Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutlarım :lepi:allah kolaylık versin canım inşallah,sende bitirirsin dört yılda..Ne kadar güzel,hayırlı olsun,bende makina mühendisliği okuyorum,4yıl gibi bir sürede bitirmesi cidden büyük başarı:lepiarısı başıma inşallah:Saruboceq:
lereenim telden aradı hayırlı olsun diye ,bende şaşırdım o,topiği altı ay öncesinden acmıştım nasıl gündeme geldi diye..Canım İrnacım geç oldu ama bu güzel övünç duyduğun gurur verici haberine çok sevindim.İnşallah böyle güzel haberleri duyurmak bizede nasip olur.Şansı bol olsun işi rast gitsin.Kutlarım canım benim.......vereliniortakopuyorumnanaktan
.allah kolaylık versin tatlım,kazanmışsınız biryerleri sonuçta ,bitirmekde nasip olur inşallahne mutlu size emeginin karşılıgını almış darısı bizlerin başına inşallah bizim daha dört senemiz var
ay irnacım ben burayı yeni gördüm. demek oğluşun mezun oldu. benimkiyle aynı zamanda mezun olmuşlar. allah bahtlarını açık etsin. emekleri zayi olmasın.
sen bir tane okuttun. ben aynı anda 2 tane okuttum. zorlukları bir ben. birde benim yaşadıklarımı bilenler bilir. onun için seni anlıyorum güzelim. bize sadece bunun gururunu yaşatmaları bile yetiyor. opuyorumnanaktan