Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama yaptıranlar yada yaptırmak isteyenler
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Şart yani benim öyle olduBaşkent üniversitesinde aşılama yaptıracağım Hulusi hoca da. Aşılama fiyatlarını bilen var mı. Birde aşılama için yumurta çatlama iğnesi vurulmak şartmı
Bende istedim ama olmadi canim özelde 3000 toplamBaşkent üniversitesinde aşılama yaptıracağım Hulusi hoca da. Aşılama fiyatlarını bilen var mı. Birde aşılama için yumurta çatlama iğnesi vurulmak şartmı
Hiç ilaç vermeden veya hapla olabiliyor ama yine de yumurtayı çatlaştmak için bir kez iğne vereceklerdir. Durumunuza göre buna en iyi doktor karar verebilir.Hımmm analım Allah razı olsun. Ben iğne fln kullanmak istemiyorum acaba zorunlu mu kullanmadan takiple ayarlanabilir mu,
Teşekkür ederim canımHiç ilaç vermeden veya hapla olabiliyor ama yine de yumurtayı çatlaştmak için bir kez iğne vereceklerdir. Durumunuza göre buna en iyi doktor karar verebilir.
Devletde yaptırsam mı düşünmedim değil şuan ne fark var kiBende istedim ama olmadi canim özelde 3000 toplam
Devlette yaptirsan 5 yil evli olman ve 23 yaşinda olma gerekiDevletde yaptırsam mı düşünmedim değil şuan ne fark var ki
5 değil 3 mü ne tam hatirlayamadimDevlette yaptirsan 5 yil evli olman ve 23 yaşinda olma gereki
- 18 Kasım 2019
- 226
- 217
- 23
Ben aşılama için 1300 verdim ilaçlar hariç canım. İlaçta bi kutu gonal f 300 iki çatlatma iğnesi bir de progestan aldım bu kadar. Benim yumurtalar çabuk uyarıldığı için bir kutu gonal f düşük dozda yetti bana. Hakkinda hayırlısı olsun inşallahBaşkent üniversitesinde aşılama yaptıracağım Hulusi hoca da. Aşılama fiyatlarını bilen var mı. Birde aşılama için yumurta çatlama iğnesi vurulmak şartmı
- 18 Kasım 2019
- 226
- 217
- 23
Ha tabi Ankara'da yaptırmadım. Bir de çatlatma iğnesi olursan daha iyi olur çünkü onu bilerek aşılama yapıyorlar şansın artıyor diye biliyorumBaşkent üniversitesinde aşılama yaptıracağım Hulusi hoca da. Aşılama fiyatlarını bilen var mı. Birde aşılama için yumurta çatlama iğnesi vurulmak şartmı
Hımm teşekkür ederim canımHa tabi Ankara'da yaptırmadım. Bir de çatlatma iğnesi olursan daha iyi olur çünkü onu bilerek aşılama yapıyorlar şansın artıyor diye biliyorum
Benm adetim in ilk günü. 3. Gün gitsem aşılama için buay aşılama olur mu. Yoksa öbür ata mı kalıyor.Bende istedim ama olmadi canim özelde 3000 toplam
Ben reglimin 3. günü gitmiştim. Daha önce başka hastanelerde hem ben hem eşim her testi yaptırmıştık. Öyle olunca Göğşen hoca hemen aşılamaya başlamayı kabul etti. Hatta olumlu sonucu da aldık :) İnşallah isteğine yakında kavuşursun.Benm adetim in ilk günü. 3. Gün gitsem aşılama için buay aşılama olur mu. Yoksa öbür ata mı kalıyor.
Evet şart canım. Önce uyarıcı iğne yapılıyor yumurtaların buyuyunce catlama iğnesi yapılıyor, ben de yaptırdım beklemedeyım suanBaşkent üniversitesinde aşılama yaptıracağım Hulusi hoca da. Aşılama fiyatlarını bilen var mı. Birde aşılama için yumurta çatlama iğnesi vurulmak şartmı
Aşılamanın kacıncı gunundesınBen aşılama için 1300 verdim ilaçlar hariç canım. İlaçta bi kutu gonal f 300 iki çatlatma iğnesi bir de progestan aldım bu kadar. Benim yumurtalar çabuk uyarıldığı için bir kutu gonal f düşük dozda yetti bana. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah
- 18 Kasım 2019
- 226
- 217
- 23
Maalesef tutmadı canım Eşimde sayı problemi vardı diye yaptırdık şimdi çok şükür sayı da düzelmiş ona rağmen tutmadi. Bir ay ara verip tekrar deniyecem. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunAşılamanın kacıncı gunundesın