arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet meme yapınla alakalı. Benim de çatalım olur diye umuyorum. Ne göğüsler gördüm bu araştırma sürecinde...
Ama boylarımız aynı tatlım. Benim kilo 48 sadece. Senin ölçülerin kaç?

Son düzenleme:

Protezim seninkinden büyükya ondandır Şaka şaka.Tabi zamanla protezler aşşagıya dogru inince meme uçlarıda yukarıda durabilir.. Ödemden dolayı böyle şekil bozuklukları olabilir canım..Zamanla düzelir daha hoş bir görüntüye kavuşur merak etme Benim göğüslerimde geniştir,yani yuvarlak..Koltukaltına dogru.. Ben 3 ay düzenli sporcu sütyenini kullandım,sonrasında hafif balenli sütyenler kullanıyordum. Sporcu sütyeni göğsü en iyi şekle sokan sütyendir ama Koltukaltına dogru kayma gibi bir durum olursa zaten doktorun balenli hafif toparlama etkisi yapan sütyenlerden kullanmanı tavsiye edecektir zaten canım.Doktor muayenelerine düzenli gitmeni öneriyorum canım,ihmal etme sakın

Evet meme yapınla alakalı. Benim de çatalım olur diye umuyorum. Ne göğüsler gördüm bu araştırma sürecinde...
Ama boylarımız aynı tatlım. Benim kilo 48 sadece. Senin ölçülerin kaç?

Benim önceki ölçüm 75 B idi fakat tam doldurmuyordu.
sol göğsüme325 cc sağ göğsüme 365 cc (küçük oldugu için) yani ortakalama 325 cc olacak.
henüz 2 hafta oldu ameliyat olalı tam ölçüm belli değil ama dolgun 80 yada 85 olabiir.
Şuan net bişey söyleyemiyorum.

Senin ölçülerin nedir? öncesi ve sonrası?

İnşallah yaklaşırlar canım.Doktorun masaj önerirse göğüslerini yanlardan ortaya dogru ittir,bastır öyle masaj yap canım Bu iyi gelecektir... Tabi gögüs yakınlığı,birleşikligi kişinin gögüs yapısı,gögüs arası arasındaki kemiğin kalınlığı ile ilgili bir durum,bunu unutmamak lazım :13:

Evet haklısın kontrolleri ihmal etmemek lazım.
Ameliyatı olduk memeler büyüdü iş bitti diye düşünmemeli.
Sen hangi aralıklarla gittin doktora?

Gördünmü sende arkadaşım İyi çok sevindim ama yorumunu okuyamadın malesef.Demekki o an silmiştim fotoları Neyse,beğenmene sevindim canım Çok güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle,öpüyorum çok

Henüz sonrası yok ben de. 1 ay sonra inşallah. Benimki şuan 80A ve arzumm gibi 400 istiyorum. Bu arada arzumm, sen 80 misin? Daha büyük mü?

Evet haklısın kontrolleri ihmal etmemek lazım.
Ameliyatı olduk memeler büyüdü iş bitti diye düşünmemeli.
Sen hangi aralıklarla gittin doktora?

Ülke kontrolüm 3 gün sonraydı.Dikişler alındıktan sonra haftada bir gittim.Birinci ayda 15 günde bir gittim.Burinci aydan sonra ayda bir .. Sonra 3 ayda olacaktıki araya yeni estetik işlemler girdi yani neredeyse ayda iki ayda bir sürekli görüştüm diyebilirim

Gide gele böyle olduk işte Senin durumuna göre doktorun kontrole sesleyecektir zaten canım

Sana bir geçmiş olsun mesajı yazmıştım,okudun mu? Evet faydalı paylaşımlarda buluşmak üzere.

merhaba herkese. bir kaç sorum olucaktı benim;
1-sporcu sütyeni verdi mi? ne kadar kullanıcakmışsın
2- direnler çıkınca delik kalmıyor mu ayak üstü bir kez daha mı dikiyor?
3-iz çok kalıcı mı?

merhaba herkese. bir kaç sorum olucaktı benim;
1-sporcu sütyeni verdi mi? ne kadar kullanıcakmışsın
2- direnler çıkınca delik kalmıyor mu ayak üstü bir kez daha mı dikiyor?
3-iz çok kalıcı mı?

