• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamanın 10.günü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ayın 6 sında yaptır dedi
aaa yoksa ben erken mi yaptırdım, hatta senden iki gün sonra olmuş aşılamam senden önce gidip baktırmışım🤣hayırlısı olsun, yine sonucu haberleşelim seni de merak ederim şimdi ve tüm kalbimle kendim için ne kadar olmasını istiyorsam ,isteyen bütün herkese Allah nasip etsin🤲🏻

aaa yoksa ben erken mi yaptırdım, hatta senden iki gün sonra olmuş aşılamam senden önce gidip baktırmışım🤣hayırlısı olsun, yine sonucu haberleşelim seni de merak ederim şimdi ve tüm kalbimle kendim için ne kadar olmasını istiyorsam ,isteyen bütün herkese Allah nasip etsin🤲🏻
Aminn bacım çok sağol. Sabırla bekleyelim belki nasip olacak bize bu ayyy🥰🥰sende şuan ne gibi belirtiler var

of demekki aynı mutsuzluğu yaşamışız,benim adetim çok tuhaf oldu ilaçlar yapar mı bilmiyorum . 2 gün ve siyah senin nasıldı?korkumdan bu ay doktora gitme işini bıraktım.sen ne düşünüyorsun
Canını sıkma Allah'ın izniyle bizimde olacak .Benimde günüm falan geçti gittim progestan dan dolayı olmamıştım bıraktım iki gün sonra oldum normal kanama gibi 4 gün devam etti zaten ilaçlar ignelerden dolayı aşılamadan sonra güzel sökülüp takılması gerekiyo o ay senin neden böyle oldu şaşırdım ne kullanmıştı. Tam olarak ilaçların neydi

Canını sıkma Allah'ın izniyle bizimde olacak .Benimde günüm falan geçti gittim progestan dan dolayı olmamıştım bıraktım iki gün sonra oldum normal kanama gibi 4 gün devam etti zaten ilaçlar ignelerden dolayı aşılamadan sonra güzel sökülüp takılması gerekiyo o ay senin neden böyle oldu şaşırdım ne kullanmıştı. Tam olarak ilaçların neydi
klomen, duphaston , ovitral kullandım. tam 28. gün hasta oldum .anlamadım beklemiş kan da değildi çözemedim.kapanma yüzünden doktora da gitmedim.bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı.İnşallah olur bizimde🤲🏻

10. gün kan testi yaptım negatif sonra hasta olunca tekrar yapmadım.negatif sonuç gormek istemedim tekrar☹️
Ben aşılama yapamadan önceki ay duphaston kullanmıştım adet olmak için benimki biraz düzensizdir normalde doktorlar tarhusal verirdi bu doktorum da duphaston verdi ama o ay adetim doğru düzgün gelmedi bile hep böyle kahverengi gibiydi iki gün falan sürdü zaten ardından da hep leke gibi oyuzden belki de seninde duphastondan dolayı böyle olmustur.

Ben aşılama yapamadan önceki ay duphaston kullanmıştım adet olmak için benimki biraz düzensizdir normalde doktorlar tarhusal verirdi bu doktorum da duphaston verdi ama o ay adetim doğru düzgün gelmedi bile hep böyle kahverengi gibiydi iki gün falan sürdü zaten ardından da hep leke gibi oyuzden belki de seninde duphastondan dolayı böyle olmustur.
büyük ihtimalle , bir süre kafamdan atmaya çalışıcam ne kadar mümkün olursa artık.rabbim sana da isteyen herkese içinde de bana nasip etsin inşallah 🤲🏻Allahtan umut kesilmez canım🥰

Back
X