Yok güzelim çok büyük değil. :))
Ben korkuyordum ya kocaman olacak taşıyamayacağım diye ondan söyledim.
Ben büyük istemiyorum çünkü boyum uzun değil 1,64 kilom yok 54 kg çok büyük olursa kötü durur.
ay inşallah benimkilerde birbirine yaklaşır ben gögüs çatalını çok severim :)
Baktım canım silebilirsin.
Çok teşekkür ederim.
Arzum senin gögüslerin daha dik duruyor.
Benimkilerde sarkık değil suanda ama meme ucu daha aşağı bakıyor sanki.
Zamanla protez aşa inip bu görüntü düzelirmi sence.
Sporcu südyeniyle göğsüm daha çok kol altıma kayıyor sanki normalde de koltuk altından geliyordu gögsüm balendi südyenler topluyordu. Şimdi baleni takamıyorum hatta 6 ay daha takmamam gerektigini söyledi doktorum. Nasıl olacak bunları kola altından toplaamam zor olur mu sence?
Birde Reglin ilk günü olmasına ragmen az ödemli olan sol gögsüm söndü bile. :)
Evet meme yapınla alakalı. Benim de çatalım olur diye umuyorum. Ne göğüsler gördüm bu araştırma sürecinde...
Ama boylarımız aynı tatlım. Benim kilo 48 sadece. Senin ölçülerin kaç?
Yok güzelim çok büyük değil. :))
Ben korkuyordum ya kocaman olacak taşıyamayacağım diye ondan söyledim.
Ben büyük istemiyorum çünkü boyum uzun değil 1,64 kilom yok 54 kg çok büyük olursa kötü durur.
ay inşallah benimkilerde birbirine yaklaşır ben gögüs çatalını çok severim :)
Protezim seninkinden büyükya ondandırŞaka şaka.Tabi zamanla protezler aşşagıya dogru inince meme uçlarıda yukarıda durabilir.. Ödemden dolayı böyle şekil bozuklukları olabilir canım..Zamanla düzelir daha hoş bir görüntüye kavuşur merak etme Benim göğüslerimde geniştir,yani yuvarlak..Koltukaltına dogru.. Ben 3 ay düzenli sporcu sütyenini kullandım,sonrasında hafif balenli sütyenler kullanıyordum. Sporcu sütyeni göğsü en iyi şekle sokan sütyendir ama Koltukaltına dogru kayma gibi bir durum olursa zaten doktorun balenli hafif toparlama etkisi yapan sütyenlerden kullanmanı tavsiye edecektir zaten canım.Doktor muayenelerine düzenli gitmeni öneriyorum canım,ihmal etme sakın
Son saniye beğeni yapmıştım bilmem okuyabildin mi? Tebrik ederim canım arkadaşım kısa ve öz de her şey çok güzel anlatılabilir.Kendini ve doktorunu fazla övmeden bizler seni övdük helal olsun sana ve vücuduna.Maşallah maşallah.:)
Evet haklısın kontrolleri ihmal etmemek lazım.
Ameliyatı olduk memeler büyüdü iş bitti diye düşünmemeli.
Sen hangi aralıklarla gittin doktora?
Henüz sonrası yok ben de. 1 ay sonra inşallah. Benimki şuan 80A ve arzumm gibi 400 istiyorum. Bu arada arzumm, sen 80 misin? Daha büyük mü?
Gördünmü sende arkadaşımİyi çok sevindim ama yorumunu okuyamadın malesef.Demekki o an silmiştim fotoları Neyse,beğenmene sevindim canım Çok güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle,öpüyorum çok
Sana bir geçmiş olsun mesajı yazmıştım,okudun mu? Evet faydalı paylaşımlarda buluşmak üzere.
Benim gögüs altı bedenim 75 canım.Meme büyüklüğüm D cup ama Sütyene göre degişebiliyor bazen C cup ta olabiliyor yani
Bana hep daha geniş gibi geldi göğüs altın. Farkındaysan 80 ve üstü olarak sormuşum direk
merhaba herkese. bir kaç sorum olucaktı benim;
1-sporcu sütyeni verdi mi? ne kadar kullanıcakmışsın
2- direnler çıkınca delik kalmıyor mu ayak üstü bir kez daha mı dikiyor?
3-iz çok kalıcı mı?
Yok yavrum yaa..Fotolar yakın çekim oldugundan geniş görmüştürsün beni.Ben çıtı pıtı bir bayanım
Aman da aman.. Valla hepinizi teker teker merak ediyorum zaten.
Buluşalım vallaŞu anda 57 kiloyum ben,daha önce hep 60 da takılı kalmıştım..Boyum 1.68.. Şu an kendimi çok zayıf gibi hissetsemde bir hafta önce ekledigim son güncel halimin fotosu büyük begeni kazanmıştı arkadaşlarım tarafından Yogun ısrarlar sonucu kilo almayacagım ve bir süre (artık nereye kadar giderse) Bu şekilde takılacagım
SEnin için son paylaştıgım fotoyu tekrar ekliyorum..Bak bakalım ben kaç beden olabilirmişim
Boyuna göre kilon çok iyi, deli misin
Yaa arzummm çok güzel duruyor ama göğüslerin. Ben de istiyoruuuumBir an önce. Giydiğinin yakışması böyle birşey işte. Ve şimdi senin çocuğun da var. Karıştırmıyorum dimi.
Benim boyum 164. Kilom da 48. Ama göğüsler dışında vücut tipimiz benziyor. Sen de basenlerden kilo alan bir tipsin sanırım. Bacaklar dolgun. Ben 1 kilo alayım hemen slim pantolonlarım daralır üzerime
Neredesin? Avrupa mı Asya da mı?
Bıyuma göre kilomun 60 olması lazım aslında ama olsunben o 3 kilouyu veririm alırım..Öyle takılırız işte
Evet,iki çocugum varBöyle iki çocuklu olmanın degeri paha biçilemez ..Basenlerden degilde genelde göbekten daha kolay alıp veririm aslında Ama basenlerde rahat durmaz tabi,klasik türk kadını modeli işte..Asla gögüslerimden kilo almadım,her zaman alt kısımlara gitti o yaglar
Aslında balık eti kadınları severim ben,kadın dedigin biraz etli butlu olacakO yüzden sevmiyorum ben zayıf halimi Ama popo,bacak,gögüs dolgun olacak azıcık..Omuzlar kollarda iyi olmalı Göbek,mide,basen bölümü fazla olmayacak tabi Hepimizin hayalindeki görüntü anlayacagın
Ben Avrupa yakasındayım yavrum,ama anadolu yakasınada ara ara geçerim..Hem annem oturuyor Anadolu yakasından ondan,hemde doktor kontrolü,ufak estetik işlemler,alışveriş,gezme tozma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?