Okut tabi ya, senin için bir ayetel kürsüde ben okuyacağım canım. Allah kazalardan belalardan korusun seni.
Bu durumda teyemmümden başka çaren yok gibi banyo yasaksa. Ama sen yinede bir bilene sor istersen canım. Belkide yıkayamadığın yerleri mesh etmen gerekir:26:
Çok geçmiş olsun canımnazardan dır ,iyi göz var kötü göz var Kendine iyi bak öptüm.
neyyy
sen giy cicileri çek çek koy bakan bakıyorda nasıl bakıyor
geçmiş olsun cnmallah beterinden korusun fetih suresini okut evde hayırların fethi şerlerin deffi olsun inşallahhh
zaten hüzünlügüzele üzüldüm bide seni duydumdikkat yavrum ya çok öptüm seni
inanmiyorum tatlim ya gecmis olsun.tuh tuhhh bunada sukur canim .cok uzuldum simdi..sen ne vefali bir insansin hala burayi dusunuyorsun bosuna sana melek demiyorum.
bak ne diyecegim belkide sevenlerinin duasi seni korumustur ha ne dersin. daha kotusu de olabilirdi allah muhafaza kafani carpalirdin.olaylara bu yonden bakmayi seviyorum ve cok sukur allah seni korumus diyorum.
sakin moralini bozma tatlim tamam kendine dikkat et..tekrar gecmis olsun opuyorum seker
Teşekkür ederim canım..Dikkat etmeye çalışacagım.Nasıl duracaksam yerimde artık :) Bakalım..Canım çok gecmiş olsun, kendine dikkat et
Sagol bebegim...Öyle tabi daha kötüsüde olabilirdi..Bunuda atlatıcagız artık...aaaaaaa, çok geçmiş olsun, neyse ki daha kötü birşey olmamış, dikkat et kendine canım,
Sagol birtanemm...Keşke yanımda olsan,sen bana çok iyi bir şekilde bakardın eminimcanım arkadasım cok geçmiş olsun çok üzüldüm.keske yanında olabılsem de sana bakabilsemdikka et kendıne canım benim
Sorma bebegimm..Nazara geldikgeçmiş olsun canım nazarlara geldin valla çok dikkat et kendine lazımsın sen bize öpüldün...
geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede sorunsuz atlatırsın dikkat et kendine
arzumcum çok geçmiş olsun.
son mesajları görünce trafik kazası sandık arka sayfaları okudum tek tek.bununla gelmiş geçmiş olsun arkadaşım daha kötü birşey olmamış çok şükür.başından ekmek tuz çevir ver bir garibana.acil şifalar diliyorum bende sana.
Bu arad size bir haberim var...Sanırım nazara geldim ben.Banyoda ayagım kaydı ve kolumun üzerine düştüm :) Omuzumda çatlak oluşmuş,kolum çok agrıyor,telefondan daha rahat yazıyorum klavyeden zor oluyor biraz...Sizlere geç cevap verebilirim 15gün hiç hareket etmeden bu şekilde kalması gerek.Kol altına yastık destekli kol askısına alındı kolum...malesef( Neyse ben telefondan girerim yine,bensiz bırakmam sizi ) Sevinmeyin sakın,yani sevinenler olursa diye söylüyorum :))) Öpúldünüz kızlar...Gelecegim yine,beni böyle şeyler ayırmaz sizden
arzumcum çok geçmiş olsun.
son mesajları görünce trafik kazası sandık arka sayfaları okudum tek tek.bununla gelmiş geçmiş olsun arkadaşım daha kötü birşey olmamış çok şükür.başından ekmek tuz çevir ver bir garibana.acil şifalar diliyorum bende sana.
çok geçmiş olsun Arzucum, uzun süredir siteden seni takip ediyorum, inan sana nazar değmiş, allah korumuş çok geçmiş olsun. bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen çok sevinirim..
Canım benimm..Çok sagoll... Evet bak hiç aklıma gelmedi sadaka vermek..Ben en iyisi yarın öbür gün ogluşumun sınıfından çocuklara birşeyler aliyim,ufak hediyeler,sevindiriyim onlarıBaşımın gözümün sadakası olsun..Sagol canım benim Allahıma şükür,bunada şükür.Şimdi sadece ortapedi üzerine olan özel bir hastaneden geliyorum.Omuzumda çok sayıda çatlak varmış Yarın emara gidecegim bakalım artık.Doktor kırık ve çatlagın aynı şey oldugunu söyledi,çok dikkat etmem gerekiyormuş..Elimizden geleni yapacagız artık,iyi oliyimde..Öpüyorum canım seni,sagol Allah razı olsun..
çook geçmiş olsun arzum çok üzüldüm, Allah ailene bize bağışlasın seni, naparız burda sensiz..ama beterinden korumuş Allah, dikkat et kendine, kolun ağrımasın cvp yazma...15 gun sonra yazışırız..çok dikkat et kendine, felak nas oku..ben senin için okucam burdan..opuyorum kib !
ya nasıl becerdin o kadar çatlatmayı durduk yerde ? çok dikkat et artık hareketlerine. çok çok da geçmiş olsun, sadakanı ver, bi de nazar bocuğu tak.
Oyy oyy.Canım benimm..Agzına,yüregine saglık...Sagol canım hastalıkta,saglıkta bize.İnşallah şifasını bulacagız.Allahım daha beterinden saklasın Kolumu zorlamıyorum,zaten hareket ettiremiyorum,sıkı sıkıya sarılı fakat parmaklarımı kullanabiliyorum şükür.Buraya girmeden duramamki ben :)) İyi olacagım inşallah,sizlerin duasıyla,yüce Allahın izniyle tabi...
hııım demekki kk alışkanlık yapıyo, hadi bakalım darısı benım buyutme amelıyatımda benım basıma..ama cıdden dıkkat et koru kendını..kefir iç kemiklere çok faydalı..kocaman öpük öpük seni ve kolunu, hemen iyileeşşşşş :) acil şifalar diliyorum arzucuuuumm :)
:126::126: geçmiş olsuuuuun çiçek smileyi bulamadım bulsam onu koyucaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?