• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AS(ankilozan spondilit) ve RA(ramatoid artrit ) hastaları beraber iyileselim ....

Allahım ya kedi misin sen?
Ya bonus ya ..100 metre kadar yüzdüm geçen sene eşim öğretti sonunda az daha boguliyordum su uzerinde durmayı bilmiyorim çünkü ..daha da denemedim

Benım çocuğum da doğal yolla olması çok şükür şuan hamileyim ama tüp bebek tedavisi gördüm. Hep bununla ilgisi var mı diye de düşündüm açıkcası
Bende çocuk dusunuyrm bı tane kaybim var gebeliğe engel mi bu hastalık canim

Canım başka şeyler araştırmak gerekir o zman 🤗
Hergun omuz başlarını bir öne birde arkaya doğru çeviriyorum kolları yukarı aşağı aklıma geldikçe yapıyorum

Bendede teşhis kondugunda sol tarafı felç gibi kalıyordum 10-20 dk aradında anca kendime geliyordum 2 bebek (2,5 yaşında ve 3 aylık ) çoçuklarım ilaçta kullanmadım kızım 2 yaşına gelene kadar.
Aynı anlattihin gibi oluyr bnde de

Bende çocuk dusunuyrm bı tane kaybim var gebeliğe engel mi bu hastalık canim
Ben tedavisiz 3 tane doğurdum belki bunyeden bünyeye değişiyordur ama ben çocuk sahibi oldum hemen yanı rabbim isteyen versin :dua:

Ya bonus ya ..100 metre kadar yüzdüm geçen sene eşim öğretti sonunda az daha boguliyordum su uzerinde durmayı bilmiyorim çünkü ..daha da denemedim

O öğrenince geçer hiç korkma korku ilk batıran şey insanı.
Şu zıkkım bitse bi kursa gitsen çok faydalı olur

O öğrenince geçer hiç korkma korku ilk batıran şey insanı.
Şu zıkkım bitse bi kursa gitsen çok faydalı olur
Pandemi nin hemen öncesinde eşim git git dedi etraftan duydukça salak ben gitmedim :olamaz:

Back