Hakkmzda hayrlisi cnm normal olck senin sanirimBende korkuyorum her an dogurabilirim.
Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Carşamba günü doğum var ben korkuyorum :(
- Konu Sahibi ciko07
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eklemeyi unuttum genel olursa kusma derdn oluyo ama beldn aşagı olursan çok rahat oluyorsun canım
Valla kafama göre konusmayim canm zaten yarinki testlere göre karar verilcek evet bide ayilmasi falan zor oluyor sacmalama desen diz boyu genelde :)))
Evet simdilik oyle gozukuyor bir aksilik cikmazsaHakkmzda hayrlisi cnm normal olck senin sanirim
Hakkında hayırlısı canım saglıkla kal :)Valla kafama göre konusmayim canm zaten yarinki testlere göre karar verilcek evet bide ayilmasi falan zor oluyor sacmalama desen diz boyu genelde :)))
Valla cnm benimde son gunlerim, bundan once cok korkum vardi ama son zamanlara gelince artik korku morku kalmadi tek dusundugum bebegimin ne zmn gelecegi... Biran once dogsunda onu kucagima alayim istiyorum, sabirsizlaniyorum...
Bende sezeryan olacagim ama doktor henuz gun vermedi sancimin gelmesini bekliyoruz bakalim belki bu belirsizlik birazda beni rahatlatiyo, belkide dogum gunu belli olsa bende korkardim ama yinede sana tavsiyem korkuyu dusunme bebegini kucagina alacagin, onu ilk gorecegin ani dusun
Bende sezeryan olacagim ama doktor henuz gun vermedi sancimin gelmesini bekliyoruz bakalim belki bu belirsizlik birazda beni rahatlatiyo, belkide dogum gunu belli olsa bende korkardim ama yinede sana tavsiyem korkuyu dusunme bebegini kucagina alacagin, onu ilk gorecegin ani dusun
Evet simdilik oyle gozukuyor bir aksilik cikmazsa
Sennde hakkinda hayrlisi olsun canm insllaj
İyi dusun iyi olsun canim. Korku illa ki olur benim bile var şimdiden ama sonucunu dusununce geçiyor. İnşallah hayırlisiysa alırsın kucağına hiç korkma :)
Zaman daraldikca günüde belli olunca daha panik oluyo insan ister istemez canim o amelyathane ortami falan ayyy :)
Düsünmicem :))
Valla cnm benimde son gunlerim, bundan once cok korkum vardi ama son zamanlara gelince artik korku morku kalmadi tek dusundugum bebegimin ne zmn gelecegi... Biran once dogsunda onu kucagima alayim istiyorum, sabirsizlaniyorum...
Ilk dogumumda öyleydim canim bende korkudan cok heycan vardi bebegi kucagma alma heyecani falan ama.bunda gün belli olunca bide korku daha agir basiyor bakalim hayrlisi olsn insllah hepimizin hakkinda
Canim korksanda korkmasanda 1 kere yaşadın neler olduğunu biliyorsun. O yüzden heycanlanma önceki doğumunda yaşadığın şeyleri hatırla canimİlk doğumum erken olmuştu 33 haftalik ne olduğunu anlamamistik suyum patladi apar topar hastaneye gttik tabi ben dogurucam diye düsünmüyodum derken aniden aksam sezeryana aldilar hic bisey anlamadim korkmaya firsatim olmadi diyebilirim.
Doğumdan sonra hamile kaldim tekrar 2 3 ay sonra kazayla ama rabbimin takdiri iste bu ikinci hamilelik beni cok yipratti beden olarak ruhsal olarak.
Oglumla ilgilenemez oldum agrilar oturuo kalkamamalar vs.
Bugün 38+2yim carsambaya gün verdi doktor yarin gidicem son kontrller icin amelyat testleri falan yapilacakmis.
Carsambada dogum olucak hayirlisiyla ama ben bekle bekle korkuyorum
Beklemeye korkmaya firsatim oldu hastande yatmayi hic ssevmem allah düsürmesin o ortam beni cok kasıyor.
Yemek yedigm icin spinal olmustm baya zorlanmistm korkmustum simdi yine öylemi olucak tekrar ayni yeri kesicekler dahami aciyacak napicam oglumsuz ayri geciricem bunlari düsündkce kafayi ycem gbi oluyorum.
Ilk dogummda aksam hastanye gttik 10 gbi doguma girdim o gece yattim öglen cikacaktik bebegmi küveze aldilar beni 3 4 gbi cikarttilar.
Fazla yatmak istemedim iyiydim simdide doktora dedim ben 1 günden fazla yatmam diye durumuna göre bakariz dedi oglumsuz bigün zor gecicek zaten onsuz yatmadim hc ben.
Carsmba öglene dogru olucakms dogum o gün yatip sabahi cikmak istyorum gerckten sevmiyorum hastanede yatmayi evime gelir zaten yatarim.
