• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Carşamba günü doğum var ben korkuyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim oglum 41+ 5 te sezeryanla dogdu. Sancim acilmam hic olmuyo gidecegim doktora bunlari soylicem sakincasi yoksa beklemek istiyorum bende. Onceki gittigim doktora soyledigimde normal dogum istedigim icin bukadar bekledigimi simdi ise gereksiz oldugunu soyledi ama doktorumu zaten hic begenmemistim ve degistirdim. Bakalim bu sefer gidecegim doktor nasil ve neder?
Bnm doktorum ozellikle belirtti 40 haftadan once acil bi durum olmadigi taktirde doguma almiyorum diye bencede gununuzu bekleyin, eger sanciniz gelmiyorsa bile gununuz geldiginde doguma girin bebek icin anne karninda olmak cok cok iyiymis ama bnm ilk bebegim okdugu icin cok sabirsizlaniyorum o ayri :anneadayı: sizede banada butun hamilelerede kolay dogumlar diliyorum :nazar:

Biliyorum çok zorluk çekeceksin ama aslında çok çoook güzel birşey ya kardeşten ziyade arkadaş gibi olacaklar bu harika Rabbim güç versin gelirsin üstesinden arkadaşım dualarımız seninle :KK52:

Biliyorum çok zorluk çekeceksin ama aslında çok çoook güzel birşey ya kardeşten ziyade arkadaş gibi olacaklar bu harika Rabbim güç versin gelirsin üstesinden arkadaşım dualarımız seninle :KK52:

Sagol canim aksi gibi bide grip oldum bogazlarim sisiyor brnum akiyo :(
Smdi hastneye gidcem testler icin ama dermanim yok ya bakalim rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insllah

C ciko07 arkadaşım Allah şifa versin bunlar güzel telaşlar zor senin için ama az kaldı dayan olur mu ? Dua edeceğim senin için bir nefes kadar kolay olsun herşey inşallah... :KK52:

C ciko07 arkadaşım Allah şifa versin bunlar güzel telaşlar zor senin için ama az kaldı dayan olur mu ? Dua edeceğim senin için bir nefes kadar kolay olsun herşey inşallah... :KK52:

Cok tesekkurler canim inan sabahi sabah ettim ne uyuyabildim ne yatabildim evin icinde gezdim durdum resmen sabaha kadar ayaklarim tik oldu sanirim belden uyusturma yaptracagm diye düsünrken sabaha kadar ayaklarimi kipirdatma isteginden uyuyamadim bile .
Rabbim yardimcim olsun korkum cogaldi sanki :(
Hayrlisi olsun hakkimizda insllah

Back
X