• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asabi eş .İzlemem gereken yol sizce nedir arkadaşlar?

:KK70::KK70::KK70: bu yazılanları cop paste yapıp pc ye kaydedicemm :KK70: yarar işime inşallah:KK70: peki bişi sorcam mesela sinirlendi sana soguk davranıyo durduk yere.o zaman nasıl davranırsın normale dönmesi icin....mesela ben''noluyo ne bu halin niye soguksun diyorum''...buda kavgaya zemin hazırlıyo.napacagımı bilemedigim icin bi fikir alim ?:)

Ben olsam farkında değilmiş gibi davranıp yilismayi tercih ediyorum :D yani erkekler basit beyinliler bence.sadece duruma göre hareket ettikleri için soğuk davrandiginda 2 sokulursaniz "noluyo gıızzz" moduna giriyorlar ki siz evlisiniz biz sadece sevgili olunca noluyo gız 'lar çok öteye gidemiyo ama sorun kaldiricak haliniz yoksa o an 2 sokulun olsun bitsin. Yok tartisirim bende sinirliyim diyosaniz o soğuksa siz bin kat soğuk olun. Eninde sonunda konusulucak yani nede olsa. Tamamen kendi ruh halimize göre takilin ;) ve evet emin olun soylediklerim çok işe yarıyor,biraz sabır istiyor.benimki nin cevap veremeyisime akıl mantık erdirebilmesi kizmamasi yine bi 5 ayı buldu ama 3 yıllık ilişkide 5 ay nedir ki.şimdi kafalar rahat :D

Bence sinirlendiğin zaman.
Konuşmak istemiyorum uykum var gibi bahanelerle kapat telefonu, uzaklaş.
Hiç bir şekilde iletişim kurma.
Hatasını senden aldığı çirkin dönütlerle anlamaz.
O sessizlik esnasında anlar. Ve doğru iletişimi de konuşmak için seni bulamadığında öğrenir.

Ben olsam farkında değilmiş gibi davranıp yilismayi tercih ediyorum :D yani erkekler basit beyinliler bence.sadece duruma göre hareket ettikleri için soğuk davrandiginda 2 sokulursaniz "noluyo gıızzz" moduna giriyorlar ki siz evlisiniz biz sadece sevgili olunca noluyo gız 'lar çok öteye gidemiyo ama sorun kaldiricak haliniz yoksa o an 2 sokulun olsun bitsin. Yok tartisirim bende sinirliyim diyosaniz o soğuksa siz bin kat soğuk olun. Eninde sonunda konusulucak yani nede olsa. Tamamen kendi ruh halimize göre takilin ;) ve evet emin olun soylediklerim çok işe yarıyor,biraz sabır istiyor.benimki nin cevap veremeyisime akıl mantık erdirebilmesi kizmamasi yine bi 5 ayı buldu ama 3 yıllık ilişkide 5 ay nedir ki.şimdi kafalar rahat :D
ayyy.cokk sagol hepsni uygulucam bakalimm insallah yarar :-) basladimm bileeee:-)

Nişanlılık döneminde olur böyle şeyler her çiftte... Biraz sakin kalmayı deneyin. Mesela manyak mısın dediğinde kafayı mı yedin diye aynı tonda cevap vermek yerine sanırım isteyerek söylemedin bunu, kızabilirsin ama saygısızlaşmana gerek yok diye cevap verirseniz geri adım atacaktır.

Ayrıca elbette kavgasız ömür geçer. Ayrı fikirlerde olmak kavga etmeyi gerektirmez. İnsanız ve konuşarak anlaşabiliyoruz ne mutlu ki... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, nişanlınız haklı.

vaayy çok iyi bakış açısı mesela nişanlım bana çook sinirlendiğinde 1 defa gerizekalı dedi ben de sensin gerizekalı dedim ama sanırım isteyerek söylemedin desem büyüklük etmiş olacakmışım ben çok ters düşünüyorum şuan bunu anladım sağolun

Bence sinirlendiğin zaman.
Konuşmak istemiyorum uykum var gibi bahanelerle kapat telefonu, uzaklaş.
Hiç bir şekilde iletişim kurma.
Hatasını senden aldığı çirkin dönütlerle anlamaz.
O sessizlik esnasında anlar. Ve doğru iletişimi de konuşmak için seni bulamadığında öğrenir.
teşekkür ederim .....bakalım öğrenecekmi :-(

