Merhaba kızlar. İlk aşılamasında hamile olanlar varmı . 15 aylık evliyim ve doğal yolla hamile kalamadım . Bende hiçbir sorun yok ama eşimde şekil bozukluğu çıktı . 25 ekimde aşılama yaptırdık . Bugün 9. Günüm inşallah hamileyimdir benim gibi durum yaşayanlar varsa konuşalım sürekli yorum okuyorum ilk defa sayfaya yazdım . Cevaplarınızı bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi clbclb001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar bende ilk kez aşılama yaptırcam haftaya cok heycanlıyım insallah olumlu sonuclanır sizinkide etrafta cok fazla olumsuz aşılama var bu yüzden bizi etkilemesin insallah güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba kızlar. İlk aşılamasında hamile olanlar varmı . 15 aylık evliyim ve doğal yolla hamile kalamadım . Bende hiçbir sorun yok ama eşimde şekil bozukluğu çıktı . 25 ekimde aşılama yaptırdık . Bugün 9. Günüm inşallah hamileyimdir benim gibi durum yaşayanlar varsa konuşalım sürekli yorum okuyorum ilk defa sayfaya yazdım . Cevaplarınızı bekliyorum
- 30 Ekim 2023
- 12
- 0
- 6
- 31
Amin inşallah olumlu sonuçlar alırızMerhabalar bende ilk kez aşılama yaptırcam haftaya cok heycanlıyım insallah olumlu sonuclanır sizinkide etrafta cok fazla olumsuz aşılama var bu yüzden bizi etkilemesin insallah güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah olumlu sonuçlar alırız . Herşey gönlünüzce olsunMerhaba bat 10 Kasım bende aşılama olacağım
Benim ilk aşilamam 5 gunumdeyim bacak ağrım ve sarı akıntım var bunu yaşıyan varmıdır cevp yazarsanz sevinirimMerhaba kızlar. İlk aşılamasında hamile olanlar varmı . 15 aylık evliyim ve doğal yolla hamile kalamadım . Bende hiçbir sorun yok ama eşimde şekil bozukluğu çıktı . 25 ekimde aşılama yaptırdık . Bugün 9. Günüm inşallah hamileyimdir benim gibi durum yaşayanlar varsa konuşalım sürekli yorum okuyorum ilk defa sayfaya yazdım . Cevaplarınızı bekliyorum
Kızlar slm. Bende 1 senedir hamile kalamadım. Bu ay aşılama düşünüyorum. Eşim pek ılımlı bakmıyor ama. Benide kırmak istemiyor. Bugün adet oldum. Yarın doktora gidecem. Ama süreçle alakalı bilgim yok. Biraz anlatabilir misiniz. Doktorunuz ne dedi. Neler yaptınız. Adetken mi başlanıyor tedaviye. Ve ne kadarlık bir bütçe gerekiyor. Yardımcı olur musunuz
- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.894
- 83
Selam canım 3 aşılamaoldum bende bu gün 10 günüm beklemedeyim. Şimdi şöyle adet 2. Gün kontrol muayenesi oluyorsun ve hormon testi veriyorsun herşey yolunda ise doktor sana ilaç veriyo. Ve dozunu da sana göre ayarlıyo. Bana gonalf verdi 75 ml kullandım. Önce 4 gün vurdum 5. Gün kontrole gittim bir tane 10 mm ve 2 tanede 9 mm yumurtam vardı 2 gün ilaç kullanmaya devam et 3. Gün yine gel dedi gittiğimde 9mm olan yumurtalar kaybolmuş 10 mm olan yumurtam 15 mm olmuştu 2 gün sonra tekrar çağırdı yumurtam 19 mm olmuş çok güzel dedi çatlama iğnesi verdi o akşam 10 da vuruldum çarşamba günüydü. Cuma günü 9 da hastaneye gittik eşimden örnek aldılar önce onu bir saat bekledik hazır olmasını. Spermleri yıkayıp en kaliteli ve sağlıklı olanları ayırıyorlar. Sonra beni işlem odasına aldılar bu arada hafif sıkışık olmanı isteyebilirler. İşlem zaten 5 dk bile sürmüyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar slm. Bende 1 senedir hamile kalamadım. Bu ay aşılama düşünüyorum. Eşim pek ılımlı bakmıyor ama. Benide kırmak istemiyor. Bugün adet oldum. Yarın doktora gidecem. Ama süreçle alakalı bilgim yok. Biraz anlatabilir misiniz. Doktorunuz ne dedi. Neler yaptınız. Adetken mi başlanıyor tedaviye. Ve ne kadarlık bir bütçe gerekiyor. Yardımcı olur musunuz
Tşk ederim cvabın için canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın. Sağlıkla. Ben daha olmadım. Eşim yanaşmıyor. Doğal yolla olacak sabret diyor. Peki ücret ne kadar tuttu. Aşılama için ayrı ilaçlar için ayrı mı. Fiyat ne kadardı?Selam canım 3 aşılamaoldum bende bu gün 10 günüm beklemedeyim. Şimdi şöyle adet 2. Gün kontrol muayenesi oluyorsun ve hormon testi veriyorsun herşey yolunda ise doktor sana ilaç veriyo. Ve dozunu da sana göre ayarlıyo. Bana gonalf verdi 75 ml kullandım. Önce 4 gün vurdum 5. Gün kontrole gittim bir tane 10 mm ve 2 tanede 9 mm yumurtam vardı 2 gün ilaç kullanmaya devam et 3. Gün yine gel dedi gittiğimde 9mm olan yumurtalar kaybolmuş 10 mm olan yumurtam 15 mm olmuştu 2 gün sonra tekrar çağırdı yumurtam 19 mm olmuş çok güzel dedi çatlama iğnesi verdi o akşam 10 da vuruldum çarşamba günüydü. Cuma günü 9 da hastaneye gittik eşimden örnek aldılar önce onu bir saat bekledik hazır olmasını. Spermleri yıkayıp en kaliteli ve sağlıklı olanları ayırıyorlar. Sonra beni işlem odasına aldılar bu arada hafif sıkışık olmanı isteyebilirler. İşlem zaten 5 dk bile sürmüyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.894
- 83
Ben balıkesir şehir hastanesinde aşılama oldum aşılama için ücret vermedim. İlaçlar için de gonalf 300 lük aldım ilk aldığımda 750 tl sonra iki kez daha aldım onlarda her biri 470 tl di. Toplamda 1700 tl tuttu ilaçlarTşk ederim cvabın için canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın. Sağlıkla. Ben daha olmadım. Eşim yanaşmıyor. Doğal yolla olacak sabret diyor. Peki ücret ne kadar tuttu. Aşılama için ayrı ilaçlar için ayrı mı. Fiyat ne kadardı?
