- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
2017 de sirt agrilarim coktu as oldugumu soylemem ragmen kimse umursamadiSenin yine hemen bulmuş doktr 2013 ttee mi hasar oldu yoksa daha sonra mi
Geçmiş olsun balım çok zor seni en iyi ben anlarım sabahları aç karnına sarımsak yut hap gibi hiç inanmıyordum ama Cook iyi geliyor2017 de sirt agrilarim coktu as oldugumu soylemem ragmen kimse umursamadi
Belki de dogru doktoru bulamadim ...2019 bir doktor rontgen vs ostedi omurga da ozaman soyledi :/
Ben daha once isirgan ictim ac karnina dizlerimdeki agrilar icin cok iyi geldi o da aklinda olsun :))Geçmiş olsun balım çok zor seni en iyi ben anlarım sabahları aç karnına sarımsak yut hap gibi hiç inanmıyordum ama Cook iyi geliyor
Teşekkür ederim balımBen daha once isirgan ictim ac karnina dizlerimdeki agrilar icin cok iyi geldi o da aklinda olsun :))
Bence bizim sifamiz onlarda gibi sanki artik ona inandim :))Teşekkür ederim balım
Öyle gerçekten tamam ilaçta işe yarıyor ama sonuçta bu hastalık tamamen geçmiyor sadecd hafifliyor bnimki genetik bide daha ağır atlatmam söz konusu ama ilaç mı bitkisel mi dersen bitkisel derim şimdiye kdr ilaç denedim hep ama bitkisel daha hızlı çözüm oldu bndeBence bizim sifamiz onlarda gibi sanki artik ona inandim :))
Hangi ilaclari kullandin peki iltihap gidericileri denedin miÖyle gerçekten tamam ilaçta işe yarıyor ama sonuçta bu hastalık tamamen geçmiyor sadecd hafifliyor bnimki genetik bide daha ağır atlatmam söz konusu ama ilaç mı bitkisel mi dersen bitkisel derim şimdiye kdr ilaç denedim hep ama bitkisel daha hızlı çözüm oldu bnde
İlk endol kullandım sonra voltaren kullandım başka ilaçlar da kullandım ama aklıma gelmiyor suanHangi ilaclari kullandin peki iltihap gidericileri denedin mi
Anladim canim ben 3 farkli ilac kullandim endol naprosyn bir tane daha kullandim adi aklima gelmedi simdiİlk endol kullandım sonra voltaren kullandım başka ilaçlar da kullandım ama aklıma gelmiyor suan
İlaçların da etkisi zamanla kullanmaktan etkisi kalmiyor o yüzden doktr degsitiriyor sürekli şuan nasılsın peki çok ağrın oluyor mu ben ilacı bıraktığımdan beri hiç ağrım olmadı Allah'a şükür normlde hiç gecmeyen ağrım vardı tekrar olucak diye çok korkuyorum bide voltaren yumurtlamayi engeliyormus bu ay aşılama olcam doktr bırak dedi ki ben zaten iki ay önce bıraktım belki de bundan olmadi bunca zamnAnladim canim ben 3 farkli ilac kullandim endol naprosyn bir tane daha kullandim adi aklima gelmedi simdi
9 aydir anti tnf kullandim (simponi ve enbrel)
Enbreli de biraktim simdi
2013 de naprosyn beni kus gibi uapmisti ama sonra cok kotu oldum yillar gectikten sonrs beni sadece hacamat iyi ediyor artik
Benim kullandigim anti tnflerde oyleydi ...bende biraktim ilaclari ilaclafi kullanirken gogsumde agri vr gogus kafesindr igne batmalari vardi gectiİlaçların da etkisi zamanla kullanmaktan etkisi kalmiyor o yüzden doktr degsitiriyor sürekli şuan nasılsın peki çok ağrın oluyor mu ben ilacı bıraktığımdan beri hiç ağrım olmadı Allah'a şükür normlde hiç gecmeyen ağrım vardı tekrar olucak diye çok korkuyorum bide voltaren yumurtlamayi engeliyormus bu ay aşılama olcam doktr bırak dedi ki ben zaten iki ay önce bıraktım belki de bundan olmadi bunca zamn