resmi nikahlı eşim ama düğünümüz daha olmadıgı icin nişanlım dieyim size....son bi haftadır tartışımalarımız cogaldı ....nasıl söyleyeyim yani en ufak şeye tartışıyoruz düğün stresimi diyorum ama eşim değişti sanki asabi biri oldu.tanıyamıorum bazen....bana ''sen en ufak şeye bagırıp tartışıyon ondan böyle oldum '' diyo....ben aslında bagırmıyorum ama bana yapma dedigi şeyleri bazen kendi yapınca kızıyorum buda ona abartılı geliyo.....mesela telefonu duymadım tuvaletteydim diyorum trip yapıyo ....kendisi tuvallette olup duymadgnda ben trip atınca uzatma diyo..e sen bana yapma dedgn şeyi kendin yaparsan uzatırım diyorum ve kavga başlıyor....ne bileyim anlamadım nasıl başa cıkıcam.hic kesin olarak ciddi bi şekilde ayrılma olayı yaşamadık ve cok agır kavgalarımızda bile bi kaç saate barıştık.ama artık böyle olmuyo yani mesela bagırıp edip saygısızlık yapıp yarım saat sonra öpüp barışınca ben im icin bi anlamı olmuyo bunun...... şu saatten sonra burnunu sürtsemde ciddiye almaz heralde nasılsa bakıyo hic ayrılmıyorum oda rahatt tabi......bide şöyle bi yapısı var....mesela o bana manyakmısın dedi dimi bende ne diyosun ya sen kafayımı yedin dediğimde ben suclu oluyorum.nasıl oluyo anlamıyorum ama hep yag gibi üste cıkıyo..en son bana ''tatlı dil yılanı deliginden cıkarır kavga etmeyelim'' dedi.bende bi ömür kavgasız gecmez elbet kavga edicez ama saygısızlasmanın anlamı yok dedim ve oda buna ''ne yani kavgasız yaşayamammı diyon sen şimdi'' diyerek cevap verdi....yani ne desem yanlış anlaşılıyo.bende kavga istemiyorum ama herşey güllük gülistanlık olmazki oda sinirleniyo ediyo ben saygısızlasmıyorum.ama ben sinirlenince kızınca o saygısızlaşıyo..valla napacagımı bilmiyorum nasıl bi yol izlemeliyim sizce

Sanki biri benim esimden mi bahsetti diyecegim o derece aynisi

resmi nikahlı eşim ama düğünümüz daha olmadıgı icin nişanlım dieyim size....son bi haftadır tartışımalarımız cogaldı ....nasıl söyleyeyim yani en ufak şeye tartışıyoruz düğün stresimi diyorum ama eşim değişti sanki asabi biri oldu.tanıyamıorum bazen....bana ''sen en ufak şeye bagırıp tartışıyon ondan böyle oldum '' diyo....ben aslında bagırmıyorum ama bana yapma dedigi şeyleri bazen kendi yapınca kızıyorum buda ona abartılı geliyo.....mesela telefonu duymadım tuvaletteydim diyorum trip yapıyo ....kendisi tuvallette olup duymadgnda ben trip atınca uzatma diyo..e sen bana yapma dedgn şeyi kendin yaparsan uzatırım diyorum ve kavga başlıyor....ne bileyim anlamadım nasıl başa cıkıcam.hic kesin olarak ciddi bi şekilde ayrılma olayı yaşamadık ve cok agır kavgalarımızda bile bi kaç saate barıştık.ama artık böyle olmuyo yani mesela bagırıp edip saygısızlık yapıp yarım saat sonra öpüp barışınca ben im icin bi anlamı olmuyo bunun...... şu saatten sonra burnunu sürtsemde ciddiye almaz heralde nasılsa bakıyo hic ayrılmıyorum oda rahatt tabi......bide şöyle bi yapısı var....mesela o bana manyakmısın dedi dimi bende ne diyosun ya sen kafayımı yedin dediğimde ben suclu oluyorum.nasıl oluyo anlamıyorum ama hep yag gibi üste cıkıyo..en son bana ''tatlı dil yılanı deliginden cıkarır kavga etmeyelim'' dedi.bende bi ömür kavgasız gecmez elbet kavga edicez ama saygısızlasmanın anlamı yok dedim ve oda buna ''ne yani kavgasız yaşayamammı diyon sen şimdi'' diyerek cevap verdi....yani ne desem yanlış anlaşılıyo.bende kavga istemiyorum ama herşey güllük gülistanlık olmazki oda sinirleniyo ediyo ben saygısızlasmıyorum.ama ben sinirlenince kızınca o saygısızlaşıyo..valla napacagımı bilmiyorum nasıl bi yol izlemeliyim sizce

Bizde evlenmeden önce öyleydik tatlım hatta düğünümde bile deli etti beni kaç kere.. O stresle birlikte bile olamadık o gece .. Benim eşimde çabucak parlar bi saat sora özür dilerim hayatım der hep. Huylu huyundan vazgeçmiyor bu kesin ama Çözümü yok değil. Önemsemeyeceksin en önemlisi bu. Kendini düşüneceksin seni üzmesine izin vermeyeceksin. Mesela evde kendi kendine söylenio küfrediyo falan hemen yatak odasına gidiyorum müzik açıyorum işim varsa onlarla ilgileniyorum. Önemsemiyorum onu bişey dediğinde de lafımı esirgemiyorum. Ozaman haksız oldugunu anladığında bir durup düşünüyor. Erkeklerin en zayıf yanı bu. Yuları elinizde tutacaksınz ama o bunu bilmeyecek. ;)
Ben de başlarda çok üzülürdüm ağlardım hatta ağladığımı görünce içim acıyo ağlama derdi ama yapardı yine de . Gerçi eskisi gibi değil artık üzüldüğümü görünce de kendisini toparlamış olabilir. Siz yine de kendinizi düşünün önce en iyisi bu. :)

Dert etme hiçbirşeyi düğün stresi de çok etkiliyo ama düğünden 2 gün sora ağzın kulaklarında geziyosun balayının tadını çıkarıyosun :)))

ben bekarım,ama ağbimden gördüm,varya düğün üzeri fırtına gibiydi,atıyoryodu,kesiyordu ama şimdi güllük gülistanlık
ama şimdi büyüdüm o aman küçüktüm ağbimin neden stresli olduğunu anlıyorumipara sıkıntısı,aile yok önünde doğru dürüstiee herşeyi kendı yapınca nişanlıya sarıyordu.sabır et geçer inş...

Back
X