Isteyecegin tek şey sağlıklı olması tatlım. Biz bir sekilde toparlaniriz.Doguracak olan ilk biz degiliz.Bende büyük kızımı 35 haftalik erken dogumla bi pazar dunyaya getirdim genel anestezi ile.Bu spinal olacak ve herseyi gorucem dunyaya gelisini aglayisi.Karisik duygular icindeyim bende.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Carşamba günü doğum var ben korkuyorum :(
- Konu Sahibi ciko07
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allahin izniyle hayirlisiyla dogurursunuz. Zaten sezeryan. Oglunuzu da, siz hastanede yatarken ara ara yaniniza getirirler.
Guzel düşünün ki güzel olsun her sey..
Allah kurtarsin hayirlisiyla. .
Esim onu almazlar hastaneye faln dedi biraz onada canm skldı.
Zaten masallah yaramazliklari basladi hic durmuyor 1 gün görmezsem cok özlerim
Sagol canmm
Canım 2. bebek isteyerek mi oldu. Soracaktım ama konularınla alakalı değildi. Daha 11 aylık bebeğin var avantajı birlikte büyüyecekler ama zor olacak senin için yardım edecek birileri de yok.
Güzel şeyler düşün miiisss kokulu bir melek alacaksın kucağına oyy ne tatlı olacak ki o. :)
Hayir canim bilincsizlikten oldu.
Bu ayin 19 u oglum 1 yasina girecek evet zorluklari olucak ama sonu hayirli olur insallah
Bilemiyorum ben çok acı çektim ameliyat sonrası. Ssvd suni sancı önerilmiyor zaten. Tamamen doğal akışına bırakılıyor doğum doktor takibinde tabi. Dikişlerin açılması nadir bir durummuş. Öyle bir durum olursa zaman kaybetmeden tekrar sezaryene alınıyorsunuz. Umarım piyango bana vurmaz da sorunsuz atlatırım.ben 4 aylık normal dogum yapmıstım ve hıc esnemedı ılk dogum sezeryan oldugu ıcın acayıp zor oldu 8.5 saat sunı sancı cektım 1.5 cm anca acıldı ve vakumla cektıler bebegı o yuzden bence hıc zorlamayın ve sunuda soylıyım normal dogum cok farklı bısey sezeryan gıbı degıl acayıp agrılı ve yorucu
Ablam 2 sezaryenden sonra 2 normal doğum yaptı. Eniştem doktor çok cesaretlendirdi beni. Ölürsem eniştem sağolsun
Durumun güzel yanlarına odaklanın, enerjiniz artsın.
Resmen ikiz gibi büyüyecek çocuklar. Biri için pişirdiğini diğeri de yiyecek. Başka çocuk istemezseniz, 4-5 sene sonra, okulu- ana okulu derken, yeniden özgür bir birey olacaksınız.
Bu bebişin cinsiyeti ne? Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. :)
Erkek buda canim :))
16 ay arayla 2 sezeryan oldum. Evet aynı yerden kesiyorlar. Ikisini de spinal oldum bence yine spinal yaptır daha rahat oluyor.
Ilk doğumdan daha geç iyileşiyorsun evet ama Çoktan abartı değil ki benim 2. Doğum çok zor olmuştu.
Sıkıntı yapma kendine. Ikiz gibi büyüdüler benimkiler. Şimdi arkadaş oldular. Zorlukları var ama sana yardımcı olacak biri varsa anne gibi atlatırsın merak etme.
Allah ikisini de Analı babalı büyütsün.
Ilk dogumum zor degldi ertesi gün cikip carsiya bile gtmistim bebegm küvezde yattigindan bigün yatip dinlenmedim bile.
Busfer nasil olck blmiyorum bazilari daha cabk iylesir bazilari daha gec diyor hayrlisi bakalm evet annem var o yardmci oluck insllah
Korkma canım allahın izniyle bi bakmışsın bir ay geçmiş bile korkup bu güzel özel son günlerini kendine zehir etme dinlen hazırlıklarını yap oğlunla ilgilen çünkübebek gelince ilgilenemiyosun ve zor oluyo tek çocuklu son günlerinin keyfini çıkar allah hayırlı evlat nasipetsi sağlıkla inşallah
Öyle yapmaya calisiyrm cnm hayrlisi bakalm
Oy maşallah bir bıcırık afacan daha :)Erkek buda canim :))
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi unutma, ok? :)
tövbe tövbeee :)Bilemiyorum ben çok acı çektim ameliyat sonrası. Ssvd suni sancı önerilmiyor zaten. Tamamen doğal akışına bırakılıyor doğum doktor takibinde tabi. Dikişlerin açılması nadir bir durummuş. Öyle bir durum olursa zaman kaybetmeden tekrar sezaryene alınıyorsunuz. Umarım piyango bana vurmaz da sorunsuz atlatırım.
Ablam 2 sezaryenden sonra 2 normal doğum yaptı. Eniştem doktor çok cesaretlendirdi beni. Ölürsem eniştem sağolsun
ya bence sezeryandan sonra esneme olmuyor hatta ebe sey demıstı bu ne yavrum boyle hıc sancı cekmeden mı dogurdun hıc esnemıyor ondan fılan gıbı seyler soylutordu ay bılemıyorum ya normal dogumdan sonra kı dugun 4aylıktı 3-4 gun popomun uzerıne oturamadım yapma etme sende
Maşallah sezaryenden osra 2-3 ay sora hamile kalmissin doktorlar bana 1 sene bekle diyorlar hala aciyor dikiş yerlerin patlarmis birşey olur dediler cabuk geçti mi dikiş yerlerin?? Yapisti mi İyi oluyormu birşey olmadi demi??
