- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
- Konu Sahibi BaharDarcan48
18 ya da 19 kasımda kan vermeyi planliyorum zaten 20 kasım regli tarihim bakalımNe zaman test yapıcaksın az kalmış 12.gün kanda belli olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 ya da 19 kasımda kan vermeyi planliyorum zaten 20 kasım regli tarihim bakalımNe zaman test yapıcaksın az kalmış 12.gün kanda belli olur bence
Hayırlısı olsun hakkında inşallah tuttmuştur canım18 ya da 19 kasımda kan vermeyi planliyorum zaten 20 kasım regli tarihim bakalım
Hadi inşallah pozitifle sonuçlanır canım benim yaKasık ağrıları dısında bir belirtim yok birde goguslerde dolgunluk o kadar
Başladın mı ilacaBen ilaca cuma yada cumartesi başlıcam adetimi bekliyorum bugün olmam lazımdı olamadım Ona göre gün belirlicek doktor ama haftaya cumaya kadar olur gibime geliyor sizin pazartesimi olucak
Doktora geldim bekliyorum şimdi birazdan giricem çok heyecanlıyım bu ay bugün başlatır ilacı sanırım adetin 3.günüBaşladın mı ilaca
Başlatır başlatır ben adetin 2. Günü başlamıştımDoktora geldim bekliyorum şimdi birazdan giricem çok heyecanlıyım bu ay bugün başlatır ilacı sanırım adetin 3.günü
Bugün akşama başlıyorum canım çarşamba günü kontrolüm var.Başlatır başlatır ben adetin 2. Günü başlamıştım
Aaa niye bu kadar erken çağırmış Kİ benim doktor niye böyle çağırmadı ben ayın 6 da ilaca başladım ayın 10 da da son ilacımı kullandım 5 günlük sabah akşamdı zaten ayın 15 de de randevu verdi Allah Allah şaşırdım bak şimdiBugün akşama başlıyorum canım çarşamba günü kontrolüm var.
Banada seninki geç geldi canım benim yumurtalarım ilaç bitiminde gelişmiş llıyor genelde senin belki biraz daha geç gelişiyorsa olabilirAaa niye bu kadar erken çağırmış Kİ benim doktor niye böyle çağırmadı ben ayın 6 da ilaca başladım ayın 10 da da son ilacımı kullandım 5 günlük sabah akşamdı zaten ayın 15 de de randevu verdi Allah Allah şaşırdım bak şimdi
Olabilir geçen ay daha uzun bekletti de kendi çatladı bu sefer süreyi kısalttık aslındaBanada seninki geç geldi canım benim yumurtalarım ilaç bitiminde gelişmiş llıyor genelde senin belki biraz daha geç gelişiyorsa olabilir
Kendi çatlıyor canımda daha önce bi bakması lazım çünkü benim fazla büyüyüp çatladığıda olmuştu 24 ten sonrası kalitesiz folikül kisti derler işe yaramaz oluyormuş geneldeOlabilir geçen ay daha uzun bekletti de kendi çatladı bu sefer süreyi kısalttık aslında
Şöyle bi şey benim hiç çatlamamıştı o yüzden bakmadı ilk defa femera ile çatladı o yüzden doktor bile şaşırdı çatlatma iğnesi ile bile çatlamadı ondan sebep bakmamıştı çatladığını görünce bu sefer erkene aldı doktorum alanında iyidir güveniyorum zaten ilaç kullanmadan önce bakıyor durumuna her gittimde öyle gün veriyoKendi çatlıyor canımda daha önce bi bakması lazım çünkü benim fazla büyüyüp çatladığıda olmuştu 24 ten sonrası kalitesiz folikül kisti derler işe yaramaz oluyormuş genelde
Anladım canım tabi her doktorun işleyişi farklıdır pazartesi güzel haberlerini bekliyorumŞöyle bi şey benim hiç çatlamamıştı o yüzden bakmadı ilk defa femera ile çatladı o yüzden doktor bile şaşırdı çatlatma iğnesi ile bile çatlamadı ondan sebep bakmamıştı çatladığını görünce bu sefer erkene aldı doktorum alanında iyidir güveniyorum zaten ilaç kullanmadan önce bakıyor durumuna her gittimde öyle gün veriyo
Bakalım nasipAnladım canım tabi her doktorun işleyişi farklıdır pazartesi güzel haberlerini bekliyorum
Kaç yıldır deniyorsun belki onunla alakalı ben özele gidiyorum çünkü buradaki devlettekiler yaşım genç diye pek ilgilenmiyor olur diyip geçiştiriyorlar o yüzden hamile kalınca devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum sadece benim de yarın kontrolüm var yumurtamın durumuna göre aşılama yapacak yada gün verecekMerhaba bende kasımın 2 sinde klomen kullanmaya başladım ve hala yumurta takibi sürüyor yarın yine ultrasyona.giricem sizler özel hastaneye mi gidiyorsunuz süreciniz sanki hızlı ilerliyor yada benim çok yavaş ilerliyor
Bir yıllık evliyim bir düşüğüm var onunda yılı geldi ve tekrar birdaha hamile kalamadim devlet hastanesi aşılama dedi ama herkes ilaç kullanımı yumurta takibi ve aşılamayı 10gun içinde yapmış benim 15. Günde hala yumurta takibindeyizKaç yıldır deniyorsun belki onunla alakalı ben özele gidiyorum çünkü buradaki devlettekiler yaşım genç diye pek ilgilenmiyor olur diyip geçiştiriyorlar o yüzden hamile kalınca devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum sadece benim de yarın kontrolüm var yumurtamın durumuna göre aşılama yapacak yada gün verecek
Yumurtalığına bakmıştır öncesinde belki geç yumurtluyorsundur bende femera kullandım 5 gün yarın kontrolüm var geçen ay ben de uzun bekledim kendi çatladığı için aşılama olmadı o yüzden bu ay az bekletelim seni diyip erken bakalım dedi bakalım bu aya bi de daha önce düşük yapmışsın doğal yolla hamile kalmışsın ben 1.5 yıldır hiç gebelik elde edemedim öyle düşün bi de canımBir yıllık evliyim bir düşüğüm var onunda yılı geldi ve tekrar birdaha hamile kalamadim devlet hastanesi aşılama dedi ama herkes ilaç kullanımı yumurta takibi ve aşılamayı 10gun içinde yapmış benim 15. Günde hala yumurta takibindeyiz
Devlet hastanesi bence ilacın dozunu az veriyor ve kendiliğinden yumurta gelişimi bekliyor amh değerme baktılar sıkıntı yoktu rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin yarın kontrole gidicem inşallah büyümüştür yumurtalarYumurtalığına bakmıştır öncesinde belki geç yumurtluyorsundur bende femera kullandım 5 gün yarın kontrolüm var geçen ay ben de uzun bekledim kendi çatladığı için aşılama olmadı o yüzden bu ay az bekletelim seni diyip erken bakalım dedi bakalım bu aya bi de daha önce düşük yapmışsın doğal yolla hamile kalmışsın ben 1.5 yıldır hiç gebelik elde edemedim öyle düşün bi de canım
İnşallah canım büyümüştür bende yarın gidicem umarım benimkilerde büyümüştürDevlet hastanesi bence ilacın dozunu az veriyor ve kendiliğinden yumurta gelişimi bekliyor amh değerme baktılar sıkıntı yoktu rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin yarın kontrole gidicem inşallah büyümüştür yumurtalar