Tucecim fazla yorma kafanı ameliyat öncesi desek de hepimiz aynı şekilde endişelendik, araştırdık, daraldık vs. Ama gerçekten zor ameliyat olmaktan çıkmış bu tür ameliyatlar, doktorlarımızın da maaşallahı var. Benim ameliyatım 1 saat bile sürmedi. Sen içini ferah tut, stres yapma, ameliyata ne kadar rahat girersen o kadar rahat çıkacaksın.
korkutucu doğru. hiç öğürmüyorsun arzucum zaten sana say diyorlar 5 4 3 diyorsun sen 2 demeden uyumaya başlıyorsun. sonra ilacın dozunu artırıyorlar. solunumun duruyor. o anda tüp takıyorlar ağzından içeri ve hemen makinaya bağlıyorlar. aslında bi nevi diğer tarafa beş kala modu. düşünsene az geç kalsalar hayatın elinden gider. öğürme filan yok bırak onu göz kapakların bile açık oluyor onları bantlıyorlar gözlerin kurmasın diye.
şimdi kimseyi perk korkutmayayım ama bazen uyutucu gazla, kas gevşetici gazın dozu doğru ayarlanmazsa; hasta ameliyat ortasında uyanabiliyor. tabi kas gevşeticinin etkisi devam ettiği ve hiçbir kasını hareket ettiremediği için ben uyandım diyemiyor.bu sırada kendisine yapılan tüm işlemlerin acısını hissedip, konuşulan herşeyi duyuyor. korku filmi gibi oldu.
Hşgeldinnn..Sefalar getirdinnn...Gece bir ara açıktım ama kıssa kalabildim nette..Eşim yinemi K.K dasın diyori sabahlar Arzum nasılsın,uykum kaçtı bi bakayım dedim kimler var
Canım benim birinci ameliyatımda dren yoktu ama ikincide dren kullandı Hasan bey.Gerek gördügü hastalarda tabiki kullanıyorAz önce eski konulara baktımda Bazıları Hasan Beeyin ameliyattan sonra dren takmadığını söylüyolar sana takıldı mı?
konuya tam vakıf olamadım da merak ettim bi arkadaş bi ameliyattan bahsetmiş korku filmi gibi falan demiş umarım göğüs estetiği ameeliyatı değildir bahsettiği.
Göğüs büyütme ameliyatında hangi tür anestezi uygulanır?
Meme büyütme ameliyatlarında genel anestezi uygulandığı gibi lokal anestezi de uygulanabilir ve hafta lokal anestezi esnasında uyanıktır ancak hiçbir ağrı ve acı hissetmez, ortalama 1 ila 2 saat arasında protezler yerleştirilmiş ve göğüs büyütme ameliyatı bitmiş olur.
netten buldum bunu :44:
Göğüsleri büyütmek, bu malzeme sayesinde bir kuaför ziyaretinden daha zahmetli olmayacak hale geldi. Gerekli tıbbi kontroller yapıldıktan sonra sağda ve solda, göğüslerin çevresindeki ikişer noktaya az miktarda lokal anestezi uygulanmakta ve bu noktalardan her iki göğüs dokusu özel bir solüsyon ile uyuşturulmaktadır. Ardından, yine her iki tarafta birer noktadan özel kanüllerle bu dolgu maddesi göğüslere enjekte edilerek göğüsler büyütülmektedir. İşlem sırasında hasta da sonucu anında görerek -terzi aynasında pantolon paçasının uzunluğunu ayarlar gibi- istediği büyüklüğe karar verebilmektedir. İşlem sonunda kanüllerin giriş deliklerine ikişer dikiş atılmakta, hasta giyinip evine gidebilmektedir. Tabii ki kısa bir süreliğine sportif aktivitelerden uzak durulmalı, dolgu maddesinin yerine yerleşmesine izin verilmelidir. Bunun sonrasındaysa günlük yaşamda herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
bayanlar bunuda netten buldum belki merak edenler olmuştur diye paylaşıyım dedim :44: arzumcm burda bahsettiği silikon değil sanırım bir dolgu maddesinden bahsediyor ama anladığım kadarıyla benimde bu yöntem ile olucak sadece göğüsler uyuşacak :44:
yukarda film burda belgesel ne oluyoruz haha yoksa ben yanlis yeremi geldim birde kendime duzeldim diyorum
Yanlış bir ifade kullandıysam ya da ima ettiğimi düşündüysen özür dilerim Canım..
