Teşekkür ederim canım,çok sagol...Agrılarım var evet,bazı bölgelerde çok fazla..Yatıp kalkarken zorluk veriyor..Bu benim ikinci trafik kazamUmarım tekrar yaşamam canım..Allahım hepimizi kazalardan,belalardan korusun...
Teşekkür ederim canım,çok sagol...Agrılarım var evet,bazı bölgelerde çok fazla..Yatıp kalkarken zorluk veriyor..Bu benim ikinci trafik kazamUmarım tekrar yaşamam canım..Allahım hepimizi kazalardan,belalardan korusun...
cnm geçmiş olsun..
canım çok geçmis olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavusursun
Arzu slm...çok geçmiş olsun...bir isteğin ihtiyacın varsa her zaman kapım açık....kendine çok iyi bak...!!!!
İnşallah bi daha yaşamazsın cnm.Bende daha önce çocuklarımla babamla ve eşimle kaza atlattık mucize oldu bizim için gerçekten araba durmasaydı bariyerlerden aşağı otoyola uçacaktık birden bire bariyerlerde durdu araba şans eseri.Çok şükür bişey olmadı küçük oğlumun kafasında eşimin kolunda vardı küçük cam kesikleri.Babam da şimdi o kazada belini incitmenin acısını yaşıyo hala ameliyat olması gerekiyo.Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.Bol bol sadaka verelim sadaka sayesinde ne tehlikelerden koruyo Rabbim.
Tatlım mesajını aldım haber bekliyorum senden kendine iyi bak çok öpüyorum seni.Allaha emanet ol cnm.
Teşekkür ederim kızlar..Bugün kolumdaki dikişleri aldı hemşire ama tam kaynamamış kesik açıldı tekrarİki gün sonra tekrar gidecegim gerekirse tekrar dikilecek..İyi olsunda acı çekmeyi falan düşünmüyorum artık..Umarım en kıssa zamanda iyileşirim..
Shans canım..Numaram iptal oldu..Yeni hat alınca ariycam seni
canim ya en kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle.adi ustunde kaza bunada sukur ucuz atlatmissin .
dikisler niye kaynamamiski yara derin olmali.beslenmene dikkat et hucrelerin kendilerini yenilemesi icin bol sivi ve lifli gidalar, ispanak ananas greyfurt falan ye.
ve gunde 2 kere 500mg C vitamini ic ki yaralarin cabuk iyilessin.
ha bu arada kirmizi et, sut, peynir,sekerli yiyecekler bu aralar yeme.
kendine dikkat et tatlim opuyorum
Teşekkür ederim canımAllah hepimizi kazalardan belalardan korusun.BU benim ikinci trafik kazam,ilkide çok fenaydı.İnşallah birdaha yaşamam..
Bugün seni arayamadım,bilegimdeki dikişler sorun çıkardı.Doktor doktor gezdim,akşam oldu.Eşin eve gelmiştir diye aramadım bende..Yarın inşallah ararım bir aksilik çıkmazsa canım benim kusura bakma olurmuGÖRÜŞMEK DİLEGİYLE...
Sagol canım benim..Erken alınmış dikişlerim malesefHemşirenin beceriksizligimi,bilgisizligimi ne diyim artık bilemedim yani Dün Hasan beye ugradım,bilegimide gösterdim.Baktı tekrar dikiş atılması için geç dedi.Pansuman yaptı,kapattı çok dikkat et dedi.İyileşecek tabi ama biraz uzun süreçli olacak dedi..
Annemdyim zaten,o bana çok iyi bakıyorÇok hassas bir yer oldugu için elimi kullanamıyorum..
Tekrar teşekkür ederim canım,bende seni kocaman Öpüyorum
aa haberim yoktu geçmiş olsun canım önemli bişey var mı
anneler başka işte.....
Teşekkür ederim kızlar..Bugün kolumdaki dikişleri aldı hemşire ama tam kaynamamış kesik açıldı tekrarİki gün sonra tekrar gidecegim gerekirse tekrar dikilecek..İyi olsunda acı çekmeyi falan düşünmüyorum artık..Umarım en kıssa zamanda iyileşirim..
geçmiş olsun arzum... allah korumus
Teşekkür ederim canım..Yok,önemli birşey yokBilegimde derin bir kesik var,parmak hareketlerime baktı dün doktor iyi dedi.Bazı hareketler yaptırdı,kontrol etti.Uyuşma vardı hafiften ama geçiyor,sinirler zarar görmemiş Allahtan,yoksa kullanamazmışım parmaklarımı Allahım korudu yine..Biraz agrılarım var ama geçecek herşey inşallah canım.Çok sagol
........................................................
...................................................
Merhaba arzum sana bı sorum olucak cevap verirsen çok sevincime.Bir haftalık operasyonda silikon yukarda meme basi assagida olması normal mı?kasalti
geçmiş olsun arzum... allah korumus
geçmiş olsun tatlımikinci kaza demişsin,sana nazar değiyor galiba canım,tekrar geçmiş olsun iyi bak kendine
Allahım şifalar versin,çok gecmİs olsun arzum.
Teşekkür ederim kızlar..Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah..Allahım hepimizi kazalardan belalardan korusun.Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?