hadı bakalııııııııııım yarın gunlerden dolgu gunuuuuuuu :))))
Arzuuum neler duyuyorum benforuma bi kaç gün bakamadım neler olmuş.. Hayırlı olsun dolgu yaptırıyormuşsun sen iyice araştrmışsındır bu yüzden şimdiden eminim iyi olacağına.. Büyüük gün de yarınmış :) adına çok sevindim. Öpüyorum çook çoook
Evet canım,çok sağolAraştırdık,doktorumuzuda ikna ettik sonunda Yarın inşallah yaptırıyoruz bakalım...Takipte kal,gelişmeleri paylaşalım.Hep birlikte olalım,birlikten kuvvet doğar Bende çok çok öpüyorum tatlım.Seviyorum seni,hepinizi....Ay çok heyecanlııı......
bol şans!
Ben güzel olacağına o kadar eminm kifotoğraflarını bekliyoruuuz :)
Sağol canım arkadaşımŞans hepimizle olsun inşallah Senin içinde böyle heyecan yapacağız inşallah canım benim...Şafak kaç?
Eveeetttt...Benim günüm yarın,sizede çok az kaldı.Hadi hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
hadi bakalım iyice güzelleş yakışır sanaselam söyle doktoruna iyi tanır beni halletsin gir araya da(anladın sen onu) öptüm seni
Anladım tabi,anladımda aklıma gelirse o heyecandan söylerim.Sanırîm kontrole gidince olur o konuHatta ayarlar beraber gideriz olmazmı
hu huuunerdesinnnn
nasıl oldu acep :18: konuşmada problem oluyormu morarıyormu,fiyatı ne,acı var mı acı daha dur bunlar hiçbişi hemencik gelde neler oldu anlat bak seni bekleyen biri var
bildigim kadariyla konusmada bir problem yada morarma olmaz biraz sisme olabilir. gelir gelir birazdan
AynenSütyensiz halleri daha güzel
Kaşlara dövme gerçektende çok hoş oluyorYaptırdıktan sonra foto ekle lütfen..Gelişmeleri yazarım tatlım Çok öpüyorum seni,ugra arada lütfen.Özlüyoruz seni...
aaa cimbom naber fistik memisler ne alemde
gelsin bakalım bomba bi şekilde
canımm slm iyiyim hayatım . memeler bomba masallahcok iyiler suan masajlara devam
hu huuunerdesinnnn
nasıl oldu acep :18: konuşmada problem oluyormu morarıyormu,fiyatı ne,acı var mı acı daha dur bunlar hiçbişi hemencik gelde neler oldu anlat bak seni bekleyen biri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?