Canım özelden gönderdigin mesajı aldım,okudum..Ben geçen sene 14 Şubatta ameliyat oldum.Hem kandil hemde sevgililer günüydü.Eşim bana inanılmaz bir sevgililer günü hediyesi varmış oldu yani... Mail atıp bilgi almaktan bir zarar gelmez yani.Gönder bir konuş bakalım nasıl bir cevap gelecek Arkadaşız tatlım,görmüştürsün albümümü..
Canım Hasan bey Mentor marka silikonu tercih ediyor.ben kıvamından duruşundan çok çok memnunum..Bu forumdada silikonları Mentor olan birçok arkadaşımız var hiçbir şikayet duymadım ben
canim benim demek cok sayida catlak var omuzunda, cok uzuldum tatlim catlak daha zordurCanım benimm..Çok sagoll... Evet bak hiç aklıma gelmedi sadaka vermek..Ben en iyisi yarın öbür gün ogluşumun sınıfından çocuklara birşeyler aliyim,ufak hediyeler,sevindiriyim onlarıBaşımın gözümün sadakası olsun..Sagol canım benim Allahıma şükür,bunada şükür.Şimdi sadece ortapedi üzerine olan özel bir hastaneden geliyorum.Omuzumda çok sayıda çatlak varmış Yarın emara gidecegim bakalım artık.Doktor kırık ve çatlagın aynı şey oldugunu söyledi,çok dikkat etmem gerekiyormuş..Elimizden geleni yapacagız artık,iyi oliyimde..Öpüyorum canım seni,sagol Allah razı olsun..
O zaman bu smıley ler senden bana gelsin
Canım ya yeni okudum.. çook geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir. Allah seni kötü gözlerden korusun, dikkat et kendine. öpüyorum..
cok cok gecmis olsun,bence de nazara geldin,okadar güzel fotolar koymussunki massallahumarim bi an önce iyilesir sagligina kavusursun..senin de dedigin gibi kötü bakip nazar eden 1000 beterini bulsun,bi an önce iyiles sana ihtiyacimiz var ,enazindan baskasini bilmem ama benim var:))
canim benim demek cok sayida catlak var omuzunda, cok uzuldum tatlim catlak daha zordur( dun acele yazdigimdan unutmusum bi sadaka dagit diyecektim arkadaslar soylemis hemen evden bisey cikar. gececek canim sen yeterki enerjini dusurme. hersey de bir hayir vardir suan bilinmez ama oyledir.tekrar acil sifalar tatlim ha unutmadan buraya yazacagim diye kendini zorlama iyilesmene bak
arzum öncelikle çok çok geçmiş olsun. ayağın kaymış kolunun üstüne düşmüşsün.bende diğer arkadaşlarımıza katılıyorum bencede nazar deymiş sana. ve yanlış okumadıysam yarın ameliyata girceksin. Allah acil şifalar versin sana.
beni belki hatırlamışsındır. devlet hastanesinde ameliyat olunurmu konusunda yazışmıştık seninle.
güzel haberimi ve soru işaretimi konuşmak istemiştim seninle ama neyse sağlık olsun. sen biran önce iyileş sağlıkla dön aramıza sonrada konuşuruz artık :) . çok çok geçmiş olsun tekrar...
Canım banyoda ayagım kaydı,çamaşır makinesinden tutmak istedim,kolum ters döndü gibi birşey oldubebeğim cnm arkadaşım geçmiş sayfaları bile okumadım telaşımdan başına bi kaza gelmiş onu anladım sadece çooooooooooooook geçmiş olsun hayatım rabbim acil şifalar versin sağlığına kavuşasın cnm benim allaha emanet ol dikkat et kendine
okudum şimdi oy oy oyyyyyyyy nazarlara gelmiş bu kız ya allah korusun gözü olanın gözü çıksın !!!!!dermişimmşaka bi yana üzüldüm beterinden korusun rabbim a.e kal cnm bnm
Tamam canım,kefir içecegimayy evet gecmıs olsun cıceklerı :) kefir kemik için çook faydalı..en kısa zamanda turp gibi ol iyileeş arzumm mucuk :))
Canım banyoda ayagım kaydı,çamaşır makinesinden tutmak istedim,kolum ters döndü gibi birşey oldu( Omuzda çatlaklık oluşmuş.Bugün emar çekildim,yarın sonucu çıkacak.Bakalım kaslarda yırtılma felan varmı..Amin canım Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah..
Evet nazar nazarVlla gözü olanın gözü çıksın yahu.Ben senelerdir bekledim,araştırma yaptım,zar zor kocamı ikna ettim ameliyat oldum.Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah..Tabiki daha kötüsüde olabilirdi,bunada şükür..Sagol tatlım,sende Allaha emanet ol,öptüm kocaman..
inşallh öyle bişey çıkmaz cnm benm amin güzel dileklerimize
arzumcum, coook gecmiş olsun..nazara gelmişsin belli. bir an önce iyileşmeni diliyorum tatlım..
arzumcum cok gecmış olsun allah beterınden korusun canım
herkez gecmış olsun deyınce daha kapsul oluşmuştu ya yıne oyle bısey oldu sandım
kendıne dıkkat et hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?