Anladım canım. Devlette yapıldığjnı bilmiyordum. Ben dün özele gittim. Sadece aşılama 5000 dedi. Devlete de sorayım o zaman. Senin durum ne şuanda. Bi belirti varmı. Kaçıncı günündesinBen balıkesir şehir hastanesinde aşılama oldum aşılama için ücret vermedim. İlaçlar için de gonalf 300 lük aldım ilk aldığımda 750 tl sonra iki kez daha aldım onlarda her biri 470 tl di. Toplamda 1700 tl tuttu ilaçlar
- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.894
- 83
12. Gündeyim dün hafif bi lekelenme gördüm bi ufak endişelendim hemşireyi arayıp sordum yoğun bi kanama yoksa endişelenme yerleşme kanaması olabilir ben ona yoruruyorum dedi. Bakalım bekliyorum benim regl öncesi de böyle lekelenmelerim oluyordu ondan çok korkuyorumAnladım canım. Devlette yapıldığjnı bilmiyordum. Ben dün özele gittim. Sadece aşılama 5000 dedi. Devlete de sorayım o zaman. Senin durum ne şuanda. Bi belirti varmı. Kaçıncı günündesin
Sonuç ne olduMerhaba kızlar. İlk aşılamasında hamile olanlar varmı . 15 aylık evliyim ve doğal yolla hamile kalamadım . Bende hiçbir sorun yok ama eşimde şekil bozukluğu çıktı . 25 ekimde aşılama yaptırdık . Bugün 9. Günüm inşallah hamileyimdir benim gibi durum yaşayanlar varsa konuşalım sürekli yorum okuyorum ilk defa sayfaya yazdım . Cevaplarınızı bekliyorum
Sonuç ne olduBenim ilk aşilamam 5 gunumdeyim bacak ağrım ve sarı akıntım var bunu yaşıyan varmıdır cevp yazarsanz sevinirim
canım hamile misin test yaptın mı?12. Gündeyim dün hafif bi lekelenme gördüm bi ufak endişelendim hemşireyi arayıp sordum yoğun bi kanama yoksa endişelenme yerleşme kanaması olabilir ben ona yoruruyorum dedi. Bakalım bekliyorum benim regl öncesi de böyle lekelenmelerim oluyordu ondan çok korkuyorum
- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.894
- 83
Hayır canım test yapmadım daha yarın sabah 14. Gün kan vericem bakalım. Birdaha lekelenme olmadı ama çok sık kasıklarıma sancı giriyorcanım hamile misin test yaptın mı?
canım bende dün aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım. evde test yaptın mı peki? inş senin ki tutmuştur. Hayırlı haberler alırsın. bende bugün biraz lekelenme oldu da korktum ama şimdi yokHayır canım test yapmadım daha yarın sabah 14. Gün kan vericem bakalım. Birdaha lekelenme olmadı ama çok sık kasıklarıma sancı giriyor
- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.894
- 83
Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin hepimize İlk zamanlar olabilir dediler lekelenme benimde aşılamadan sonra 3 gün lekelenmem oldu. Rahime bi işlem oluyor dışarıdan bi müdahale olduğu için kanama normal demişlerdi. Öyle yoğun bi kanama olmadığı sürece korkma.canım bende dün aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım. evde test yaptın mı peki? inş senin ki tutmuştur. Hayırlı haberler alırsın. bende bugün biraz lekelenme oldu da korktum ama şimdi yok
Evde test falan yapmadım valla ilk defa çok sabırlıyım 11. Gün bi lekelenmem oldu sonra olmadı bakalım yarın çıkacak sonuç
Canım bana da haber ver çok merak ediyorum ama bence de gebelik var baksana yerleşme kanaması olmuş olabilir iyi düşün iyi olsun bende beklemedeyim artıkRabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin hepimize İlk zamanlar olabilir dediler lekelenme benimde aşılamadan sonra 3 gün lekelenmem oldu. Rahime bi işlem oluyor dışarıdan bi müdahale olduğu için kanama normal demişlerdi. Öyle yoğun bi kanama olmadığı sürece korkma.
Evde test falan yapmadım valla ilk defa çok sabırlıyım 11. Gün bi lekelenmem oldu sonra olmadı bakalım yarın çıkacak sonuç
- 17 Nisan 2021
- 4.253
- 3.894
- 83
Aynen canım güzel düşünmeye çalışıyorum inşallah güzel olur sonuç da Haber veririmCanım bana da haber ver çok merak ediyorum ama bence de gebelik var baksana yerleşme kanaması olmuş olabilir iyi düşün iyi olsun bende beklemedeyim artık