arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım benim çok teşekkür ederim...Elimden geldigince yaklaşık 2 senelik araştırma sonunda edindigim bilgileri ve deneyimlerimi sizinle paylaşıyor ve yardımcı olmaya çalışıyorum..Sizlere yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana Sonuçta birbirimize yardım için buradayız sadece doktorumuzu ve kendi ameliyat yöntemimizi sürekli anlatıp yüceltmek için degil tabiki :)) İki çocuk emzirmişsin sende benim gibi.Gögüs derin gevşemiştir,şu anda nasıl göründügünü az çok anlıyorum.Bu ameliyatla muhteşem bir şekle gelecektir Sonbahar ve kış mevsimi buameliyatı olmak için en ideal mevsimler bencede.Umarım dogru bir doktor seçiminle sana,vücuduna,gögüs yapına en uygun yöntemle ameliyatını olur ve harika gögüslere kavuşursun tatlım Herşey gönlünce olsun..Sevgiyle kal

Bu arad size bir haberim var...Sanırım nazara geldim ben.Banyoda ayagım kaydı ve kolumun üzerine düştüm :) Omuzumda çatlak oluşmuş,kolum çok agrıyor,telefondan daha rahat yazıyorum klavyeden zor oluyor biraz...Sizlere geç cevap verebilirim 15gün hiç hareket etmeden bu şekilde kalması gerek.Kol altına yastık destekli kol askısına alındı kolum...malesef ( Neyse ben telefondan girerim yine,bensiz bırakmam sizi ) Sevinmeyin sakın,yani sevinenler olursa diye söylüyorum :))) Öpúldünüz kızlar...Gelecegim yine,beni böyle şeyler ayırmaz sizden

ayy geçmiş olsun yaa :S bence hemen o fotoları sil... geçmiş olsun tekrar

ayy geçmiş olsun yaa :S bence hemen o fotoları sil... geçmiş olsun tekrar

Teşekkür ederim canım Bakandaki niyet önemli,ben sizin kötü gözle baktıgınıza inanmam.Dün gece eşimle beraber dışardaydık..Süper eglendik,tabi her zamanki gibi muhteşem gögüs dekoltemle gecenin ennn güzel ve şık bayanı bendim..Tabi bütün gözler benim üzerimdeydi.Bir bakan tekrar bakınca nazara geldik sanırım :)

aaaa bu kadar güzel olma demedikmi kız sana nazara gelcen dedik cokk üzüldüm canım cok gecmiş olsun iyiki başka bişey olmamışşş cokk gecmiş olsun bebeğim bununla atlatmış ol dikkat et kendine

aaaa bu kadar güzel olma demedikmi kız sana nazara gelcen dedik cokk üzüldüm canım cok gecmiş olsun iyiki başka bişey olmamışşş cokk gecmiş olsun bebeğim bununla atlatmış ol dikkat et kendine

Sagol canım benim..Tabi beterin beteri var..bunada şükür ya kırılsaydı..Gerçi kemik çatlamasınında kırık agrısından pek bir farkı yok gibi Teşekkür ederim tekrardan,bakınız yatagımdanbile cevap yazıyorum size :))

Arzum sen yinede iç çamaşırına bir nazar boncuğu tak. Al ben sana gönderiyorum burdan

Teşekkür ederim canım benim,aldım nazar boncugunu Ben kendime biraz geliyimde konu komşuyu toplayıp evde bir kuran okutiyim en iyisi..Birde benim yíldızım düşüktür,hemen nazara gelirim ben,okutiyim kendimi iyiyce,birde muska yaptıriyim en iyisi

arzumm fıstığım çok geçmiş olsun canım cidden nazarlara geldin arkadaşım yaa. Ne diim rabbim kötü gözlerden sakınsın inşallah

arzumm fıstığım çok geçmiş olsun canım cidden nazarlara geldin arkadaşım yaa. Ne diim rabbim kötü gözlerden sakınsın inşallah

Amin canım,sagol...Okutup üfleticem kendimi,birde koruyucu muska yaptırdımmı tamadır.Ayetel kursi benim ve herkesin koruyucu duasıdır zatende ya kızlar ben hastaydım,banyoda yapamadım..Teyemmüm yapiyim dimi ( 15 gün banyo yasak bana (

Son düzenleme:
Okut tabi ya, senin için bir ayetel kürsüde ben okuyacağım canım. Allah kazalardan belalardan korusun seni.
Bu durumda teyemmümden başka çaren yok gibi banyo yasaksa. Ama sen yinede bir bilene sor istersen canım. Belkide yıkayamadığın yerleri mesh etmen gerekir:26:

Çok geçmiş olsun canım nazardan dır ,iyi göz var kötü göz varKendine iyi bak öptüm.

neyyy
sen giy cicileri çek çek koy bakan bakıyorda nasıl bakıyor
geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun fetih suresini okut evde hayırların fethi şerlerin deffi olsun inşallahhh
zaten hüzünlügüzele üzüldüm bide seni duydum dikkat yavrum ya çok öptüm seni

inanmiyorum tatlim ya gecmis olsun.tuh tuhhh bunada sukur canim .cok uzuldum simdi..sen ne vefali bir insansin hala burayi dusunuyorsun bosuna sana melek demiyorum.
bak ne diyecegim belkide sevenlerinin duasi seni korumustur ha ne dersin. daha kotusu de olabilirdi allah muhafaza kafani carpalirdin.olaylara bu yonden bakmayi seviyorum ve cok sukur allah seni korumus diyorum.
sakin moralini bozma tatlim tamam kendine dikkat et..tekrar gecmis olsun opuyorum seker

aaaaaaa, çok geçmiş olsun, neyse ki daha kötü birşey olmamış, dikkat et kendine canım,

canım arkadasım cok geçmiş olsun çok üzüldüm.keske yanında olabılsem de sana bakabilsem dikka et kendıne canım benim

geçmiş olsun canım nazarlara geldin valla çok dikkat et kendine lazımsın sen bize öpüldün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…