Yav doktorarıda anlamak zor . Küçükken hep büyüme yangısı dendi. Geçmiyor işte. Hayır bir romotizmay durum var . Ama yi sinir sıkıyması ya karpal tünel yok siyatik. Siyatik dediler yataktan kalkamadım iğne verdi bir gram etkisi yok. Zorla kaldırdı yataktan komşum koluma girdi 1 km yürüyüş yaptık yavaşça. Haydi şimdi buna siyatik de. Ya dinlese . Dinlemesini de geçtim bari arkadaş bir tetkik yapın önce. Röntgen çekti fizikde psikolojik dedi. Sabır.
Manisa çok zor. Ama yazman yeter sağol. Anlamadım ki madem bu kadar sıkıntılı tespiti bazı hastalıkların bari bir dinleseler. Anlatıyorum bak böyle böyle dendi ama değil sorun bu . Ağrılarım şu şekilde. Tamam gene yapıştırır siyatik diye. Yani siyatik olup eklem göğüs kafesi iklimine kadar el parmaklarıma kadar ağrı var. Artık bu sefer gittiğimde ailemde iltihaplı romatizma var şüphelerim ver diyecem zorla teşhisi bana koyduracaklar. Bak ağrım hareketle geçti iyiyim. Ama şimdi yüz kemiklerimde eklemlerde hafif yargı var . Romatizmaromatizma geldiysen 3 kere kapıyı çal
hastalık hastası değil ilaç dahi içmeyi sevmem. Hayır versin teşhisi bari gideyim bir düzgün tedaviye. Çekilecek dert değil.