arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

tekrar çok çok geçmiş olsun arzum umarım emar sonuçların iyi çıkar
benim güzel haberime gelince bende sonunda ameliyat oldum.7 gün oluyo ameliyat olalı. ilk etapta şişli etfale gittim. dr çok ilgisiz ve kaygısız davranınca tmm dedim klasik devlet hastanesi tepkisi bu iş burda olmaz :) sonrada özel bi hastaneye görüşmeye gittim. 10 gün sonrada ameliyata girdim. ama o 10 gün nasıl geçmez yaaaa. aşırı stres günler geçmiyo bıçak altına yatma korkusu vs. vs. :) ameliyat sonrasıda aşırı ağrılı sancılı oldu. sargılarım alınana kadarda kollarımı bile oynatamıyordum :) ama şükür oda geçti :))
aklımdaki sorular şunlar;
benım sol göğüs sağ göğüse nazaran daha fazla ağrı oldu. tmm bu normal ama şaşırdığım nokta sol göğüs ucumda dokunduğum anda aşırı yanma oluyodu aşırı hassasiyet onun sebebini, merak etmiştim (bu arada mentor damla protez kas altı oldum :) )dr um normla dedi geçer dedi ama ben baya korkmuştum. hani sende böyle bişey yaşadınmı normalmi dicektim ama normal sanırı bugün o ağrıda azaldı gitti. ama canımı sıkan başka bi konu daha var. benim hiç ama hiç göğsüm yoktu yeni ergenliğe giren kızlar gibi sadece ucu vardı. dr 300cc dedi ama 345cc koymuşlar. şuan göğüslerim ödemli şiş yani ama buna rağman bana çok küçük gibi geliyo. bide bu ödemlerde indiğinde küçücük göğüslerim olacak. daha büyük daha güzel bişeyler hayal etmiştim oysaki.. bu yüzden birazda moralim bozuluyo. ama sanırım artık bu konuda yapabilecek bişey yok... bunları paylaşmak istedim :):):)

Öncelikle teşekkür ederim tatlım,emar sonuçlarım bu gün çıkacaktı ama aramadılar,yarına kaldı artık.Umarım iyi çıkar yoksa kafayı yemek üzereyim.Psikolojim bozuldu resmen (

Neyse sana gelelimm...Çok geçmişolsun tatlımmm..Çok sevindim ameliyat olmana,inşallah saglıkla,mutlulukla kullanırsın cicilerini Hangi hastane,hangi doktor merak ettim dogrusu..Neyse gelelim sorularına..Bakalım bakalım...Meme ucu hassasiyeti gayet normal bir durum.Ama hangi kesi yöntemi ile ameliyat oldun acaba,belirtmemişsin..Meme ucu kesisimi,meme altımı? Neyse dedigim gibi geçici bir durum bu Tek gögsünün digerine göre biraz daha agrılı hassas olmasıda normal..345 cc çok küçük bir protez degil.Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugun için şişliklerin fazla.Gögsünün şekli şu anda belli olmaz.Yanı çıkıklıgı,büyüklügü belli degildir.Zamanla ödemler geçtikçe büyüklügü ortaya çıkacak tabi ama ödemler geçtikçe sana küçülmüş gibi gelebilir.Protezin büyüklügü sabittir,degişmez.Ben 350cclik protez görmüstüm..Sen gördünmübilemiyorum.Birde senin nasıl büyüklükte bir gögüs bekledigini bilemiyorum tabi.Doktoruna beklentini iyi bir biçimde anlattıysan vücudunun,gögsünün alacagı en büyük protezi kullanmıştır sonuçta.Çünkü ameliyattan önce 300 demiş bak ameliyatta 345cc takmıs.Acele etme,kötü,olumsuz düşünme lütfen.Sabırlı ol biraz.Bence zamanpa sende çok begeneceksin inşallah Mutlulugun tadını çıkar ve bizimlede paylaş tabi Çok öpüyorum canım,kendine iyi bak

arzucum canım günaydın. kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikle .
canım benım bak moralını ve psikolojını bozma lutfen .sen bızım ıcın önemlisin (benım için ayrı bı yerın var)bak canım benım daha kötüsü de olablırdı dimi allah korusun. biliyorum suan cok zorlanıyorsun acı cekıyorsun ama en kısa zmanda düzeleceginden emınım canım.umarım emarında da bısey cıkmaz da daha kısa surede toparlanırsın. bak nerdeyse cıkıp gelcem ıstanbula haaaa hadı asma o gül yüzünü sıkma canını sekerim bizler yanındayız ve senınleyız...