1. Sporcu sütyenini doktor vermiyor,kendiniz alıyorsunuz.Doktorunuzun önerecegi bir marka olabilir yada siz tercih edebilirsiniz İlk 3 ay düzenli kullanılması öneriliyor,arada saatlik hafif balenli sütyen kullanmama izin vermişti benim doktorum.. Doktora ve sizin durumunuza göre değişebilir bu durum..

2. Drenler çıkınca nokta şeklinde bir iz oluyor.Sonradan oraya dikiş atılmasına gerek yok orası kapanıyor zamanla..Sıkıntı yaratmıyor

3. Ben meme ucu kesisiyle ameliyat oldum.İz kalmadı hiç.. Size tercih edilecek kesı yöntemime,cildinize göre izleriniz silikleşebilir yada hafif bir iz kalabilir..Daha önceden başka bir yerinizden ameliyat olduysanız o kesı yerine bakarak izinizin ne kadar kalıcı veya silikleşebilecegini anlayabilirsiniz

Aman da aman.. Valla hepinizi teker teker merak ediyorum zaten.

Buluşalım valla Şu anda 57 kiloyum ben,daha önce hep 60 da takılı kalmıştım..Boyum 1.68.. Şu an kendimi çok zayıf gibi hissetsemde bir hafta önce ekledigim son güncel halimin fotosu büyük begeni kazanmıştı arkadaşlarım tarafından Yogun ısrarlar sonucu kilo almayacagım ve bir süre (artık nereye kadar giderse) Bu şekilde takılacagım

SEnin için son paylaştıgım fotoyu tekrar ekliyorum..Bak bakalım ben kaç beden olabilirmişim

Boyuna göre kilon çok iyi, deli misin
Yaa arzummm çok güzel duruyor ama göğüslerin. Ben de istiyoruuuum Bir an önce. Giydiğinin yakışması böyle birşey işte. Ve şimdi senin çocuğun da var. Karıştırmıyorum dimi.
Benim boyum 164. Kilom da 48. Ama göğüsler dışında vücut tipimiz benziyor. Sen de basenlerden kilo alan bir tipsin sanırım. Bacaklar dolgun. Ben 1 kilo alayım hemen slim pantolonlarım daralır üzerime
Neredesin? Avrupa mı Asya da mı?

Bıyuma göre kilomun 60 olması lazım aslında ama olsun ben o 3 kilouyu veririm alırım..Öyle takılırız işte
Evet,iki çocugum var Böyle iki çocuklu olmanın degeri paha biçilemez ..Basenlerden degilde genelde göbekten daha kolay alıp veririm aslında Ama basenlerde rahat durmaz tabi,klasik türk kadını modeli işte..Asla gögüslerimden kilo almadım,her zaman alt kısımlara gitti o yaglar
Aslında balık eti kadınları severim ben,kadın dedigin biraz etli butlu olacak O yüzden sevmiyorum ben zayıf halimi Ama popo,bacak,gögüs dolgun olacak azıcık..Omuzlar kollarda iyi olmalı Göbek,mide,basen bölümü fazla olmayacak tabi Hepimizin hayalindeki görüntü anlayacagın

Ben Avrupa yakasındayım yavrum,ama anadolu yakasınada ara ara geçerim..Hem annem oturuyor Anadolu yakasından ondan,hemde doktor kontrolü,ufak estetik işlemler,alışveriş,gezme tozma gibi

Ben de zayıf olmayı seviyorum mesela. 3 kilo alırsam bu halime rahat edemiyorum. Neticede önemli olan insanın kendini iyi hissetmesi.
Ama ne bileyim işte Süper valla. Herkes keşke böyle olabilse annelikten sonra.
Ben de Anadolu Yakasın'dayım. Geçeceğin bir zaman haberle aslında. Tanışmayı çok isterim seninle. Yazılarını çok beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…