arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Tucecim fazla yorma kafanı ameliyat öncesi desek de hepimiz aynı şekilde endişelendik, araştırdık, daraldık vs. Ama gerçekten zor ameliyat olmaktan çıkmış bu tür ameliyatlar, doktorlarımızın da maaşallahı var. Benim ameliyatım 1 saat bile sürmedi. Sen içini ferah tut, stres yapma, ameliyata ne kadar rahat girersen o kadar rahat çıkacaksın.

ameliyatım mayısta ya canım benim endişelenmek için daha bi uzun vaktim var şimdiden başladım engel olamıyorum

Ayyy..Düşünmesi ne kadar ürkütücü ama biz o haldeyken ameliyathanede son ses müzik doktorlar,hemşireler kopuyorlar...

i sabahlar Arzum nasılsın,uykum kaçtı bi bakayım dedim kimler var
Hşgeldinnn..Sefalar getirdinnn...Gece bir ara açıktım ama kıssa kalabildim nette..Eşim yinemi K.K dasın diyor
Az önce eski konulara baktımda Bazıları Hasan Beeyin ameliyattan sonra dren takmadığını söylüyolar sana takıldı mı?
Canım benim birinci ameliyatımda dren yoktu ama ikincide dren kullandı Hasan bey.Gerek gördügü hastalarda tabiki kullanıyor
konuya tam vakıf olamadım da merak ettim bi arkadaş bi ameliyattan bahsetmiş korku filmi gibi falan demiş umarım göğüs estetiği ameeliyatı değildir bahsettiği.

Canım narkozun etkileri,o anda yaşanılanlar..Gidip gelmeler falan..Korkmana gerek yok...

Canım bahsedilen dolgu maddesi büyük bir ihtimalle yag enjeksiyonu olabilir..Yada sonradan içine serum fizyolojik basılan içi boş,sonradan doldurulan SIVI SİLİKONLAR olabilir Sıvı silikonlar gögüste açılan bir deligin içine içi delik tüp sokuluyor.Protez kıvrılarak o içi açık olan tüpün içine sokulup protez için açılan cebe ulaştırılıyor.Tabi protez e baglı olan bir hortum oluyor,bu hortumla protezin içine serum fizyolojik basılıyor ve istenilen boyuta gelince hortum çekiliyor ve otomatik olarak protezin kapagı kapanıyor.Tüp çıkarılıyor,açılan o delik dikiliyor..(Umarım çok karışık anlatmamışımdır ) Bu sıvı silikonların zamanla vücut ısısıyla küçülmesi ve darbe anında patlama riski var.Doktoruna sıvı silikonmu yoksa koheziv jel protezmi kullanacagını mutlaka sor.Çünkü açılan o delikten jel protezin geçmesi imkansız canım..Bunlar önemli detaylar..

jel olcak canım sölemişti hatta çeşitleri gösterdi damla vs. ama sanırım benimde sadece göğüslerimi uyuşuturacak belki teknik aynıdır, bide sana bir danışmanlık topiği açsak ya ne güzel olur, çok güzel bilgi veriyorsun canımmmm

Jel protezse çok güzel tabi,sorun yok o zaman Ama jel protez açılacak delikten geçmez tabi,kesi yerin olacak,büyük ihtimalle gögsün uyuşturulacak eger uyanık olacaksan tabi Canım hiç korkma,tedirginlik yaşama.Doktorun uyguladıgı teknik bu şekilde demekki.İlk hastasıda sen olmayacaksın eminimki..Sonuçta denenmiş,uygulana bir yöntem.İyi yanlarını düşün bence narkozun o zorlugu,sıkıntısı olmayacak belkide hastanede bile kalmak zorunda kalmayacaksın..En güzeli gögsünün büyüklügügüne sen karar verebileceksin,göreceksin..Hiç korkutucu olmayacak eminimki mutlaka sakinleştirici yapılacaktır sana..öyle tamamen uyanık olmayacaksın yani..Ben varis ameliyatını belden aşşagım uyuşturularak olmuştum,inanki hiçbirşey hissetmiyorsun,çok relax oluyorsun canım..Doktoruna güvenmiş karar vermişsin,ona güven canım Sıkıntı yapma,herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