Şu kahvaltımı yapiyim,yani yapmaya çalışiyim Döncem sana bebegimmmm....

yap tatlım yap.güç kazanman lazım senin

Kahvaltımı yaptım,doktorumada gittim emar sonucumu gösterdim geldim..Omuzumda çatlaklık fazlaymış,dikkat edersen 20 gün sonra askıyı çıkarırız dedi.Bunada şükür,sabredecegiz artık ne yapalım..Fazla güç toplamak tehlikeli olur şu ara bence Enerjiyi boşaltmakda lazım dimi

canım benım cok dıkkat et bak kendıne 20 gun otur sole dınlen ıyıce . sakın ters bır hareket yapma . sen enerjını topla bısey olmaz bosaltırız

sakın sakın psikolojin bozulmasın. aksine daha iyi hissetmelisin. dahada kötüsü olabileceğini düşün ve bu kadar şanslı olduğun için sükret tatlım...
hastane ismi ve doktor adı söylemek yasak değilse tabiki belirtirim benim için sorun yok :) dr umun kullandığı kesi yöntemi göğüs altıydı. o yuzden zaten uçtaki hassasiyeti garipsemiştim. ama şimdi geçti gibi gibi. ama sol hep sağa göre daha kötü durumda. yani eğilip kalktığımda sanki sol protezim göğsümden fırlayıp çıkacakmış gibi baskı yapıyo sağda sorun yok, sol göğsüm kolumu zorlamaya kalktığım anda sızlamaya başlıyo sağda sorun yok, kullandığım korsenin alt kısmı sanki sol göğsümde tam yaranın üstüne geliyormuş gibi yara sızlaması var sağda öyle bi his yok (ki sol korseyi sürekli çekiştiriyorum belkide gerçekten yaranın üstüne geliyordur diye ki bu durumda sağdada aynı olay olması gerek) sol göğsüm biraz daha şiş sağ ona narazan küçük. soldaki hassasiyetin her açıdan fazla olması garibime gidiyo. bu arada bugün baktımda göğüslerimde hafif inme olmuş. şişliklerin tam olarak inip göğsün kendi şekline gelmesi 6 ayı buluyo dedi doktorumun asistani. o kadar uzun süre sabredememki ben :) sende ne kadar sürdü tatlım.

Canım yasak degil tabiki,neden yasak olsun.Millet bas bas bagırıyor doktorunun ismini

Tek gögsünün digerine göre farklı olması,agrı bakımından,şişlik bakımından,iyileşmesi bakımından...gayet normal yani..Gögsün tam şekle girmesi 6 ay-1 sene sürüyor.Bazı arkadaşlar 2 sene sürüyor demişlerdi ama,bence 1 sene..Bekleyip görücez Senin o sürey, beklemene gerek yok,her anının tadını çıkar bence Yaza bomba gibi gireceksin,onu düşün...Bikinileri düşün....

Nette dolaşırken bazı ünlülerin sütyensiz fotolarını gördüm.Bazı kişilerde meme ucu asimetrisi layı dikkatimi çekti.Sizinle paylaşmak istedim Yani kusursuz sonuç yok arkadaşlar.Silikonlu olsakta,olmasakta diyorumm....Küçük detaylar,kusurlar herkesde var..Kafaya takmayın,hayat kıssa Tadını çıkarınnn....

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.

Arzum nasıl oldun arkadaşım?En kısa zaman da atlatırsın umarım.Herkese sevgiler

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.

Arzum nasıl oldun arkadaşım?En kısa zaman da atlatırsın umarım.Herkese sevgiler

Sagol canım,iyi diyelim iyi olalım Omuzuma acı biber sürülmüş gibi sızlıyor,agrım var..Yapacak birşey yok sabredecegiz artık...Şu omuz askısıda sıkıyor beni tabi..Arada geliyorlar bana,terör estiriyorum tabi :)) Seninde kadınlar günün kutlu olsun bebişim,öpüyorum nanaktan

Aman canım ya görülmez kaza, Allah beterin den korusun(amin) bende seni öptüm

tatlim nasil oldun,acin varmis.canim benim birazcik sabir hersey duzelecek.kaza iste geliyorum demiyor allah beterinden saklasin. bir an once iyilemen dilegiyle.kendine iyi bak tatlim

eğer büyük göğüslerimiz varsa bunları küçültmek için illa ameliyat olmak ya da bir doktora gitmek mi gerekiyor, kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem yok mu?

alınma ama, yanlış yerdesin kanımca, çünkü buradaki herkes büyütmek için buradalar. herkesin derdi başka işte,
kilo veren arkadaşlarımın göğüslerinin de küçüldüğünü gördüm,

eğer büyük göğüslerimiz varsa bunları küçültmek için illa ameliyat olmak ya da bir doktora gitmek mi gerekiyor, kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem yok mu?

haklısın aslında :)
bugğn ilk iş günüm arkadaşlarım çok beğendiler :))) oldukça keyifli hissediyorum kendimi sayelerinde :)
yazı düşünüyorum ve düşündükçede günler biran önce geçsin istiyorum. yaz sezonuna girer girmez üçgen bikini alıcam :)
düşünsene bikini üstüm bile dolguluydu eğilip kalktığımda bikini üstüm açılıyo göğüs ucum görünüyodu denize girmek bile işkenceydi. ama bunalrın hepsi geride kaldı. iş arkadaşlarımında sayesinde şuan oldukça keyifliyim :))))
bu arara hastane ve doktoruma gelince mecidiyeköy çevre hastanesi doktorumda asu deniz burhanoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…