Aynı göğüs ağrıları ben endol kullanılırken oldu doktr hemen bıraktırdı bana aynı anlattığın gibi oluyordu canımBenim kullandigim anti tnflerde oyleydi ...bende biraktim ilaclari ilaclafi kullanirken gogsumde agri vr gogus kafesindr igne batmalari vardi gecti
Kalca agrilari devam ediyor simdi bir kac gune isirgan cayina baslayacagim
Bana da burdaki gogus doktoru birak dedi yoksa ramatoloji devam et derdiAynı göğüs ağrıları ben endol kullanılırken oldu doktr hemen bıraktırdı bana aynı anlattığın gibi oluyordu canım
Ramatolaji volteln reçetesinde yumurtlama engel yazıyordu mesala sordum bişi olmaz engel değil kullan demişti 5 ay kullandım sonra kadın doğuma gittim o yumurtlamaya çok engel dedi bırak dedi yada başka ilaç yazsın dedi önemsemiyor mu anlamiyorum bide olduğum şehirde devlet hastanesndd bu bölüm yok özel de dünya para çok konuştum kiazzz hakkını helal etBana da burdaki gogus doktoru birak dedi yoksa ramatoloji devam et derdi
Ama çok erken bırakmışsınız ben 5. 6.iğneden sonra fayda gördüm ve yaklaşık 6 senedir kullanıyorum çok şükürIkinci ignemden de hic bir fayda gormedigim icin tedavimi sonlandirma karari aldim kendim ...
Daha da ustune dusmeyecegim ne halim varsa goreyim artik
Bu bir yılmışlıkdır....
Zaten kinusmak icin actim topigi sanirim bu yan etkilerde doktorlar celisiyor haplarda degildr bana da igneleri verirken sordu doktorum tekrsr cocuk dusunuyor musun diyeRamatolaji volteln reçetesinde yumurtlama engel yazıyordu mesala sordum bişi olmaz engel değil kullan demişti 5 ay kullandım sonra kadın doğuma gittim o yumurtlamaya çok engel dedi bırak dedi yada başka ilaç yazsın dedi önemsemiyor mu anlamiyorum bide olduğum şehirde devlet hastanesndd bu bölüm yok özel de dünya para çok konuştum kiazzz hakkını helal et
Ikinci igne derken simponi yi aylik olarak 3 ay kullandim ...Ama çok erken bırakmışsınız ben 5. 6.iğneden sonra fayda gördüm ve yaklaşık 6 senedir kullanıyorum çok şükürHumira kullanıyorum bu arada iki haftada bir kendime yapıyorum göbekten. AS var bende
Bende benim doktoru anlamiyorum simponi ilk ignede cok fayda etmisti ve ayliktiAma çok erken bırakmışsınız ben 5. 6.iğneden sonra fayda gördüm ve yaklaşık 6 senedir kullanıyorum çok şükürHumira kullanıyorum bu arada iki haftada bir kendime yapıyorum göbekten. AS var bende
Geçmiş olsun canım zor tabi ancak yaşayan biliyor bu ağrıları biliyorumIkinci igne derken simponi yi aylik olarak 3 ay kullandim ...
Fayda etmedigi iccin doktorum enbrel ile degistirdi
Enbrel haftslik kullanmaya basladim hic bir faydasi olmamasina ragmen kulaklarjmda cok siddetli igne batmalari oldu ayni sekilde gogus kafesimde agrilarla birlikte igne batmalari siklasti 7.haftada biraktim enbrel i
7. Haftaya kadar sukur ignenjn faydasi var demedim hic bir gun
Aslinda bir sonraki komtorlumde humira mi ostesem diyorum ama onu da haftalik verirse diye korkuyorim cunki haftalik da hem agrim a etki etmiyorGeçmiş olsun canım zor tabi ancak yaşayan biliyor bu ağrıları biliyorumben diğer iğneleri kullanmadım hiç Humiradan başladık onla devam ettik faydasını gördüm çok şükür. Hemen bırakma diye demistim ama zaten uzun suredir kullanıyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?