• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maalesef tutmadı canım :KK43: Eşimde sayı problemi vardı diye yaptırdık şimdi çok şükür sayı da düzelmiş ona rağmen tutmadi. Bir ay ara verip tekrar deniyecem. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bende 10.gunumdeyım sanırım tutmıycak esimde tutmus gıbı davranıyor cok streslıyım

Bende 10.gunumdeyım sanırım tutmıycak esimde tutmus gıbı davranıyor cok streslıyım
Öyle düşünme canım umutlu ol tabi ki ama sen yine de her iki duruma da alıştır kendini. Allah büyük ilk aşılamada tutan çok kişi var dilerim sen de onlardan biri olursun. Sabırlı ol stres yapma az kalmış zaten inşallah güzel haberler verirsin

Öyle düşünme canım umutlu ol tabi ki ama sen yine de her iki duruma da alıştır kendini. Allah büyük ilk aşılamada tutan çok kişi var dilerim sen de onlardan biri olursun. Sabırlı ol stres yapma az kalmış zaten inşallah güzel haberler verirsin
Ins b15yasında bır oğlum var bu ıkıncı evlılığım olmuyor bıraz stres altındayım beklıyorum korkudan test yaptıramıycam sanırım.

T

Teşekkur ederım ama kırmızılarla uyandım bu sabah kısmet değılmıs,
Elden birşey gelmiyor üzüldüm gerçekten bol sabır diliyorum o hayal kırıklığı çok zor :( Belki de gerçekten stres yüzünden olacagi varsa da olmuyor :( yani düşünüyorum stres altında miyim diye degilim gibi geliyor yani evet hesap kitap yapıyorum e bir de doktora gidiyoruz günü gününe her şeyi takip ediyoruz da aşılamasi tutanlar da bizim gibi değil mi onlarda takip ediyor gün sayıyor gerçekten anlamak çok zor buysa stres evet stresliyim ben de. Allah yardımcımız olsun. Mart'ta ikinci aşılama deniyecem sonra üçüncü olmazsa tüp bebek o da olmazsa anca vazgeçerim bıraktım artık naparsam yapayım olmuyor derim :( çünkü önümde seçenekler varken bos veremiyorum ve kafamdan atamıyorum ve şu stres denen illet yakamı hiç bırakmayacak bunu da biliyorum. Ben yine gün sayacam yine takip edecim elimden fazlası gelmiyor :(

Elden birşey gelmiyor üzüldüm gerçekten bol sabır diliyorum o hayal kırıklığı çok zor :KK43: Belki de gerçekten stres yüzünden olacagi varsa da olmuyor :KK43: yani düşünüyorum stres altında miyim diye degilim gibi geliyor yani evet hesap kitap yapıyorum e bir de doktora gidiyoruz günü gününe her şeyi takip ediyoruz da aşılamasi tutanlar da bizim gibi değil mi onlarda takip ediyor gün sayıyor gerçekten anlamak çok zor buysa stres evet stresliyim ben de. Allah yardımcımız olsun. Mart'ta ikinci aşılama deniyecem sonra üçüncü olmazsa tüp bebek o da olmazsa anca vazgeçerim bıraktım artık naparsam yapayım olmuyor derim :KK43: çünkü önümde seçenekler varken bos veremiyorum ve kafamdan atamıyorum ve şu stres denen illet yakamı hiç bırakmayacak bunu da biliyorum. Ben yine gün sayacam yine takip edecim elimden fazlası gelmiyor :KK43:
Herseyın hayırlısı asılamadan umudum kalmadı olmayacak sanırım vazgectım artık vardır bundada bır hayır napalım, sende uzulme belkı bır gun bebegım cok aglıyor formunda karsılasırız ınsallah

Herseyın hayırlısı asılamadan umudum kalmadı olmayacak sanırım vazgectım artık vardır bundada bır hayır napalım, sende uzulme belkı bır gun bebegım cok aglıyor formunda karsılasırız ınsallah
İnşallah canım benim de hiç umudum yok aşılamadan yana hayırlısı deyip duruyorum

Maalesef tutmadı canım :KK43: Eşimde sayı problemi vardı diye yaptırdık şimdi çok şükür sayı da düzelmiş ona rağmen tutmadi. Bir ay ara verip tekrar deniyecem. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Amin canım. Bnde de ofis film istediler bakalım öbür ay onu çektircem öyle

Destı gecen ay asılamam tutmamıstıbu aykı adet duzenım bozuldu senınde olmuymusydu boyle

Back