- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Evet maalesef çokça karıştırılan bir hastalıkTanısı da hemen bulunmuyor nedense bnde 4 sene snra bulundu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef çokça karıştırılan bir hastalıkTanısı da hemen bulunmuyor nedense bnde 4 sene snra bulundu
İnşallah tedavin başarılı olur inşallahFizik doktoru kuzum
Ben adet doneminde daha da ağrı verdigini söylediğimde doktorum inanmadı ve adetimin gelecegini diz ve bel agriisndan anlıyorum dedim olmaz dediEvet maalesef çokça karıştırılan bir hastalık
26 canım ewt aynen çok zorluyor eşim den destek alıp öyle yürüyordum yürüdükçe hafifliyor bnde ağrı ama sırf üstü yatınca kalkamıyorum bileTopuğuna basamiyorsun dimi batıyor benim de aynen öyle oldu uasin kaç peki ?
Evet ilacı fayda etti ağrıyı hissettiği zaman ilacı içiyor rahatlıyorSonu syn ile bitiyor dimi ilacın bana da o fayda etti
İnşallah canim benim hepimizin insalalh başarılı olurİnşallah tedavin başarılı olur inşallah
İlk öyle olur hareket ettikçe rahatlarsın açılirsin bu öyle bir hastalik malsef26 canım ewt aynen çok zorluyor eşim den destek alıp öyle yürüyordum yürüdükçe hafifliyor bnde ağrı ama sırf üstü yatınca kalkamıyorum bile
Bende aynen böyle söylemiştim gerçekten öyle oluyorduBen adet doneminde daha da ağrı verdigini söylediğimde doktorum inanmadı ve adetimin gelecegini diz ve bel agriisndan anlıyorum dedim olmaz dedi
Bende onu kullandım uzun süre çok faydası olduEvet ilacı fayda etti ağrıyı hissettiği zaman ilacı içiyor rahatlıyor
Ergenliğe ilk girdiğimde ağlıyordum bel ağrım dan kız oldun ya evlenince geçer hep öyle dedilerBende aynen böyle söylemiştim gerçekten öyle oluyordu
Doktor da bana gözümü sordu benim gözümde de şu damlacigi gibi bişey belirdi onu söyledim ama o değil dediKızlar 10 yıl oldu bana AS beter bir hastalık onun yüzünden heryıl 1 hastalık geliyor göz bagırsak mideyi hemen etkiliyor . 2. Senemde reflü 3. Senemde gluten alerjisi 4. Senemde çökyak oldugu çıktı 5. Senemde laktoz alerjisi ve gözde problem 6. Senemde gözde problem çıktı 7.8.9. Senemdede küçükşeyler çıktı ve 10. Senemde mart ayında gözden ameliyat olcam .her daim buna şükür diyorum.
Ah ya cahillik işte beni en çok kötü eden sol kalçamın içindeki ağrı batma öldürüyordu beni alıp bıçağı sokasım geliyordu. Aşırı derecede topuklarım da ağrı oluyordu topuk dikeni demişlerdi değilmiş 21 yaşın da başladı bende 25 yaşındayımErgenliğe ilk girdiğimde ağlıyordum bel ağrım dan kız oldun ya evlenince geçer hep öyle dediler
Canım üzülme rabbim dağına göre kar , insanına göre yük verirmiş .Doktor da bana gözümü sordu benim gözümde de şu damlacigi gibi bişey belirdi onu söyledim ama o değil dedi
Kızlar 10 yıl oldu bana AS beter bir hastalık onun yüzünden heryıl 1 hastalık geliyor göz bagırsak mideyi hemen etkiliyor . 2. Senemde reflü 3. Senemde gluten alerjisi 4. Senemde çökyak oldugu çıktı 5. Senemde laktoz alerjisi ve gözde problem 6. Senemde gözde problem çıktı 7.8.9. Senemdede küçükşeyler çıktı ve 10. Senemde mart ayında gözden ameliyat olcam .her daim buna şükür diyorum.
İzlediğim belgelse videolara göre 20-25 yaş arasi ataga geçiyor hastalık onun öncesinde çok sinsiAh ya cahillik işte beni en çok kötü eden sol kalçamın içindeki ağrı batma öldürüyordu beni alıp bıçağı sokasım geliyordu. Aşırı derecede topuklarım da ağrı oluyordu topuk dikeni demişlerdi değilmiş 21 yaşın da başladı bende 25 yaşındayım
Amin inşallahCanım üzülme rabbim dağına göre kar , insanına göre yük verirmiş .
35 yaşındayım benimki 23 yaşında başladı 25 yaşında teşhis kondukaç yaşındasın şu an?
Eğzersiz olarak en iyi gelen şeylerden biri yüzmeymiş canım ben yüzme bilmiyorum siz biliyorsanız düşünün derimİzlediğim belgelse videolara göre 20-25 yaş arasi ataga geçiyor hastalık onun öncesinde çok sinsi
Bende kendi derdimi anlatabildigimden bu yana hep belimi gösterip açıyor dermişim ama kimse onemsememis sanirim35 yaşındayım benimki 23 yaşında başladı 25 yaşında teşhis kondu