canım merhaba ben eskı adımla perıdrol şifremi unuttum yeniden üye oldum.sende peridrol diye kayıtlıyım yani.daha önce senınle konuşmuştuk ameliyat konusunda bende nihayet bugun ameliyat oluyorum canım.lütfen benı yeniden ekle öptümmm
Canım senin gerçektende harika göğüslerin oldu.Sen zaten fiziğine,kişiliğine,arkadaşlıgınlada çok hoş bir bayansın Hiçte öyle safinaz gibi bir halin yok.Ama biraz kiloda aldıysan kalçalardan falan Ovv yeah...Yani Ben severim öyle,kadın dediğin biraz etli butlu olacak.İncecik vücudu sevmem pek Küçültmek yok,ne küçültmesi yahu.Gayet güzeller Öptüm şeker
eklendin cnmameliyat sonrası seni burda bekliyor olucaz sağlıcakla dön aramıza hemde bomba gibi
haklısın cnm bende seni dinledimşimdi eskisi gibi gelmiyor gözüme,çok kafaya takıyordum sanırım hepsi zayıflıktan ileri geliyormuş sporada başladım sıkı olmak lazım her daim bide yüzmeye başlarsam deymeyin keyfime
bu sene yaz gelmek bilmedi ama gelirse bende tatili bitirmek bilmicemiyiki varsın cnm
öhö öhöbeni soruyorsun sanırım benim ameliyatım devlette oldu biliyorsundur belki toplamda 2000 falan ödedim ama ozaman dolar düşüktü protezler dolara endeksli kendin aldığın için onu medikale veriyorsun hastane ücreti taksit yapabiliyor genelde ben hepsini ameliyat öncesi ödedim allah isteyen hekesi en az benim kadar mutlu etsin inşallah
Sıkılaşmak,spor yapmak ayrı birşey zatenÖzelliklede yüzmek Vücudun bütün bölgelerini çalıştırıyor zaten.Keşke yakın olsaydık arkadaşım beraber giderdik spora,yüzmeye Yarışırdık Yaz gelsin artık yaaa :84::84:Sürekli denize gideceğim bu yaz inşallah,kapkara olacağım
doktorundan memnunmusun peki.senden başka o doktora ameliyat olan tanıdığın varmı.onlar memnunlarmı senin gib.birde senin göğüs ölçün kaçtı şimdi kaç.kusura bakma fazla soru sordummmm.::::))))))
cnm şimdi memişlerin büyüklüğünü dengelemek için kilo almaya çalışıyorum bir sene doldu benim ameliyat olalı şimdi 53 oldum 55 de durucam alt taraf çok inceydi şimdi gözüm alışmaya başladı biraz dengelendi allahtan dengeli kilo alıyorumeskiden büyük gelen memeişler şimdi gözüme hoş görünüyor burdaki arkadaşlar tabi başta arzum olmasa ciddi ciddi küçülttürmek istiyordum ama alt tarafı dengeleyince iyi oldu sankim
gayet iyi göğüslerin canım.ne küçülttürmesi :13:
geçti cnm artık iyi görünüyoryada sizin sayenizde öyle görmeye başladım bilemiyorum ama olurda birinizle bir gün bir yerde buluşuruz falan işte o zaman içim rahatlıcak daha net daha yakından görüceksiniz
arzumm 5 haziran da oluyorum :18::18::18::18:
hadi hayırlısı bakalım tuce geri sayım başlamış herşey gönlünce olsun
hayırlı ugurlu olsun şimdiden..ınsallah ıstedıgı gıbı guzel bır sonuc alırsın..dualarımız senınle
Canıımm...Hayırlı,uğurlu olsun ...Herşey gönlünce olsun arkadaşımmm...
e üstünede çok iyiydi beni en çok çeken o olmuştu çünkü küçültme işlemi daha zor ve onu iyi yapanın işinin ehli olduğunu düşünüp protez uygulanan hastalarını araştırdım tanıştığım kişiler beni tatmin etti ve karar verdim
benim önceden b cup idi şimdi d cup ama bazı markalarda c cup ta oluyorsoru sormanda sıkıntı yok yeterki yardım edebileyim inşallah istediğine kavuşursun sende
inşallah gizemcim, şu an tek isteğim bu, çok teşekkür ederim desteğiniz için, yavaş yavaş kendi topiğimi açıp ameliyat öncesi fotolarımı eklicem, şu finalleri bir atlatsam :18:
çok sağol canım yaa bende aranıza katılıyorum sonunda
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
Arzumcum benim göğüslerim yok denecek kadar çoook küçük.Ben de senin anlattıklarının aynını yaşıyorum ve hissediyorum. Sonunda bu yaz göğüslerimi büyütmeye karar verdim. Ama dr konusunda kararsızım.Göğüs büyütme konusundaki deneyimlerini paylaşarak yol gösterirsen sevinirim.
Canım,forumda,bu konuda yaşadıgım tüm süreci paylaştım.Elimden geldigince bütün arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum zatenBen ameliyattan sonra çok araştırdım,ıstanbuldaki aklıma yatan birçok doktorla görüştüm.İçime sinen,işte bu dedigim doktorada (Hasan Fındık) ameliyat oldum.Şükür sonuçtan çok çok memnunum..Benden istedigin yardımı,sorularını sorarsan sanada yardımcı omlaya çalışırım tabi.Konulara,forumdaki cevaplarımı okursan birçok şeyi bulabilirsin Bizler buradayız,aklına birşey takılırsa yaz,yardımcı oluruz yine..Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?