Artk Makina Mhendisi Annesiyim....

irnacım tebrik ediyorum oğlunu.. ne kadar gurur duysan azdır..inş hayırlı ve güzel işlerde yer alır.. ve iyi insanlarla eş ve arkadaş olur.. tekrar kutluyorum hayırlı olsun..a.s.

farklı kutlamanı bekliyrüüüüüüüüüümmmmmm....:roflol: :roflol:

Valla bilemiycem artık,geç oldu biraz.Küs ve cadı gelin smilesi....(Henüz bundan üretmemişler.Adını yazıyım anla sen)..:delphin:lülülülülülü

ablacım tebrik ederim hem oglunu hem seni....
inşallah arzu ettiği yerde iş başı yapar tez zamanda :asigim:

tebrik ederim ablacımmm. Allah umarım senide oğlunuda hep güzelliklerle karşılaştırırrr

Hayırlı olsun ve gözünüz aydın a.s. Ne güzel bişey emeklerinizin karşılığını görmeniz...

Ne kadar güzel bir haber...alkisalkisalkis
Öğrenci için okumak, aile için okutmak bu zamanda gerçekten çok zor...
Oğlunu tebrik ederim, yolu her zaman açık olsun...

Valla bilemiycem artık,geç oldu biraz.Küs ve cadı gelin smilesi....(Henüz bundan üretmemişler.Adını yazıyım anla sen)..:delphin:lülülülülülü

kısss ben siee söledim yaa sebebiniii.meşgul gacıı,haber aldım o sevinçinen hemen actım topikimi,sen o anda okulda karne dağıtmak meşguliyetin vardı daaa
cadı gelin smiley nolcakk.sonrada çocuklar gelince eteklerim karıştı anla işte...zemuszemus
gel küsme geeelll.öpem hadi senii opuyorumnanaktan,darısı senin kızın,benim yeğenime olur inşalllaahhhhh...:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize çoookkk teşekkür ederim.

tüm iyi dilekleriniz,dualarınız için. hepinizi çoookk öpüyoruumm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

isteyen herkeze nasip inşallah.

oh oh oh komşu ilimizde ne güzellikler oluyormuş böylede haberimiz yokmuş allah hayırlısını versin canım ülkemiz milletimiz ve aileniz için hayırlı uğurlu olsun

hayırlı ugurlu olsun diplomanız ne güzel bir gurur anne için benimde oglum hemencecik büyüse keske:))

:nazar:tebrikler canim masallah:nazar:
:nazar:gözün aydin:nazar:

hemde annemin memleketinde mezun olmus

:nazar:helal olsun oglusuna:nazar:
opuyorumnanaktansanada ne mutluopuyorumnanaktan

ne güzel bir duygu bu anne baba için evladının mezun olduğunu görmek
inşallah hayırlısıyla işini de bulur evladın ablacığım yüzünüzü hep güldürür

ay ne güzel hadi gözünüz aydın
böyle güzel haberler alınca bende heyecan başlıyor bende evlatlarımın başarılarını meslek sahibi olduklarını görebilecek sevinçini yaşayabilecekmiyim diye senağlama
sizin oğlunuz m.mühendisi olmuş sitemizde olan desibel ablamızında oğlu dr
inşallah bizim evlatlarımızda okuyup bu tür şeylerin başarızına ulaşıp bende burada
oğullarımın mesleklerini paylaşırım inşallah
ablam oğlunuzun mezun oluşuna ve başarısını kutlarım ne mutlu türküm diyene :1hug:

Gözünüz aydın.. Darısı tüm annelerin başına.. Tebrik ediyorum sizi ve oğlunuzua.s.

arkadaşım gözünüz aydın
oğlunun başarıların devamını dilerim
seni ve oğlunu tebrik ederim a.s.

gözünaydın cnm çok gurur verici olsa gerek inşallah o günleri görmek bize de nasip olur

Back