arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Teşekkür ederim canım..Bak bunlarda şu anki hallerii....

Memişler içinde Hasan bey zaten en güzelini en idealini tercih edip yapacaktır diye düşünüyorum..Sen yeterki kendini çok iyi ifade et,çok iyi bir şekilde anlat nasıl birşey istedigini Gerisini ona bırak,heyecan yapma yahuuuu Bak bende heyecanlanıyorum

Canim yaa, dudak dolgusundan vazgecmistim, simdi seninkileri gorunce yine kafaya koydum. Coook guzel olmuslar, dadli dadli opusmeler dilerim Harika olmuslar yaa.

masallah, masallah cok guzel olmuslar cok begendim canim:)

aman yarabbi bu ne güzel dudak böylee yaaa yapmayın böyle Allah aşkına benim incecik dudaklarımında canı istiyoooo sonraaa rujlarda ayrıca güzel. güzel dudakta daha da güzelleşmiş.. inşallah daha kalıcı olur güle güle kullan canım

Canim yaa, dudak dolgusundan vazgecmistim, simdi seninkileri gorunce yine kafaya koydum. Coook guzel olmuslar, dadli dadli opusmeler dilerim Harika olmuslar yaa.

Teşekkür ederim canım Bu sefer sonuç daha güzel ve kalıcı olacak gibi duruyor gerçektende.Ben artık usta ellerde tabi yag enjeksiyonunu tavsiye ediyorum arkadaşlara.İki işlemin sonucunuda gördüm çünkü..Hyalüronik asit enjekte edildiginde ilk gün çok şişti ama ertesi gün şişlikler gitmeye başayınca çabucak eski haline döndü gibi.Ve zamanla gerçektende çok az birşeyler kaldı.Yag enjeksiyonunda öyle degil.Şu an beni görenler dudaklarıma bir vauvvv Çekiyorlar Tavsiye ederim yani Bu rada senin burnuşta harika vallahi..Emre beyin burun sonuçları çok hoşuma gidiyor Sende çok güzel bir bayansın tabi Maşallah sana

Dudakların istiyorsa kırma bence onları Zaten narkoz alıp meme ameliyatı olacaksın bak bu çok güzel bir fırsat Kesinlikle seçecegin doktorla konuş ve anestezi altında o işlemide yaptır tatlım :13: Rujlar parlatıcı gibi hafif renkli rujlar ama güzel işte Çok abartı,koyu renkli ruj kullanamıyorum ben zaten..Bu sefer kalıcı olacagına eminim ben,tabi biraz inecektir dogal olarak ama sonuç gene mükemmel olacak bence Bekleyip görecegiz hep birlikte inşallah

arzumm dudakların çok güzel olmuş çok beğendim silikonu yaptırmamda senin yorumların etkili omuştu bu gidişle dudak dolgusu da yaptıracağım. :) bu arada çok fazla nete giremiyorum birlkaç sorum olacaktı arzum benim bugün 2. haftam geçen hafta doktora gittiğimde yarın için gelmemi söylemişti ama gidemedim şuan bir aksilik ağrı sızı olmadığı içinde haftaya gideyim diyorum. olması gerektiği gibi alt kısımda hissizlik var bu his kaybı ne zaman geçecek birde izler için hangi kremi kullanmak lazım :)

Teşekkür ederim canım Bu benim ikinci dudak dolgum.İlkinde Juvaderm marka hyalüronik asit ile dolgu yapılmıştı.Ama çok çabuk eridi gitti.Üstelik iki tüp kullanılmasına ragmen Bu sefer yag enjeksiyonu yapmaya karar verdik Sonuç daha başarılı ve güzel oldu bence.Bir hafta olacak yarın.Ama dudaklar aynı muntazamlıgında duruyor Bence düşünüyorsan kontrole gittiginde sor Hasan beye.Eger gerek görürse önerir zaten
Bir sıkıntı yoksa birşey olmaz bence.Ama tabi ilk kontrollere zamanında gitmek iyi olur.Ben hiç aksatmadım,düzenli gittim hep.Bende yarın gidecegim dudaklarım için Ayarlayıp denk getirebilseydik muayenehanede görüp tanışmak isterdim seninle..Haftaya Salı günüde bir arkadaşımı götürücem,o da benden sonra dudak dolgusu yaptırmaya karar verdi .Eger salı günü gidersen yaz mutlaka buraya olurmu
Ödemlerim azaldıkça hissizlik durumuda gidecek merak etme.Şu anda uyuşukluk tarzında hissizlik vardır eminim.Sonradan kaşınma ve elektrik çarpması gibi durumlar olacak.Bunlar hissin geri geleceginin sinyalleri olacak..İz için bana krem önermedi.Zaten ben meme ucu kesisiyle ameliyat oldum,iz kalmadı çok iyi sakladı kamufle etti Eger gerek görürse sanada krem önerir zaten