Evet ben zorluk cekmedim canm hic dikis konusnda dogumdan 1 hafta snra ne aci ne biseyim kalmadi dikislerimi unutuyorm.bile yapisti tabi iz disinda birazda hissizlik var okadar baska bi sorunum olmadi :)
38+0 bugun canım benimde.yarin sezeryan doğum yapıcam. Bende korkuyorum demeyeyim heyecanlıyım. Tek istedigim bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi.dogumda bir aksilik olmasindan korkuyorum açıkçası heyecanim bundan kaynaklaniyor. Ben haftalardir agri sancı çekiyorum doktorum bebegi zora sokmayalim biran once alalım dedi.Cok yaramaz bir kızım olacak inşallah yarın sabah 9da.
Ay canm sanada allah kolaylik versin hadi hayrlisi dogum öncesi testler falan dedi doktor yarin yapicak sanada yaptilarmi ne testiymiski onlar
Normal doğum evet sonrası bayaa sıkıntılı bende ikisindende yaptım hem sezeryan hem normal hangisi kolaydı dersen C) hiçbiri normalde dikişlerim açıldı hiç yatmam çünkü rahatsızım okonuda beceremiyprum yatmayı doğumdan iki sene sonra diktirdim yine yatmadığım için açıldı sezeryanında benim için (herkezin farklıdır) narkozdan ayılırken çok sancım oldu hemşirelerin demesiyle atlara vurulan bi ağrı kesici yapmışlar ehh biraz hafiflemişti ama iki gün sonra sanki hiç doğum yapmamış gibi gezebilmiştimtövbe tövbeee :)
ya bence sezeryandan sonra esneme olmuyor hatta ebe sey demıstı bu ne yavrum boyle hıc sancı cekmeden mı dogurdun hıc esnemıyor ondan fılan gıbı seyler soylutordu ay bılemıyorum ya normal dogumdan sonra kı dugun 4aylıktı 3-4 gun popomun uzerıne oturamadım yapma etme sende
Oy maşallah bir bıcırık afacan daha :)
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi unutma, ok? :)
Insallah canim yazarim tabi bakalim rabbim hayrlisini nasip etsin hakkimzda insllah
Isteyecegin tek şey sağlıklı olması tatlım. Biz bir sekilde toparlaniriz.Doguracak olan ilk biz degiliz.Bende büyük kızımı 35 haftalik erken dogumla bi pazar dunyaya getirdim genel anestezi ile.Bu spinal olacak ve herseyi gorucem dunyaya gelisini aglayisi.Karisik duygular icindeyim bende.
Bende genel istedim ama yemek yemistim yapmadilar .
Ama bebek kucuk oldugu icin gostermeden aldi gittiler bende ben pek bisi anlamadim o yüzden busfer genel isteyeblirim .
ben ıkısındede hemn ayakladım ama sezeryanım rahattı benım derınnn bır uykudan uyanıyor gıbıydım ama ıkıncı nasıl olur bılmıyorum benım sezeryan kesı yerımde cok kucuk bır barmak boyu kadar ve hıc ız kalmadı umarım onlarda cakmazNormal doğum evet sonrası bayaa sıkıntılı bende ikisindende yaptım hem sezeryan hem normal hangisi kolaydı dersen C) hiçbiri normalde dikişlerim açıldı hiç yatmam çünkü rahatsızım okonuda beceremiyprum yatmayı doğumdan iki sene sonra diktirdim yine yatmadığım için açıldı sezeryanında benim için (herkezin farklıdır) narkozdan ayılırken çok sancım oldu hemşirelerin demesiyle atlara vurulan bi ağrı kesici yapmışlar ehh biraz hafiflemişti ama iki gün sonra sanki hiç doğum yapmamış gibi gezebilmiştim
Selam canım benımde 2 kızım var İlk dogumum sezeryam ama genel oldu 2.si ise beldn asagı oldu çok güzel bır duygu sesıni duydum kucagma verdıler Birdaha hamile kalsam beldn asagı yaparım Sende korkma canım allahn ıznıyle çocugunu kucagna alınca bütün korkuların gider.Bu arada bende 2. Kızıma hamile kaldgmda kızım daha 8 aylıktı hic korkma canım:)
Israrcı değilim ama istiyorum. Zorlamanın alemi yok zaten. Doktorum hala aynı. Severim kendisini,güveniyorum. Bir de kuzenim aynı hastanede ebe :) O da bilgilendirip yardımcı oluyor.tövbe tövbeee :)
Bakalım hayırlısı bunu çıkarayım çocuk olayını bitiriyoruz,dükkanı kapatıyorum
o zaten gırmıs bı sekılde cıkacak baska yolu yokIsrarcı değilim ama istiyorum. Zorlamanın alemi yok zaten. Doktorum hala aynı. Severim kendisini,güveniyorum. Bir de kuzenim aynı hastanede ebe :) O da bilgilendirip yardımcı oluyor.
Bakalım hayırlısı bunu çıkarayım çocuk olayını bitiriyoruz,dükkanı kapatıyorum
hayırlısı olsun ınsallah darısı bızlerın basına :)