Haa..Bu arada danışmanlık topigine gerek yok,benim topigim bütün konulara,herşeye yeterde artar bile

Çok mütevazi gördüm senibütün konulara mı ?Bak sen neyse şimdi saç başa girmeyelim Ya ne oldu senin doğum günü fotolar öldüm meraktan...hadi canım koyda gözümüz gönlümüz açılsın

Son düzenleme:

Öhöömmm..ıhımm..:26: Şey düzeltme yapiyimm...Meme büyütme konusunda bilgileri benim konumda bulabilirsiniz,yazabilirsiniz..Benim konum yeter..Meme büyütme danışmanlık konusu açmaya gerek yok...OLDUMUU... Mme küçültme konusunda senin üzerine tanımam,aşkolsun bebegimm.Seninle asla saç başa girmem,sen benim dostum,arkadaşımsın Olurmu,yakışırmı hiç bize bu hareket..Bizler farklı kulvarlarım MEMETÖRLERİYİZ..:13:
Yahu dogumgünü fotoları arkadaşımın cep telefonunda kayıtlı.Fotograf makinamı götürmeme izin vermediler..O makina oraya götürülürmü,dünya para verdim,birşey olur düşer kırılır.Hangi kafayla kim sahip çıkacak makinaya dediler,almadım.Arkadaşımın ı phone telefonu var Onlar foto çekildik,dün beraberdik,telefona aliyim fotoları dedim ama ı phonede bluetooth yok Artı bize geldiklerinde ara kabloyuda getirsinlerde bilgisayara atiyim öyle koyarım artık Bu gidişler ben haftayada giderim clübe,onlarıda koyarım herhal

Tamam düzeltme kabul edilmiştiraynen öyle canım biz arkadaşız:13:hiç yakışmaz hemde.Vallahi ben senin yanında çömezim...yok o kadar araştırma yapmaya vaktim...ufaklık bırakmıyoreh bende birazda olsa birşeyler,yapmaya çalışıyorum.Çoğuna ziyareti gittim güzel arkadaşlıklar oldu :118:ne mutlu bize canım.

Eh... artık ayarla birşeyler...2 tanede olsa foto görelim öptüm seni

aa bak hakikaten ha unutmusum dogum gunu kutlaman vardi nasil gecti gerci tahmin edebiliyorumbiraz gec olacak ama olsun bu aralar forumda hep gerilerdeyim.
sevdiklerinle beraber nice mutlu yillara tatlim
:119:

yanı lokal anestezı mı? bunu bılmıyordum..gecmıs olsun sımdıden.ne zaman amelıyat?

yanı lokal anestezı mı? bunu bılmıyordum..gecmıs olsun sımdıden.ne zaman amelıyat?

aa bak hakikaten ha unutmusum dogum gunu kutlaman vardi nasil gecti gerci tahmin edebiliyorumbiraz gec olacak ama olsun bu aralar forumda hep gerilerdeyim.
sevdiklerinle beraber nice mutlu yillara tatlim
:119:

Süper geçti...Süper... Oooohhooo...Dogumgünümde hangi kıyafeti giyiniyim diye anket bile yaptık burada ayol,neler kaçırdın neler... Forumda geriden takip edersen kaçırırsın tabiki..Dzüenli takip bekliyorum senden tatlım..
Sagol canım,hepimiz saglıklı mutlu bir yıl geçirelim sevdiklerimizle beraber inşallah...

Arzucuğum süper geçti diyorsun ama hani resimler canım hani ekleyecektin.. :)) Sevgiler canım öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…