Arzucmmmm süper görünüyor dudakların 443 . sy baktım çok dogal duruyorlar şişlikler gidince hele dadından yinmez :))
Kızlar bu arada sesimi tekrar duyurayım ben de 1.5 ay içinde Hasan Fındıka meme ameliyatı olacağım. gögüs dokum az da olsa var, 75 dolgusuz oluyor ama böyle dolu dolu değil :/ meme çevrem geniş, belim 66 kalcam 96 olunca memişlerde büyük değilse de dolgun olsun istiyorum özellikle üst
leri. malum daha cocuk emzireceğiz :) high profil düşünüyorum ama cc de kararsızım, 300 altı istemediğime eminim ama 350 fln da çok mu olur ip diyrum, ya kas zarı altı yada kas altı olacagım. Olmus arkadaşlar beni ekleyip yardımcı olabilirlerse çoooooooooooook sevinirim :)
Teşekkür ederim canım..Bak bunlarda şu anki hallerii....
Eki Görüntüle 560637 Eki Görüntüle 560638 Eki Görüntüle 560639 Eki Görüntüle 560640
Memişler içinde Hasan bey zaten en güzelini en idealini tercih edip yapacaktır diye düşünüyorum..Sen yeterki kendini çok iyi ifade et,çok iyi bir şekilde anlat nasıl birşey istediginiGerisini ona bırak,heyecan yapma yahuuuu Bak bende heyecanlanıyorum
Teşekkür ederim canım..Bak bunlarda şu anki hallerii....
Eki Görüntüle 560637 Eki Görüntüle 560638 Eki Görüntüle 560639 Eki Görüntüle 560640
Memişler içinde Hasan bey zaten en güzelini en idealini tercih edip yapacaktır diye düşünüyorum..Sen yeterki kendini çok iyi ifade et,çok iyi bir şekilde anlat nasıl birşey istediginiGerisini ona bırak,heyecan yapma yahuuuu Bak bende heyecanlanıyorum
Canim yaa, dudak dolgusundan vazgecmistim, simdi seninkileri gorunce yine kafaya koydum. Coook guzel olmuslar, dadli dadli opusmeler dilerimHarika olmuslar yaa.
masallah, masallah cok guzel olmuslar cok begendim canim:)
aman yarabbi bu ne güzel dudak böylee yaaa yapmayın böyle Allah aşkına benim incecik dudaklarımında canı istiyoooo sonraaa rujlarda ayrıca güzel. güzel dudakta daha da güzelleşmiş.. inşallah daha kalıcı olur güle güle kullan canım
arzumm dudakların çok güzel olmuş çok beğendim silikonu yaptırmamda senin yorumların etkili omuştu bu gidişle dudak dolgusu da yaptıracağım. :) bu arada çok fazla nete giremiyorum birlkaç sorum olacaktı arzum benim bugün 2. haftam geçen hafta doktora gittiğimde yarın için gelmemi söylemişti ama gidemedim şuan bir aksilik ağrı sızı olmadığı içinde haftaya gideyim diyorum. olması gerektiği gibi alt kısımda hissizlik var bu his kaybı ne zaman geçecek birde izler için hangi kremi kullanmak lazım :)
arzum sanırım bende haftaya salı günü gideceğim yalnız işten çıkıp gidebileceğim için saat 6 da orda olurum inşallah sana da uyar orda görüşebiliriz. bazen bir sızı kaşıntı falan oluyor ödemler nerdeyse gitti gibi o şişkinlik bayağa indi gibi ama yumuşaması ve iyice güzel olması için çok erken biliyorum. hasan bey geçen hafta gittiğimde durumun çok ii olduğunu izlerin kalmıcağını söyledi belki de o yüzden krem falan önermedi. salı gidince hocaya da sorayım olmadı bakalım ne dicek:) ayrıca dudak dolgusunu da sorarım seninkiler gerçekten çok güzel olmuş :)
Salı gününe randevu aldıgında saatini buraya mutlaka yaz o zamanki bende o saate yakın randevu aliyim o zamanPazartesi ararsın sanırım randevu için?
evet pazartesiden alırım randevuyu mutlaka yazarım ama muhtemelen 6ya alırım :)
Tamam canım,ama yinede bilgilendir beni..Tanımıyoruz birbirimizi beklemeyelim öyle saf safYakamda kırmızı bir gül olacak,sen beni tanırsın hemen İsmini bile bilmiyorumki,nasıl olacaksa artık..Benim gerçek ismim ama,Gül hanıma söylersin randevu aldıgında Arzu Hanımla aynı saate verin,buluşacagız biz orada diye
Sabah 7'den beri Cmts günkü eser hanımın yapacağı ameliyatı iptal edip etmemeyi Hasan neyle görüşsem mi görüşmesem mi dıye düşünüyorumkuşkularımı tam bitiriyorum tekrar ortaya çıkıyorlar!!! Offff çok çaresizim
Sabah 7'den beri Cmts günkü eser hanımın yapacağı ameliyatı iptal edip etmemeyi Hasan neyle görüşsem mi görüşmesem mi dıye düşünüyorumkuşkularımı tam bitiriyorum tekrar ortaya çıkıyorlar!!! Offff çok çaresizim
Çok araştır melisuzun çokk.Hatta yapabiliyorsan 2 ya da 3 doktorun yaptığı canlı sonuçları görmeye çalış.Memnun olanlarla, olmayanları görmeye çalış.Mutlaka çok doktora git etrafında çok araştırma yap insanlardan bilgi al.Yaptırmış olan çevrende çok insan çıkabilir.Çabuk karar verme sakın.Nacizane bir tavsiye. Doktorların ekrandan gösterdiği sonuçlara sakın bakma bile.Çünkü kim kötü resim koyarki örnek resimlere.Fotomontaj bile o kadar güzel ve kolay yapılıyorki artık günümüzde.
Kolay gelsin sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?