arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzuuum neler duyuyorum ben foruma bi kaç gün bakamadım neler olmuş.. Hayırlı olsun dolgu yaptırıyormuşsun sen iyice araştrmışsındır bu yüzden şimdiden eminim iyi olacağına.. Büyüük gün de yarınmış :) adına çok sevindim. Öpüyorum çook çoook

Evet canım,çok sağol Araştırdık,doktorumuzuda ikna ettik sonunda Yarın inşallah yaptırıyoruz bakalım...Takipte kal,gelişmeleri paylaşalım.Hep birlikte olalım,birlikten kuvvet doğar Bende çok çok öpüyorum tatlım.Seviyorum seni,hepinizi....Ay çok heyecanlııı......

Ben güzel olacağına o kadar eminm ki fotoğraflarını bekliyoruuuz :)

Eveeetttt... Benim günüm yarın,sizede çok az kaldı.Hadi hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

hadi bakalım iyice güzelleş yakışır sana selam söyle doktoruna iyi tanır beni halletsin gir araya da(anladın sen onu) öptüm seni

Anladım tabi,anladımda aklıma gelirse o heyecandan söylerim.Sanırîm kontrole gidince olur o konu Hatta ayarlar beraber gideriz olmazmı

Ay doğru canım ya sen heyecandan benimi getireceksin aklına tamam tamam sen güzel dudaklarını düşün

hu huuu nerdesinnnn
nasıl oldu acep :18: konuşmada problem oluyormu morarıyormu,fiyatı ne,acı var mı acı daha dur bunlar hiçbişi hemencik gelde neler oldu anlat bak seni bekleyen biri var

evet tatlim cok hos oldular biraz iyilessinler rengide tam otursun eklerim foto.ee nerde kaldin gelde anlat

hu huuu nerdesinnnn
nasıl oldu acep :18: konuşmada problem oluyormu morarıyormu,fiyatı ne,acı var mı acı daha dur bunlar hiçbişi hemencik gelde neler oldu anlat bak seni bekleyen biri var

Evet eveeet bende öldüm meraktan bunların hepsini merakla bekliyoruum:) hadi gel artık özletme kendini

kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazım çok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…