikah olunca beni ezcegnimi sandın demiştim..inşallah yoluna girer herşey...bi atlatalımda şu dügünü..
Girer girer merak etme. Gonlunu ferah tut zitlasmadan anlat kendini birqz daha sabir canim

Bence sinirlendiğin zaman.
Konuşmak istemiyorum uykum var gibi bahanelerle kapat telefonu, uzaklaş.
Hiç bir şekilde iletişim kurma.
Hatasını senden aldığı çirkin dönütlerle anlamaz.
O sessizlik esnasında anlar. Ve doğru iletişimi de konuşmak için seni bulamadığında öğrenir.

ayyy.cokk sagol hepsni uygulucam bakalimm insallah yarar basladimm bileeee

vaayy çok iyi bakış açısı mesela nişanlım bana çook sinirlendiğinde 1 defa gerizekalı dedi ben de sensin gerizekalı dedim ama sanırım isteyerek söylemedin desem büyüklük etmiş olacakmışım ben çok ters düşünüyorum şuan bunu anladım sağolun

teşekkür ederim .....bakalım öğrenecekmi :-(

Sanki biri benim esimden mi bahsetti diyecegim o derece aynisi

Bizde evlenmeden önce öyleydik tatlım hatta düğünümde bile deli etti beni kaç kere.. O stresle birlikte bile olamadık o gece .. Benim eşimde çabucak parlar bi saat sora özür dilerim hayatım der hep. Huylu huyundan vazgeçmiyor bu kesin ama Çözümü yok değil. Önemsemeyeceksin en önemlisi bu. Kendini düşüneceksin seni üzmesine izin vermeyeceksin. Mesela evde kendi kendine söylenio küfrediyo falan hemen yatak odasına gidiyorum müzik açıyorum işim varsa onlarla ilgileniyorum. Önemsemiyorum onu bişey dediğinde de lafımı esirgemiyorum. Ozaman haksız oldugunu anladığında bir durup düşünüyor. Erkeklerin en zayıf yanı bu. Yuları elinizde tutacaksınz ama o bunu bilmeyecek.
Ben de başlarda çok üzülürdüm ağlardım hatta ağladığımı görünce içim acıyo ağlama derdi ama yapardı yine de . Gerçi eskisi gibi değil artık üzüldüğümü görünce de kendisini toparlamış olabilir. Siz yine de kendinizi düşünün önce en iyisi bu. :)

Dert etme hiçbirşeyi düğün stresi de çok etkiliyo ama düğünden 2 gün sora ağzın kulaklarında geziyosun balayının tadını çıkarıyosun :)))

2 ben yerine biz olursaniz 3 gune kalmaz iyilesirsiniz :))

ben bekarım,ama ağbimden gördüm,varya düğün üzeri fırtına gibiydi,atıyoryodu,kesiyordu ama şimdi güllük gülistanlık
ama şimdi büyüdüm o aman küçüktüm ağbimin neden stresli olduğunu anlıyorumipara sıkıntısı,aile yok önünde doğru dürüstiee herşeyi kendı yapınca nişanlıya sarıyordu.sabır et geçer inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…