arzum sanırım bende haftaya salı günü gideceğim yalnız işten çıkıp gidebileceğim için saat 6 da orda olurum inşallah sana da uyar orda görüşebiliriz. bazen bir sızı kaşıntı falan oluyor ödemler nerdeyse gitti gibi o şişkinlik bayağa indi gibi ama yumuşaması ve iyice güzel olması için çok erken biliyorum. hasan bey geçen hafta gittiğimde durumun çok ii olduğunu izlerin kalmıcağını söyledi belki de o yüzden krem falan önermedi. salı gidince hocaya da sorayım olmadı bakalım ne dicek:) ayrıca dudak dolgusunu da sorarım seninkiler gerçekten çok güzel olmuş :)

Son düzenleme:

Salı gününe randevu aldıgında saatini buraya mutlaka yaz o zamanki bende o saate yakın randevu aliyim o zaman Pazartesi ararsın sanırım randevu için?

Arzumcum mesaj gönderdiğin saatte spordan gelmiştim :18:. Haliyle Aç karına aklım çalışmadı Şimdi yemek yedim aklım başıma geldi bir bakayım dedim kulupte ne var ne yok :92:. Oylelikle gördüm mesajını. Yoksam koşa koşa gelirdim Öpüyorum seni

evet pazartesiden alırım randevuyu mutlaka yazarım ama muhtemelen 6ya alırım :)

Tamam canım,ama yinede bilgilendir beni..Tanımıyoruz birbirimizi beklemeyelim öyle saf saf Yakamda kırmızı bir gül olacak,sen beni tanırsın hemen İsmini bile bilmiyorumki,nasıl olacaksa artık..Benim gerçek ismim ama,Gül hanıma söylersin randevu aldıgında Arzu Hanımla aynı saate verin,buluşacagız biz orada diye

ismim özlem bu kadar yazışıp ismimi söylemeyi atlamışım :) umarım denk geliriz de görüşebiliriz :)

Sabah 7'den beri Cmts günkü eser hanımın yapacağı ameliyatı iptal edip etmemeyi Hasan neyle görüşsem mi görüşmesem mi dıye düşünüyorum kuşkularımı tam bitiriyorum tekrar ortaya çıkıyorlar!!! Offff çok çaresizim

Çok araştır melisuzun çokk.Hatta yapabiliyorsan 2 ya da 3 doktorun yaptığı canlı sonuçları görmeye çalış.Memnun olanlarla, olmayanları görmeye çalış.Mutlaka çok doktora git etrafında çok araştırma yap insanlardan bilgi al.Yaptırmış olan çevrende çok insan çıkabilir.Çabuk karar verme sakın.Nacizane bir tavsiye. Doktorların ekrandan gösterdiği sonuçlara sakın bakma bile.Çünkü kim kötü resim koyarki örnek resimlere.Fotomontaj bile o kadar güzel ve kolay yapılıyorki artık günümüzde.

Kolay gelsin sevgiler.

Neden bu kadar düşünüyorsun,anlamadım.Başka bir doktorla görüşürsen hiçbirşey kaybetmezsinki..Aksine,görüşme yapmazsan ve ameliyattan sonra Allah korusun mutsuz olursan görüşmediğine pişman olabilirsin ve bu geri dönülmez bir pişmanlık olabilir.Ben forumdan ve netten ismini bildigim tüm Doktorlarla görüşme yapmaya çalıştım.Burada ismi çok geçen ve ôvülen birçok doktordan hiçte olumlu izlenim alamamıştım mesela.Şu anda seçimimden çok memnunum şükür.Çünkü araştırdım ve içime sinen,işte bu dedigim doktoru seçtim.Umarım sende senin için dogru doktoru seçersin canım.Allah yardımcın olsun ..

Bu arada eger haftaya Salı günü akşam 6 gibi görüşmeye gidebilirsen Hasan beye ben ve Hasan beye ameliyat arkadaşımız oozde orada olacağız.Canlı örnek görmüş olursun

Çok haklısın canım.. Ben bıraz fala iyi niyetliyim herhalde. Açıkgöz ve uyanık olmak lazım böyle durumlarda ben bana söylenene inanıyorum hemen:) aralığın sonuna kadar çok araştırıcam ve sonunda umarım doğru kararı vericiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…