Anladım canm benim yumurtalarım dirençli olduğu icin geç büyüyordu. Allah büyük inşallah güzel sonuçlanırGittim canım bugun kendi doktoruma. 15 mm dedi yine biraz yavaş büyüyor dedi. Daha önce yaptırdığımda bu kadar uzun sürmedi dedim herhangi bir sıkıntı olur mu diye sordum. Şuan tedaviyi aksatan bişey yok dedi. Yine 2 gün sonraya kontrol verdi. Bu sırada da ovulasyon kiti önerdi pozitif görürsen hemen gel dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aralık
- Konu Sahibi mavii444
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah inşallah çok teşekkür ederim senin nasıl gidiyorAnladım canm benim yumurtalarım dirençli olduğu icin geç büyüyordu. Allah büyük inşallah güzel sonuçlanır
Ocakta inşallah hasta olunca basliyacagim tedaviye. Bakalım süreç nasıl ilerliyecek.İnşallah inşallah çok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor
Sıkma canını canım. Adetini bekle tekrar başla tedaviye Allah büyük pes yok .0,200 çıktı sonucum 13. Günde
Öyle nasip var bununda bi vakti biz çabalıcaz Rabbim uygun gördüğü yerde nasip edecekSıkma canını canım. Adetini bekle tekrar başla tedaviye Allah büyük pes yok .
Hadi bakalım. Inşallah güzel haberler alırsın canm. Ben sonuç bekliyormusum gibi heyecanlanıyorumArkadaşlar ben kan tahlili verdim öğleden sonra çıkar dediler bekliyorum
Ben ikinci aşılama ile gebe kalmıştım. Art arda yap canmÖyle nasip var bununda bi vakti biz çabalıcaz Rabbim uygun gördüğü yerde nasip edecek
Maalesef yokHadi bakalım. Inşallah güzel haberler alırsın canm. Ben sonuç bekliyormusum gibi heyecanlanıyorum
Benim ilk aşılamada doktor 5 gün Klomen kullandırdı sonra yumurtaya baktı çatlatma iğnesi yaptırdı ama burada kadınların yazdığı kadarıyla iğne varmış gonal f onunla yapılması daha etkiliymiş sen ikisinide hangisiyle yaptırdın doktor neye göre ilaç yada iğne karar veriyor kiBen ikinci aşılama ile gebe kalmıştım. Art arda yap canm
Kaç çıktı sonucun tekrar ikinci aşılana düşünüyor musun ben yaptırcam hemen üstüne sanki öyle ihtimal daha fazla oluyor diye duymuştumMaalesef yok
Maalesef yok
. Gonal f kullananların kaçıncı aşılaması acaba. Ben klomenle hamile kaldım. Pcos vardı yumurtalarim çok direncliydi beraberinde glukofen (şeker hapı) inofolic kombi ve elenatal bir kullandım 4 ay boyunca hiç aksatmadan üstüne spor salonuna gidiyordum.Benim ilk aşılamada doktor 5 gün Klomen kullandırdı sonra yumurtaya baktı çatlatma iğnesi yaptırdı ama burada kadınların yazdığı kadarıyla iğne varmış gonal f onunla yapılması daha etkiliymiş sen ikisinide hangisiyle yaptırdın doktor neye göre ilaç yada iğne karar veriyor ki
Bendede pcos var sadece Klomen kullandırdı doktor bide sitolart diye vitamin oda inofolic gibi biley bi dönem onuda kullanmıştım bu sefer farklı bi doktora gidicem. Gonal f kullananların kaçıncı aşılaması acaba. Ben klomenle hamile kaldım. Pcos vardı yumurtalarim çok direncliydi beraberinde glukofen (şeker hapı) inofolic kombi ve elenatal bir kullandım 4 ay boyunca hiç aksatmadan üstüne spor salonuna gidiyordum.
Şimdi kendi doktorumu aradım dedi çok erken yapmısin 17 gün sonra yapman lazım aşılamadan sonraKaç çıktı sonucun tekrar ikinci aşılana düşünüyor musun ben yaptırcam hemen üstüne sanki öyle ihtimal daha fazla oluyor diye duymuştum
Adet olursam aşılama yine yapacam alltan ümit kesilmez az önce eşimle konuştum yok diyordu vardır ben hissediyoruk onun üzülmesine dayanamıyorumKaç çıktı sonucun tekrar ikinci aşılana düşünüyor musun ben yaptırcam hemen üstüne sanki öyl ihtimal daha fazla oluyor diye duymuştuader
Hamile kalınca bunların hepsi unutuluyor. Rabbim kısa sürede nasip eder inşallahAdet olursam aşılama yine yapacam alltan ümit kesilmez az önce eşimle konuştum yok diyordu vardır ben hissediyoruk onun üzülmesine dayanamıyorum
Anladım canm zor bir süreç insan umutsuzlaniyor, üzülüyor ama hepsi geçiyor unutuluyor.Bendede pcos var sadece Klomen kullandırdı doktor bide sitolart diye vitamin oda inofolic gibi biley bi dönem onuda kullanmıştım bu sefer farklı bi doktora gidicem
Kız sen öyle diyince bende doktorumu aradım adet olmadıysan bi 5 gün daha bekle umut var daha dediŞimdi kendi doktorumu aradım dedi çok erken yapmısin 17 gün sonra yapman lazım aşılamadan sonra
İnşallah yaHamile kalınca bunların hepsi unutuluyor. Rabbim kısa sürede nasip eder inşallah
Ayn az önce konuştum ben dedi bekle daha 12 gün olmuş bı 5 gün daha bekle dedi sende asilamami oldunKız sen öyle diyince bende doktorumu aradım adet olmadıysan bi 5 gün daha bekle umut var daha dedi