- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
-
- Konu Sahibi Melodimeloo
Etap3200+ Professionel Turbo Fön Makinesi D_ETAP3200_plusbenım fikrim
kuaför toptancısından kuaför fönü al diğerleri sadece saç kurutur
ama benım dediğimle daha çok verim alırsın
Canım arzum belissima aldık biz henüz 5-6 ay oldu evleneli ama çok memnunuzMerhabalar hanımlar :) Çeyizime saç kurutma makinasi alacagiz sevgilimle ama marka konusunda kararsisiz. Sizce Arzumun Bellissima serisi mi yoksa Philips mi daha başarili? Yorumlariniz için simdiden teşekkurler
Etap3200+ Professionel Turbo Fön Makinesi D_ETAP3200_plus
bn bunu dusunuyorum ama yorumları flnda ii..
sizin önerdiğiniz var mı acaba ?
evet tamda bunu diyorum şuan evımde aynısını kullanıyorum canım ,
iş yerinde herkes benı kuaföre gidip fönletiyorum zannediyor
yaa çok teşekkür ederim canım..
peki saç düzleştirici de önerdiğin var mı ?
2 ürün hakkında kararsız kaldım ?
-Simple Pro Seramik Uçlu 6 Kademe Ptc Isıtmalı Saç Düzleştirici Ve Şekillendirici Elektrikli Tarak
-PhilipsBHH880/00 Isıtmalı Saç Düzleştirici Fırça
ya ben fön makinesiyle çekemeyen bi insanım pek düzleştirici de olsun istiyorum..simple olanı kullandım kızkardeşim de vardı fönlü saçımı bile düzleştırmedi düşün yanii ,
ben fön makınesınden yanayım heee dersen ki benım saçlarım ince telli zaten düze yakın diyorsan belki işe yarayabilir ,
ya ben fön makinesiyle çekemeyen bi insanım pek düzleştirici de olsun istiyorum..
simple öyle ise almama gerek yok phislipsten saşmayayım ben o zaman
nedne öyle dedin yahu ..deneme süresi olan varsa ondan al belki geri iade edebilirsin
nedne öyle dedin yahu ..
tırstım bi an yahu :) sanki ii değil o ürünler demişsin gibi geldi dememnun kalmazsan diye dedim kıızzzz yanlış anlama , paran boşa gitmesin diye
sen bilirsin
markası ne canım ?Ben kuaförüme gidip, kendine malzeme istediğinde bana da fön makinası iste demiştim.
Malum kuaförlerinki çok daha güçlü ve sağlam oluyor.
6 senedir kullanıyorum, fönlü gibi oluyor kurutunca.
Valla hiç bilmiyorum, üzerinde de yazmıyor desemmarkası ne canım ?
anladım canım sağol. saç düzleştirici kullanıyor musun ?Valla hiç bilmiyorum, üzerinde de yazmıyor desem
İşte kuaförlerin temin ettiği standart büyük makinalardan, o kadar.
anladım canım sağol. saç düzleştirici kullanıyor musun ?
ya saç düzleştirii ii değil zaten ama bende fön yada fln ugrasan biri değilim. benm kuaförmde önermiyorbu arada benım kuaförüm asla saç düzleştiriciyi önermiyor ,
hergun fönle ama Remington S8540 Keratin Protech Saç Düzleştirici 4008496938438 | Trendyol bunlardan kullanma diyor