• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırdım bi yardımcı olur musunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Baykussever

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
83
18
29
Hanımlar merhaba ☀️
Perşembe günü aşılama yapıldı 10 gün sonda kan testi yaptır dedi . Aşılamanın tutması için ekstra neler yapabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻

Hayırlı olsun. Kendinizi çok yormadan günlük hayatınıza devam edin. Ve aşılamadan sonraki 3 gün önemli. Arkadan gelen mm si düşük olan yumurtalar gelişip kendiliğinden çatlayabilir. O yüzden cinsel ilişki önemli değerlendirin.

Hayırlı olsun. Kendinizi çok yormadan günlük hayatınıza devam edin. Ve aşılamadan sonraki 3 gün önemli. Arkadan gelen mm si düşük olan yumurtalar gelişip kendiliğinden çatlayabilir. O yüzden cinsel ilişki önemli değerlendirin.
Maalesef eşim işi dolasıyla aşılamadan sonraki gün şehir dışına çıktı o yüzden aşılamadan sonra bir kere olabildi 🤷🏼‍♀️

Hanımlar merhaba ☀
Perşembe günü aşılama yapıldı 10 gün sonda kan testi yaptır dedi . Aşılamanın tutması için ekstra neler yapabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻
Ananas yiyebilirsin ya da suyunu icebilirsin portakal suyu icebilirsin .dikkat etmen gerekiyor agir is yapma . Ayaklarini sicak tutmalisin .dinlen bol bol su icmelisin ♥️ insallah iyi sonuc alirsin

Doktorum iki gün sonra tekrarla dedi zaten ama o kadar yıkıldım ki sokağın ortasında hıçkıra hıçkıra ağladım 😭
Off bende ağlamak istiyorum 😢 kıyamam ya vallahi belki de artacak değerin ümidi kesme yine doktorun tamamen yok dememiş ki yükselebilir hem internetten araştır da bak 10.gün betası çok düşük çıkıp sonradan yükselen binlerce insan var 😢

Yaptırdım canım negatif sanırım 2.80 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi ama içimdeki o ışık söndü sanki 😭
Canım intagramda biri yazmıştı 10 . Gün kan tahlilinde 2 cıkmış 4 gün sonra tekrar kan verdiğinde 300 lerde cıkmıştı hayla bir umut var hemen umudunu kaybetme canım

Off bende ağlamak istiyorum 😢 kıyamam ya vallahi belki de artacak değerin ümidi kesme yine doktorun tamamen yok dememiş ki yükselebilir hem internetten araştır da bak 10.gün betası çok düşük çıkıp sonradan yükselen binlerce insan var 😢
İnşallah benimde öyle olur ama gerçekten ümidim bitti gitti dün doktor öyle söyleyince 😩

Back
X