Arkadaşlarr...Çok sayıda arkadaşlık teklifleri geliyor.Malesef herkesi kabul edemiyorum.Malum gögüs estetigi oldum ve özel bir albüm paylaşıyorum.Özellikle meme estetigi bölümüde aktif,bu ameliyatı gerçekten olmayı düşünen yada olmuş olan kişileri arkadaş listeme eklemeyi uygun görüyorum..Meme estetigi bölümünde yorumları olmayan,aktif olmayan kişileri listeme eklemiyorum ve çıkarıyorum..Neden beni çıkardın,neden eklemedin gibi mesajlara cevap vermeyecegim,bilginize...Saygı gösterin lütfen,bu benim bilecegim bir mevzudur... Sevgiler,saygılar... Keyifli seviyeli paylaşımlar diliyorum...
canım özel değilse arada ne kadar fiyat farkı vardı hakan beyle kaça mal olcak acaba???
Hasan bey 7 bin tl demişti Hakan bey 6 bin tl'ye yapıcak canım
Sagol canım.Birinci seneme özel pozlar bunlar Kızım çekti bu pozları,Anne bunlar ne Diye kocaman kocaman açtı gözlerini Eşim gece kalp krizi geçiriyordu Böyle birşeyler işte
Su an yumusaklik bakimindan ne kivamda peki?
Merhaba Birtanem
hoşbuldum şekerparem benimm bende inanılmaz özledimbundan böyle her daim beraberiz inşaLLah kuzummmm güzelim kocaman öpüyorum tatlı yanaklarından
Lütfen tekrardan bizi o güzel fotograflarına mest et canımİzmirde ameliyat olmayı isteyen düşünen arkadaşlarımız var,onlara yardımcı ol.Hadi iş başına,durmak yok çok tembelleşmiştirsin sen şimdi
ahh ben seni yerim yerim tatlı dillimmm fısıtğımm sağol birtanem arkadaşlarımıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cidden tembelleştim nasılda biliyorsun vallaha :13:[/QU
siz de bu konuda tecrübelisnz sanırım sayfanın sonuna mesaj bırakmıştmm dünn okuyup yardımcı olablirmsnz bende düşnüyorumm:)
arzumm ve ameliyat olan diğer ARKADAŞLARIMM :))merhaba sizin adınıza çok sevindimm inanın ve bende karar verdim ameliyat olmaya paramda birikmek üzere yalnız annem benden izin yokk yanında değilim bu konuda dedi nişanlın olcak ilerde onunla git ne yaparssan yapp kendi başına iş çevirme sonra eşin ilerde öğrendiiğindee sorun çıkar falan dedi beraber gidip yaptırırsın o yanın da olur dedi benim de düşüncem şuu silikon olduğunu bilince ne derece beğeniyle bakabilir giibi yada tam tersi erkeğin desteği önemlimi bu konu da ne düşünüyosunzz???? merak ettiğim birşey daha varr hani nasıl anlatıyım göğüslerimiz küçük olduğunda sizde ameliyattan önceki halinizi hislerinizi psikolojinizi bilirisnnzz güzel ve büyük göğüslü bir bayan gördüğümzde içimiz giderr imreniriz yaa bu his ameliyattan son ra tamamen ortadan kalkıyor mu?? ve sizi gerçekten doğuştan güzel ve doğal göğüslere sahipmişsnz hisini veriyormu hala o doğal göğüslü bayanlara imrenerek bakıyormusunuzz?? ve yürürken sallanıyor mu?? bu konular da beni aydınlatırsanızz inanın çok mutlu olurumm sizlerde yaşadınız aynı süreçleri beni anlarsınızz.........:) İÇTEN VE SAMİMİ GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VARR yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerr...........
arzum öncelikle görmediim halde ne kadar güzel ve asil bir bayan olduğunu buradan hissedebiliyorumm bu kadar içten ve sevecen bir insanı tanıyan herkes çok şanslıdır başta eşinbunu belirtmek isterimm yazdıkların içimi rahatlattı gerçekten allh razı olsunn ben karabükte yaşıyorum burada doktor seçeneğim fazla yokk özel hastanede olcam büyük ihtimal doktor ismi de ali üçkan umarım doktorum iyidirr..sende hangi marka protez kullanıldıı sanıyorum en önemlisi benim için büyüklük ve gerçek meme kıvamında olması bu açıdan önerebileceğin marka nedirr??file:///C:/Users/KULLANIC%20I-1/Desktop/431993_330326100338381_1261270584_n.jpg bu fotoğraftaki göğüs mesela kaç cc dir ve yeterince güzel ve çekicimi
Arzum seni arkadas olarak ekledim,bi bakar misin?ben de arastirmalara basladim,parami da topladim,ins ben de ameliyat olcm yakinda insss
canım ben sana arkadaşlık isteği gönderdim, müsade varsa bebeklerine bir bakabilir miyim acabaemzirdikten sonra yaptıran arkadaşların nasıl duruyor mrktayım acayip bir meme mrkı sardı son günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?