Artk Makina Mhendisi Annesiyim....

Gözün aydın irnacığım tebrik ederim, emekleriniz boşa çıkmamış Allah utandırmamış, inşallah bundan sonra da güzel bir işe sahip olur yakışıkılı oğlun, başarılar dilerim......

irnam tebrik ederim canımmm:1hug:
nazar olcan yaa böyle genç anene mühendis annesi .. canımsın yaa bitanesinn:nazar:

Tebrik ederim maşallah ..
Rabbim muvaffak etsin
başarılarının bir ömür sürmesini ve sonsuz saadet dilerim..
:)

bir anne için ne kadar gurur verici bir olay.tebrik ediyorum.oğlunuza şans diliyorum baht açıklığı diliyorum.

:nazar:
masallah irna ablam masallah seni oglunu tebrik ederim
basarilari daim olsun
darisi benim ogluslara ins.:asigim:

gözunuz aydın tebrikler..
hayırlı olsun inş...
ne kadar gurur verici..
rabbim hekesin içindede bizim evladımıza aynı gururu yaşamayı nasip etsin..

ayyy canlarım benimm,tek tek alıntı yapamadım aslında giremedimde,dün akşam oğlan geldi,kızımda karsa sarıkamıştan gece birde geldi,
maluum bir telaş bir telaş,çooookkk özür dilerim karşılık veremedim.bağışlayın beni nolur.
kızı,oğlanı özlemişim epey oldu ayrı kalalı,söz sohbet derken bu saati buldu zemuszemus
eee kaç aylık oğlanın kirlileride olmuş onlarla uğraşıyom şimdi.:sinifsinif:

hepinize tek tek teşekkür ederim.çok sağolun.allahım herkezi sevindirsin inşallahhh

oğlu mezun mu ablacımopuyorumnanaktan
Allah daha büyük başarılarını görmeyi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

ayyy canlarım benimm,tek tek alıntı yapamadım aslında giremedimde,dün akşam oğlan geldi,kızımda karsa sarıkamıştan gece birde geldi,
maluum bir telaş bir telaş,çooookkk özür dilerim karşılık veremedim.bağışlayın beni nolur.
kızı,oğlanı özlemişim epey oldu ayrı kalalı,söz sohbet derken bu saati buldu zemuszemus
eee kaç aylık oğlanın kirlileride olmuş onlarla uğraşıyom şimdi.:sinifsinif:

hepinize tek tek teşekkür ederim.çok sağolun.allahım herkezi sevindirsin inşallahhh
gözünaydın irnacım...:nazar:çocukların geldi ikisi de...:lepi:ayrıcana kolay gelsin...senin işin çok olur bir kaç gün...delikafadulden

Bana da KK'dan öğrenmek nasipmis.Haberim olsa daha önce ve farklı şekilde kutlardım ama....:çok üzgünüm:Neyse....Tebrik ederim.Allah yolunu açık etsin.İnşallah çabucak bir iş bulmayı nasip etsin şimdide.

darısı başımıza
aahh ahh daha çok var ama inşallah bende görürüm o günleri

Bana da KK'dan öğrenmek nasipmis.Haberim olsa daha önce ve farklı şekilde kutlardım ama....:çok üzgünüm:Neyse....Tebrik ederim.Allah yolunu açık etsin.İnşallah çabucak bir iş bulmayı nasip etsin şimdide.

farklı kutlamanı bekliyrüüüüüüüüüümmmmmm....:roflol: :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
irnacım canım arkadaşım sizin adınıza çok sevindim tatlım.Allah başarılarını artırarak devam ettirsin inşallah.bir anne için en gurur duyduğu anlardan biri,ne güzel.her zaman böyle hep birlikde başarılı,mutlu,huzurlu ve sevgi dolu bir ömür diliyorum.her şey dilediğin gibi olsun canımcım.sevgilerimle...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
so135l.gif
4dmzu1cns.gif

cok gurur verici gercekten teprik ederim oglunuzu daha nice mutluluklar dilerim darisi butun evlatlarin basina

Back