Arzucuğum süper geçti diyorsun ama hani resimler canım hani ekleyecektin.. :)) Sevgiler canım öpüyorum..
yanı lokal anestezı mı? bunu bılmıyordum..gecmıs olsun sımdıden.ne zaman amelıyat?
Canım fotolar arkadaşımın cep telefonunda.Telefonu ı phone,o telefonda bluetooth olmadıgı için aktaramadım benim cebe.Ara kabloyu getirip bilgisayara atıcamda öyle ekleyebilirim ancak.Aklımda canım,unutmadım,ekleyecegim sözBende seni öpüyorumm...
Sıkma Canını güzelim, çok önemli değil. Senin keyfin yerinde ya önemli olan o.. Sana bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum Canım.. Öptüm..
arzum foton dergi kapaklarındakini aratmıyor vallaçok güzel
Arzum hanım bu gün nasıllaro zaman benden de yorum gelsin dergi kapaklarından çok daha güzel
Yaa zaten dogumgünü kesmedi beni,o kadar güzel geçtiki tadı damagımda kaldı bu c.tesi günü tekrar gidecegiz.Yine foto çekilirim,bu sefer hepsini toptan koyarım olmazmı
Bende seni öpüyorum şeker
dam üsünde un eler dam üstünde un eler
tombul tombul .....
hepberaber
Olur Canım neden olmasın :)) Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.. Sevgiler bende öpüyorum Canım..
Arzum caniiiiiiiiim gecmis dogum günün kutlu mutlu olsun, nice mutlu, büyük göğüslü yıllar diliyorum. Ailenle coooooook uzun sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah. Maalesef görüşmedik ama inşallah bir daha ki İstanbul ziyaretimde görüşürüz. Kocamaaaaan öpüldün.
Kızlarr..Bugün Pentiden sütyen aldım.Aynı bikini gibi duruyor ve beyaz badynin altında çok hoş görünüyor tavsiye ederimİki tane foto ekledim,bilginize
Her zamanki gibi harika gözüküyorsun Canım.. :))
Kızlarr..Bugün Pentiden sütyen aldım.Aynı bikini gibi duruyor ve beyaz badynin altında çok hoş görünüyor tavsiye ederimİki tane foto ekledim,bilginize
bu bir fırtına nedenidir. bu ne arzuuuum!
Oyşş... Yavrummm..Seninde olacak,az kaldı sabırAynı sütyenden al sende,valla çok rahat.Şu an kampanya var Pentide 3 al 2 öde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?