• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama hakkında bilgi almak istiyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayal680

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
4
1
1
27
Benim ilk aşılamam bugün 8 günüm dayanamayıp erken test çubuğunda silik çizgi çıktı sizde de öyle oldu mu sizce hamilemiyim

Benim ilk aşılamam bugün 8 günüm dayanamayıp erken test çubuğunda silik çizgi çıktı sizde de öyle oldu mu sizce hamilemiyim
Eğer çatlatma iğnesi kullandiysaniz onun etkisi olabilir eğer kan vermiş olsaydınız ve değer baya yüksek çıksaydı o zaman hamile olabilirdiniz 8gun çok

8. Günü bilmiyorum ama bende aşılama yaptırdım 11. Gunun de erken test çubugu ile silik çıktı. Dayanamadım kan verdim. Şuan hamleyim inşallah sende hamilesin dir.😌

8. gün biraz erken iğnenin etkisi olabilir ama inşallah gebeliktir hayırlısı olsun hakkınızda

ben de bugün aşılama yaptırdım ve sedyede sadece 10 dakika yattım ve idarara sıkışık olduğum için 10. dakikada kalkıp hemen tuvalete gittim bi sıkıntı olur mu

Back