- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi BaharDarcan48
Aşılama yaptıracak olanlar yaptıranlar beraber bilgi alışverişi yapıp bekleyelim mi belirtileri olanlar önerileri olanlar ben 15 kasımda aşılama olcam şuan Femera kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay başlıyorum cuma femaraya başlıcaz haftaya perşembe yada cuma gibide aşılamam olacak Allahın izniyleAşılama yaptıracak olanlar yaptıranlar beraber bilgi alışverişi yapıp bekleyelim mi belirtileri olanlar önerileri olanlar ben 15 kasımda aşılama olcam şuan Femera kullanıyorum
Kontrolün ne zaman canım güzelce büyüsün yumurtalarımızda inşallahAşılama yaptıracak olanlar yaptıranlar beraber bilgi alışverişi yapıp bekleyelim mi belirtileri olanlar önerileri olanlar ben 15 kasımda aşılama olcam şuan Femera kullanıyorum
Ay inşallah hepimiz tutar benim büyümede sorun yok tutunmada sorun geçen ay femera kullandım Gene mesela uzun beklemişiz kendi çatladı ama tutmadı bu ay biraz kısa süre beklicem bakalım nasipBende bu ay başlıyorum cuma femaraya başlıcaz haftaya perşembe yada cuma gibide aşılamam olacak Allahın izniyle
Ayın 15 i seninki ne zamandı çok heyecanlıyım ben yaKontrolün ne zaman canım güzelce büyüsün yumurtalarımızda inşallah
Benimde yok şükür pco var zaten bikaç tane oluyor genelde uzun süre bekleyince daha da büyütüp çatlıyor fazla büyüdüğü içinde işe yaramıyor ona folikül kisti deniyor benimde geçen ay öyle oldu ama çatladı şükür bakalım bu ay çatlatma iğnesi ve aşılamayla ne olacak benim çok umudum yok aşılama tutma ihtimali düşük ama en az 2 kere denicez sonra doktor rapor çıkartıcak olmazsa tüp yapıcaz en azından bi deneyelim dedik hayırlısıylaAy inşallah hepimiz tutar benim büyümede sorun yok tutunmada sorun geçen ay femera kullandım Gene mesela uzun beklemişiz kendi çatladı ama tutmadı bu ay biraz kısa süre beklicem bakalım nasip
Ben ilaca cuma yada cumartesi başlıcam adetimi bekliyorum bugün olmam lazımdı olamadım Ona göre gün belirlicek doktor ama haftaya cumaya kadar olur gibime geliyor sizin pazartesimi olucakAyın 15 i seninki ne zamandı çok heyecanlıyım ben ya
Burdan bol bol haberleşiriz artıkAyın 15 i seninki ne zamandı çok heyecanlıyım ben ya
Bende pco yok hiç bi sorun yok eşimde de bende de hatta bu ay yumurtalıkların öncekilere göre şenlenmişler çok iyiler dedi doktorum çatlaması benim için bi umut oldu ya şuana kadar hiç çatlamamıştı çünkü rahim duvarım inceydi ilaçla düzelttik artık normale döndü ama ben yine de nar suyu içiyorum nar yiyorum arada iyi geliyormuş nasip bakalım Allah ol derse olur hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeBenimde yok şükür pco var zaten bikaç tane oluyor genelde uzun süre bekleyince daha da büyütüp çatlıyor fazla büyüdüğü içinde işe yaramıyor ona folikül kisti deniyor benimde geçen ay öyle oldu ama çatladı şükür bakalım bu ay çatlatma iğnesi ve aşılamayla ne olacak benim çok umudum yok aşılama tutma ihtimali düşük ama en az 2 kere denicez sonra doktor rapor çıkartıcak olmazsa tüp yapıcaz en azından bi deneyelim dedik hayırlısıyla
Aynen aynen senin daha erken hem bana bilgi verirsin ben oldum mu sana bilgi verir doktorumun dediklerini anlatırımBurdan bol bol haberleşiriz artık
Aynen haber edersin canım hayırlı haberlerle inşallahAynen aynen senin daha erken hem bana bilgi verirsin ben oldum mu sana bilgi verir doktorumun dediklerini anlatırım
İnşallah amiiiinnnnnA
Aynen haber edersin canım hayırlı haberlerle inşallah
Bende geçen hafta perşembe günü famera kullanmaya başladım 1 saat önce de çatlatma iğnemi oldum. Yarın sabah da Allahın izniyle aşılama işlemi yapılacak. Rabbim hepimizin pozitif sonuçlar görmesini nasip eder inşaAllahAşılama yaptıracak olanlar yaptıranlar beraber bilgi alışverişi yapıp bekleyelim mi belirtileri olanlar önerileri olanlar ben 15 kasımda aşılama olcam şuan Femera kullanıyorum
İnşallah ya rabbim tek dileğim bu tüm anne adaylarına kendime ve umarım bu ay iyi gelir ve pozitif haberlerimizi alırız inşallah hepimize ben femera kullanıyorum sadece ayın 15 de kontrolüm var yumurtalıkların durumuna göre aşılama yapacak yada gün verecekBende geçen hafta perşembe günü famera kullanmaya başladım 1 saat önce de çatlatma iğnemi oldum. Yarın sabah da Allahın izniyle aşılama işlemi yapılacak. Rabbim hepimizin pozitif sonuçlar görmesini nasip eder inşaAllah
Aminn canım burda birbirimize güzel haberleri veririz inşaAllahİnşallah ya rabbim tek dileğim bu tüm anne adaylarına kendime ve umarım bu ay iyi gelir ve pozitif haberlerimizi alırız inşallah hepimize ben femera kullanıyorum sadece ayın 15 de kontrolüm var yumurtalıkların durumuna göre aşılama yapacak yada gün verecek
İnşallah ya hepimizin adına çok isterimAminn canım burda birbirimize güzel haberleri veririz inşaAllah
Belirtilerin var mı ya sürecin nasıl geçti yumurtam güzel gelişirse bende pazartesi olcamKızlar ben 4 kasımda aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim
Kasık ağrıları dısında bir belirtim yok birde goguslerde dolgunluk o kadarBelirtilerin var mı ya sürecin nasıl geçti yumurtam güzel gelişirse bende pazartesi olcam
Ne zaman test yapıcaksın az kalmış 12.gün kanda belli olur benceKızlar ben 4 kasımda aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim