Artk Makina Mhendisi Annesiyim....

Ne kadar güzel,hayırlı olsun,bende makina mühendisliği okuyorum,4yıl gibi bir sürede bitirmesi cidden büyük başarı:lepi:Darısı başıma inşallah:Saruboceq:

Canım ırnacım geç oldu ama bu güzel övünç duyduğun gurur verici haberine çok sevindim.ınşallah böyle güzel haberleri duyurmak bizede nasip olur.Şansı bol olsun işi rast gitsin.Kutlarım canım benim.......vereliniortakopuyorumnanaktan

ne mutlu size emeginin karşılıgını almış darısı bizlerin başına inşallah bizim daha dört senemiz var

ay irnacım ben burayı yeni gördüm. demek oğluşun mezun oldu. benimkiyle aynı zamanda mezun olmuşlar. allah bahtlarını açık etsin. emekleri zayi olmasın.
sen bir tane okuttun. ben aynı anda 2 tane okuttum. zorlukları bir ben. birde benim yaşadıklarımı bilenler bilir. onun için seni anlıyorum güzelim. bize sadece bunun gururunu yaşatmaları bile yetiyor. opuyorumnanaktan

Ne kadar güzel,hayırlı olsun,bende makina mühendisliği okuyorum,4yıl gibi bir sürede bitirmesi cidden büyük başarı:lepi:Darısı başıma inşallah:Saruboceq:
kutlarım :lepi:allah kolaylık versin canım inşallah,sende bitirirsin dört yılda..
Canım İrnacım geç oldu ama bu güzel övünç duyduğun gurur verici haberine çok sevindim.İnşallah böyle güzel haberleri duyurmak bizede nasip olur.Şansı bol olsun işi rast gitsin.Kutlarım canım benim.......vereliniortakopuyorumnanaktan
lereenim telden aradı hayırlı olsun diye ,bende şaşırdım o,topiği altı ay öncesinden acmıştım nasıl gündeme geldi diye..
olsun canım benim..görmemiş olabilirsin.iyi dileklerini sundun yaa önemli olan odur. çok sağol.
nere başvurduysa hep askerlik denildi,oda karar verdi askerliğini yapmaya tabii.
şimdi önümüzdeki aralık ayın 12 ,sinde askere gidecek inşallah.
hiç olmassa önümdeki engeli kaldırayım dedi,
bu arada boş durmadı tabii,çeşitli mesleğiyle ilgili bir sürü belgeler aldı ankaraya giderek..bakalım canım hayırlısı olur inşallah.
dilerim sizlerede nasip olur okumak okutmak.

ne mutlu size emeginin karşılıgını almış darısı bizlerin başına inşallah bizim daha dört senemiz var
.allah kolaylık versin tatlım,kazanmışsınız biryerleri sonuçta ,bitirmekde nasip olur inşallah
ay irnacım ben burayı yeni gördüm. demek oğluşun mezun oldu. benimkiyle aynı zamanda mezun olmuşlar. allah bahtlarını açık etsin. emekleri zayi olmasın.
sen bir tane okuttun. ben aynı anda 2 tane okuttum. zorlukları bir ben. birde benim yaşadıklarımı bilenler bilir. onun için seni anlıyorum güzelim. bize sadece bunun gururunu yaşatmaları bile yetiyor. opuyorumnanaktan

amiin ladydim amiiinn..
ahh canım bende senin gibiyim kısss,hem kızı hemde oğlanı okuttum aynı anda.
kızımda senin gibi öğretmen oldu canısı..sadece kız bir yıl önce bitirdi,ama hemen evlendi gitti yanii.
kendi ayakları üzerlerinde dursunlarda o,bize yeterde artar bile..zorlukların ardından güzel kapılar acılır inşallah herkeze..:Saruboceq:

aralık 12.si asker olacak şimdide..henüz belli değil nere cıkacağıda merakla bekliyoruz bakalım hayırlısı işte

Sevgili ırnacığım;ne kadar da çok şey kaçırmışım ben buralarda...
Biliyorsun artık nete fazla giremiyorum...Çocuklar,eşim,kurslar derken bu zevkten mahrum kalıyorum ne yazık ki...Oğlunun sizleri sevindirmesi beni de sevindirdi canım...Çocuk okuymak kolay değil gerçekten de.Biz de iki tane okuttuk,geride iki daha var okuyan.Zorluğunu çok iyi bilirim.ışte bu yüzden fazla takılamıyorum buralara.Evdeki ufaklıkla uğraşıyorum şimdi de.ıstiyorum ki notları hep 100 olsun.Yarışı kimse ile değil sadece kendisi ile olsun....
Seni çok iyi anlıyorum.Allah vatana ve millete hayırlı olmalarını nasip etsin.Seninkileri de benimkileri de

Ne büyük gurur.Geç de olsa tebrik ederim...Allah oğlunuzu iş açısından çok iyi yerlerde görmenizi nasip etsin..Hayırlı olsun ...

Back