arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzucuğum süper geçti diyorsun ama hani resimler canım hani ekleyecektin.. :)) Sevgiler canım öpüyorum..

Canım fotolar arkadaşımın cep telefonunda.Telefonu ı phone,o telefonda bluetooth olmadıgı için aktaramadım benim cebe.Ara kabloyu getirip bilgisayara atıcamda öyle ekleyebilirim ancak.Aklımda canım,unutmadım,ekleyecegim söz Bende seni öpüyorumm...

Sıkma Canını güzelim, çok önemli değil. Senin keyfin yerinde ya önemli olan o.. Sana bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum Canım.. Öptüm..

Sıkma Canını güzelim, çok önemli değil. Senin keyfin yerinde ya önemli olan o.. Sana bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum Canım.. Öptüm..

Yaa zaten dogumgünü kesmedi beni,o kadar güzel geçtiki tadı damagımda kaldı bu c.tesi günü tekrar gidecegiz.Yine foto çekilirim,bu sefer hepsini toptan koyarım olmazmı
Bende seni öpüyorum şeker

Yaa zaten dogumgünü kesmedi beni,o kadar güzel geçtiki tadı damagımda kaldı bu c.tesi günü tekrar gidecegiz.Yine foto çekilirim,bu sefer hepsini toptan koyarım olmazmı
Bende seni öpüyorum şeker

Olur Canım neden olmasın :)) Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.. Sevgiler bende öpüyorum Canım..

Arzum caniiiiiiiiim gecmis dogum günün kutlu mutlu olsun, nice mutlu, büyük göğüslü yıllar diliyorum. Ailenle coooooook uzun sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah. Maalesef görüşmedik ama inşallah bir daha ki İstanbul ziyaretimde görüşürüz. Kocamaaaaan öpüldün.

Teşekkür ederim canımm... İnşallah görüşürüz Bende seni kocamann öpüyorumm..

Kızlarr..Bugün Pentiden sütyen aldım.Aynı bikini gibi duruyor ve beyaz badynin altında çok hoş görünüyor tavsiye ederim İki tane foto ekledim,bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…