Canım bahsedilen dolgu maddesi büyük bir ihtimalle yag enjeksiyonu olabilir..Yada sonradan içine serum fizyolojik basılan içi boş,sonradan doldurulan SIVI SİLİKONLAR olabilirSıvı silikonlar gögüste açılan bir deligin içine içi delik tüp sokuluyor.Protez kıvrılarak o içi açık olan tüpün içine sokulup protez için açılan cebe ulaştırılıyor.Tabi protez e baglı olan bir hortum oluyor,bu hortumla protezin içine serum fizyolojik basılıyor ve istenilen boyuta gelince hortum çekiliyor ve otomatik olarak protezin kapagı kapanıyor.Tüp çıkarılıyor,açılan o delik dikiliyor..(Umarım çok karışık anlatmamışımdır ) Bu sıvı silikonların zamanla vücut ısısıyla küçülmesi ve darbe anında patlama riski var.Doktoruna sıvı silikonmu yoksa koheziv jel protezmi kullanacagını mutlaka sor.Çünkü açılan o delikten jel protezin geçmesi imkansız canım..Bunlar önemli detaylar..
jel olcak canım sölemişti hatta çeşitleri gösterdi damla vs. ama sanırım benimde sadece göğüslerimi uyuşuturacak belki teknik aynıdır, bide sana bir danışmanlık topiği açsak ya ne güzel olur, çok güzel bilgi veriyorsun canımmmm
Haa..Bu arada danışmanlık topigine gerek yok,benim topigim bütün konulara,herşeye yeterde artar bile
Haa..Bu arada danışmanlık topigine gerek yok,benim topigim bütün konulara,herşeye yeterde artar bile
Çok mütevazi gördüm senibütün konulara mı ?Bak sen neyse şimdi saç başa girmeyelim Ya ne oldu senin doğum günü fotolar öldüm meraktan...hadi canım koyda gözümüz gönlümüz açılsın
Öhöömmm..ıhımm..:26: Şey düzeltme yapiyimm...Meme büyütme konusunda bilgileri benim konumda bulabilirsiniz,yazabilirsiniz..Benim konum yeter..Meme büyütme danışmanlık konusu açmaya gerek yok...OLDUMUU...Mme küçültme konusunda senin üzerine tanımam,aşkolsun bebegimm.Seninle asla saç başa girmem,sen benim dostum,arkadaşımsın Olurmu,yakışırmı hiç bize bu hareket..Bizler farklı kulvarlarım MEMETÖRLERİYİZ.. :13:
Yahu dogumgünü fotoları arkadaşımın cep telefonunda kayıtlı.Fotograf makinamı götürmeme izin vermediler..O makina oraya götürülürmü,dünya para verdim,birşey olur düşer kırılır.Hangi kafayla kim sahip çıkacak makinaya dediler,almadım.Arkadaşımın ı phone telefonu varOnlar foto çekildik,dün beraberdik,telefona aliyim fotoları dedim ama ı phonede bluetooth yok Artı bize geldiklerinde ara kabloyuda getirsinlerde bilgisayara atiyim öyle koyarım artık Bu gidişler ben haftayada giderim clübe,onlarıda koyarım herhal
aa bak hakikaten ha unutmusum dogum gunu kutlaman vardi nasil gecti gerci tahmin edebiliyorumÖhöömmm..ıhımm..:26: Şey düzeltme yapiyimm...Meme büyütme konusunda bilgileri benim konumda bulabilirsiniz,yazabilirsiniz..Benim konum yeter..Meme büyütme danışmanlık konusu açmaya gerek yok...OLDUMUU...Mme küçültme konusunda senin üzerine tanımam,aşkolsun bebegimm.Seninle asla saç başa girmem,sen benim dostum,arkadaşımsın Olurmu,yakışırmı hiç bize bu hareket..Bizler farklı kulvarlarım MEMETÖRLERİYİZ.. :13:
Yahu dogumgünü fotoları arkadaşımın cep telefonunda kayıtlı.Fotograf makinamı götürmeme izin vermediler..O makina oraya götürülürmü,dünya para verdim,birşey olur düşer kırılır.Hangi kafayla kim sahip çıkacak makinaya dediler,almadım.Arkadaşımın ı phone telefonu varOnlar foto çekildik,dün beraberdik,telefona aliyim fotoları dedim ama ı phonede bluetooth yok Artı bize geldiklerinde ara kabloyuda getirsinlerde bilgisayara atiyim öyle koyarım artık Bu gidişler ben haftayada giderim clübe,onlarıda koyarım herhal
jel olcak canım sölemişti hatta çeşitleri gösterdi damla vs. ama sanırım benimde sadece göğüslerimi uyuşuturacak belki teknik aynıdır, bide sana bir danışmanlık topiği açsak ya ne güzel olur, çok güzel bilgi veriyorsun canımmmm
aa bak hakikaten ha unutmusum dogum gunu kutlaman vardi nasil gecti gerci tahmin edebiliyorumbiraz gec olacak ama olsun bu aralar forumda hep gerilerdeyim.
sevdiklerinle beraber nice mutlu yillara tatlim:119:
Süper geçti...Süper...Oooohhooo...Dogumgünümde hangi kıyafeti giyiniyim diye anket bile yaptık burada ayol,neler kaçırdın neler... Forumda geriden takip edersen kaçırırsın tabiki..Dzüenli takip bekliyorum senden tatlım..
Sagol canım,hepimiz saglıklı mutlu bir yıl geçirelim sevdiklerimizle beraber inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?