• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artk yrmyo ayrlcaz diye korkuyorum

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
daha önce bu konuyu değişik cümlelerle defalarca açtım cümleler farklı olsada problem aynı sevgilimle artık yürümüyo sanki ikimizde ayrılmak istemiyoruz fakat artık tartışmalar çoğaldı 3 sene 3 ay dır çıkıyoruz ve çok seviyoruz birbirimizi ailelerde biliyor fakat bi problemmi var yıllar mı yıprattı bizi bilmiyorum fakat bu durum beni çok üzüyor.Ailevi nedenlerden dolayı pek dışarıda çıkamıyorum görüşemiyoruz da . ya nolur bana bi akıl verin

canım ılk once konu ogrenmek lazım bırbınızden kopamıyosanız bıde olmaz dıyosan kalbındn bence boş ver gıtsın canım çunkı butartışmalar evlenırsenız sayet daha da artabalır az cok kendımden bılıyorum bızde hıç anlaşaamzdık

alıskanlık alısmıslık artık cvp verememe heyecan kaybı olabılır canım...
bzde 3.yılımızdaız tatıllerde memleketıme gelıorm o da memlekette fkt 3aydır sdce2 kez yarımsar sat yuz yuze görusebıldık.. sebep1: burası cok dedıkoducu ılemın kulagına gıder dıe sebep2:ıstesem fırsat bulurum fkt ıstemıorm :(

bizimde 2 sene oldu 3-4 aydır tartışmaığımız gün yok gibi neredeyse benimde gücüm kalmadı artık diyorum o da dayan diyor ... bakalım nereye kadar gidecek

Bu durum çok huzursuz edici bir süreç ben de yaşadım akıl vermek cok zor bu konularda çünkü kimse iki kişinin yasadıgını bılemez o yuzden en iyisini yine sen bileceksin kendin ölçüp tartmalısın kımsenın etkısı altında kalmadan onsuz hayatını ve onunla olan hayatını ölç tart ona göre bir karar ver

bizde 3 yildir cikiyoruz aramizda hic bir problem yok ama su son bir kac aydir icimi onu kaybetme korkusu sardi heran onun sesini duymak istiyorum öncedende öyleydi tabi ama bu aralar daha bi abartili oldu onu bunaltmakda istemiyorum ama gece gündüz onu düsünüp agliyorum asiri derecede korkular basdi.. bu korkularim yüzünden onu kaybedicem diye korkuyorum onunla bu konuyu paylasdim anlatim derdimi oda bosa üzüyorsun kendini bosa kafana takiyorsun üzme tatli canini hic bir problem yok aramizda diyor.. ben herseyi cok kafaya takan bir insan oldugum icin ve onuda herseyden cok sevdigim icin onun üzerine cok düsüyorum.. ne yapabilirim bu korkuyu nasil yenebilirim ne olur yardim edin..;(;(

çiftler arasında zaman zaman tartışmalar olması normaldir...ancak sizi rahatsız edip ayrılma fikriniz geliştirecek biçimde tartışmlar yaşıyorsanız naçizane tavsiyem yol yakınken evlenmek gibi bir yükümlülüğün içine girmeden ilişkinizi sonlandırmanızdır.
tabi bunun hiçte kolay olmayacağını önceden düşünüp kendinizi hazırlamanızda gerekiyor...

3.5 yıldır cıkıyoruz. Onu kaybetme korkusu degil de adlandıramadıgım bır sey var. SAnırım düzenimin bozulmasından kokrkuyorum. Ama sanırım dün ayrıldık. Hala bilmiyorum nolduk? Subatta nişan yapmayı düşünüyorduk. Haftada 2 gün içmesi beni paranoyak hale getirdi. Tek kavgamız bu napıcaz hiç bilmiyorum..

Bunlar normal şeylermi desem ne desem bilemedim 6 yıldır süren bi ilişkim var çok kez kopma noktasına geldik sonra tekrardan düzeldik.Bunlar insanı biraz daha uzaklaştırıyor 6 yıl içinde neler yaşadık ne sıkıntılar atlattık şuan iyiyiz ama sanki hiç heyecan kalmamış gibi ne bende ne de onda bitse bitiremiyorum deliler gibi seviyorum ama hiç tadı tuzu da kalmadı birde araya dedikodular girince insan çok yıpranıyor benm ilişkimde de bunlar oldu başkasıyla ismini duydum neler neler yaa bitirmek için kendimi çok yıprattım ama olmuyor birde arada aileler de var onlarda işin içindeler dertsiz insan yok ya aileden çekersin yada sevgilinden Allah herkesin yardımcısı olsun 3 gün önce büyük bi tartışma yaşadık bileklerimi kestim kapıları kilitledim yine sevgilim kurtardı hastaneye götürmüş ne oldu olan kendime oldu canımı yaktım saçma sapan şeyler yüzünden hiç kimse bu hatalara düşmesin değmiyor.Herşeye rağmen onsuz nefes alamıyorum alışkanlıkmı yoksa gerçekten aşk mı bilemiyorum kaybetmekten korkuyorsanız eğer elinizde tutmak için mücadele edin kızlarr :5::5::5::5::5::5:

bizde 3 yildir cikiyoruz aramizda hic bir problem yok ama su son bir kac aydir icimi onu kaybetme korkusu sardi heran onun sesini duymak istiyorum öncedende öyleydi tabi ama bu aralar daha bi abartili oldu onu bunaltmakda istemiyorum ama gece gündüz onu düsünüp agliyorum asiri derecede korkular basdi.. bu korkularim yüzünden onu kaybedicem diye korkuyorum onunla bu konuyu paylasdim anlatim derdimi oda bosa üzüyorsun kendini bosa kafana takiyorsun üzme tatli canini hic bir problem yok aramizda diyor.. ben herseyi cok kafaya takan bir insan oldugum icin ve onuda herseyden cok sevdigim icin onun üzerine cok düsüyorum.. ne yapabilirim bu korkuyu nasil yenebilirim ne olur yardim edin..;(;(

aynen bende böyleym suan durdk yere ağlıyorm.... 2mzn de sınavları var çalışıyorz o evinde ben yurtta.. birlkte ders çalışalm ddm o da çalışamayz ki brlkte ddi neden neden neden ddm bıktırdm şmd ağlıyorummm konusalm diyorm cevap vermıyor:(:(

Back