Ama baya bi korku düsünce sardi korkmaya basladim dogurmayasim icimde tutasim bile var :))
Sagl cnm insllahinş bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Canim korksanda korkmasanda 1 kere yaşadın neler olduğunu biliyorsun. O yüzden heycanlanma önceki doğumunda yaşadığın şeyleri hatırla canim
Bliyrm cnmda iste ozman apar topar nldugunu anlamadm smdi korku daha agir basiyor
Canim benimde doğumum olcakta benimkinede daha var:) suan hiç korku fln yokBliyrm cnmda iste ozman apar topar nldugunu anlamadm smdi korku daha agir basiyor
Senin yazını okuyunca çok sasırdım aynı seyleri yasamısız benimde erken dogdu korkmaya fırsat olmadı 2 . Bebegi 2 yıl sonra doğurdum şimdi 2 aylık 2 gebelik daha zordu ama her sey zamanla oturuyor ailen den destek al doğum sonrası mutlakaİlk doğumum erken olmuştu 33 haftalik ne olduğunu anlamamistik suyum patladi apar topar hastaneye gttik tabi ben dogurucam diye düsünmüyodum derken aniden aksam sezeryana aldilar hic bisey anlamadim korkmaya firsatim olmadi diyebilirim.
Doğumdan sonra hamile kaldim tekrar 2 3 ay sonra kazayla ama rabbimin takdiri iste bu ikinci hamilelik beni cok yipratti beden olarak ruhsal olarak.
Oglumla ilgilenemez oldum agrilar oturuo kalkamamalar vs.
Bugün 38+2yim carsambaya gün verdi doktor yarin gidicem son kontrller icin amelyat testleri falan yapilacakmis.
Carsambada dogum olucak hayirlisiyla ama ben bekle bekle korkuyorum
Beklemeye korkmaya firsatim oldu hastande yatmayi hic ssevmem allah düsürmesin o ortam beni cok kasıyor.
Yemek yedigm icin spinal olmustm baya zorlanmistm korkmustum simdi yine öylemi olucak tekrar ayni yeri kesicekler dahami aciyacak napicam oglumsuz ayri geciricem bunlari düsündkce kafayi ycem gbi oluyorum.
Ilk dogummda aksam hastanye gttik 10 gbi doguma girdim o gece yattim öglen cikacaktik bebegmi küveze aldilar beni 3 4 gbi cikarttilar.
Fazla yatmak istemedim iyiydim simdide doktora dedim ben 1 günden fazla yatmam diye durumuna göre bakariz dedi oglumsuz bigün zor gecicek zaten onsuz yatmadim hc ben.
Carsmba öglene dogru olucakms dogum o gün yatip sabahi cikmak istyorum gerckten sevmiyorum hastanede yatmayi evime gelir zaten yatarim.
Ama baya bi korku düsünce sardi korkmaya basladim dogurmayasim icimde tutasim bile var :))
Senin yazını okuyunca çok sasırdım aynı seyleri yasamısız benimde erken dogdu korkmaya fırsat olmadı 2 . Bebegi 2 yıl sonra doğurdum şimdi 2 aylık 2 gebelik daha zordu ama her sey zamanla oturuyor ailen den destek al doğum sonrası mutlaka
Allah bagislasin canim evet ikincisi daha zor oluyor bide ilkinde istedgn zaman dinlenme yatma kalkma imkani varken 2.de cocuktan hcbirini yapamiyo daha cok yoruluyo yipranyo yetisemiyosun ondan oluyo belkide.
Hayrlisi hakkmda cnm insllah
Allah hayirli dogumlar nasip etsin. Sormak istedigim bisey var sezeryan olacak demissiniz 38 39 haftalarda oluyo genelde.
Sizin doktorunuz mu istedi beklemeyi? Merak ettim cunku bende 2. Sezeryanimi olacagim doktoruma beklemek istedigimi soyledim buna gerek olmadigini soyledi. Ama ben doktorumu degistirdim bu seferki doktorumada soylicem bakalim bu ne dicek
Merhaba doktorum istedi evet anne karninda ne kadar dirursa bebek icin o kadar iyiymis 40. Haftayi gormeden sezeryan yapmam dedi, birde benim bebegim ters duruyor hala donmemis sancini bekleyelim belki sanciyla doner dedi bakalim bekliyoruz artik.. Ben cok istedim biran once bebegimi kucagima almayi ama doktorumuz biraz inatciAllah hayirli dogumlar nasip etsin. Sormak istedigim bisey var sezeryan olacak demissiniz 38 39 haftalarda oluyo genelde.
Sizin doktorunuz mu istedi beklemeyi? Merak ettim cunku bende 2. Sezeryanimi olacagim doktoruma beklemek istedigimi soyledim buna gerek olmadigini soyledi. Ama ben doktorumu degistirdim bu seferki doktom
Merhaba doktorum istedi evet anne karninda ne kadar dirursa bebek icin o kadar iyiymis 40. Haftayi gormeden sezeryan yapmam dedi, birde benim bebegim ters duruyor hala donmemis sancini bekleyelim belki sanciyla doner dedi bakalim bekliyoruz artik.. Ben cok istedim biran once bebegimi kucagima almayi ama doktorumuz biraz inatci
Benim oglum 41+ 5 te sezeryanla dogdu. Sancim acilmam hic olmuyo gidecegim doktora bunlari soylicem sakincasi yoksa beklemek istiyorum bende. Onceki gittigim doktora soyledigimde normal dogum istedigim icin bukadar bekledigimi simdi ise gereksiz oldugunu soyledi ama doktorumu zaten hic begenmemistim ve degistirdim. Bakalim bu sefer gidecegim doktor nasil ve neder?